Taloyhtiöiden kokemuksia Tiivin ikkunaremontista

Tiivin ikkunaremontti on tehty isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivattomaksi.

Tutustu tarkemmin asiakastarinoihin ja lue millaisia kokemuksia muilla taloyhtiöillä on Tiivin ikkunaremontista, tuotteista ja asennuspalvelusta.

Laadukas ja sujuva ikkunaremontti

Kauniit, kestävät ja toimivat Tiivi-ikkunat ja -ovet lisäävät koko talon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Kerrostalojen ja rivitalojen ikkunaremonteista meillä on vankka kokemus ja olemme saaneet sekä asukkailta että isännöitsijöiltä kiitosta etenkin tiedottamisesta, ammattimaisesta ja aikataulussa pysyvästä asennuksesta sekä laadukkaista ja innovatiivisista tuotteista.

Asennus 10 vuoden takuulla

Suurkohteiden Tiivi-ikkunoille tarjoamme markkinoiden laajimman 5 vuoden teknisen takuun ja 10 vuoden tuotetakuun, jonka voimassaoloaika alkaa heti urakan päätyttyä. Takuuajan puitteissa suoritamme jälkitarkastuksen, jonka yhteydessä tarkistamme ikkunoiden ja ovien toimivuuden sekä teemme tarvittaessa säätöjä. Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin, jonka ansioista kaikkiin asennustöihin sisältyy ainoana Suomessa 10 vuoden asennustyötakuu.