Valoisa uudiskohde suurilla maisemaikkunoilla

Tähän moderniin kivitaloon tehtiin valintoja laatukriteerit edellä ja siksi ikkunatoimittajaksi valikoitui Tiivi.

Korkean laatumielikuvan lisäksi valintaan vaikuttivat Suomen innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut sekä kattavin palvelu, joka mahdollisti unelmien kotiin täydelliset ratkaisut.

Mustat ikkunat täydentävä kodin tyyliä ja arkkitehtuuria

Espoolaisen lapsiperheen uusi upea talo sijaitsee jyrkässä rinteessä metsään rajautuvalla tontilla. Rakennuksen arkkitehtuuri on kauniin selkeälinjainen ja suuret mustat maisemaikkunat toimivat hyvin kontrastina valkoiselle niin ulkona kuin sisälläkin. Ikkunoiden sisäpuolen värin valinta oli asukkaille vaikea ja juuri oikeanlaisten kuvareferenssien löytäminen tuntuikin tärkeältä osalta valintaprosessia. Asukkaat ovat kuitenkin erittäin tyytyväisiä mustaan värivalintaansa, vaikka valkoisen ja mustan välillä ehdittiin empiä monesti ennen lopullista päätöstä.

Erityislasitukset mahdollistavat valosta ja maisemista nauttimisen ympäri vuoden

Olohuoneeseen tulvii valoa kaikista ilmansuunnista, sillä korkeat lasiseinät nousevat jopa kuuden metrin korkeuteen. Etelänpuoleiset ikkunat on varustettu auringonsuojalasituksilla, mikä on suurten lasipintojen kohdalla erityisen tärkeää, jotta tilan kuumeneminen kesällä saadaan minimoitua. Lisäapuna viilennyksessä toimii ikkunoihin asennetut sähköllä toimivat verhot. Lisäksi taloon on valittu huurtumattomat lasipinnoitteet, jotta upeat ikkunat ja näkymät pysyvät kirkkaina.

Ulko-ovet lasilevikkeillä ja lasiliukuseinät lisäävät valon määrää

Talosta löytyy paljon suuria lasipintoja, mukaan lukien kaksi Profinin lasiliukuseinää, joiden laatuun asukkaat ovat erityisen tyytyväisiä. Taloon asennettiin kaiken kaikkiaan 14 kiinteää ja kahdeksan avattavaa ikkunaa, sekä neljä ulko-ovea. Mustan Loft-mallistosta valitun pääoven ympärille asennetut lasilevikkeet tuovat luonnonvaloa eteiskäytävään.

Onnistunut projekti arkkitehdin ja Tiivin asiantuntijan yhteistyöllä ja tuella

Rakennusprojekti oli perheen ensimmäinen ja siihen liittyvä suuri työmäärä välillä stressaavaa. Asukkaat kokivat Tiivin palvelun hyväksi myynti- ja suunnitteluprosessin aikana. Myyjän näkemys ja vinkit tulivat välillä tarpeeseen, kun erilaisia valintoja piti tehdä paljon.

Arkkitehdillä oli valmiiksi pitkälle mietitty ajatus siitä, minkälaiset ikkunat taloon tulisi. Suunnittelupöydässä Tiivin ja projektinjohdon kanssa käytiin kuitenkin suunnitelmat läpi vielä yksityiskohtaisesti ja myyjä osaltaan edesauttoi osaamisellaan ikkunavalintaprosessin onnistuneessa läpiviemisessä.

Olisiko aika avartaa unelmia?
Anna asiantuntijamme auttaa!

Kotiin liittyy lähes loputtomasti unelmia. Mutta kun osaa vaatia enemmän, saa enemmän. Mielestämme jokainen koti ansaitsee ylellisiä yksityiskohtia ja jopa hieman arjen luksusta.

Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta kun harkitset ikkunaremonttia tai omakotitalon rakentamista. Täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä!

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttaa kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Varaa tapaaminen täyttämällä lomake:

  • Hidden
   Max. file size: 128 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 128 MB.
  • Hidden
   MM slash DD slash YYYY
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:

  • Hidden