Lasiliukuovi Profin

Liukuovet ja lasiliukuseinät – Arjen luksusta kotiisi

Liukuovella tuot ympäröivän luonnon lähemmäs sisätilojasi ja maiseman osaksi kotisi sisustusta. Liukuovella luonnonvalon määrä lisääntyy huomattavasti, mikä tekee tilasta avaramman tuntuisen.

Kotimaiset Profin lasiliukuseinät Tiiviltä

Liukuovi tai lasiliukuseinä on näyttävä tapa tuoda avarat näkymät ja luonto sekä vuodenajan mukaan vaihtuvat maisemat lähemmäs asumista. Liukuovi ei vie tilaa sisältä, vaan lisää rakennuksen käyttöneliöitä – esimerkiksi terassin ja ruokailutilan välinen lasiliukuseinä muuttaa kokonaisuuden viihtyisäksi ulkoilmaravintolaksi.

Useat rakenteelliset innovaatiot muun muassa lasituksessa, tiivistyksessä ja kynnyksessä tekevät Tiivin tarjoamista Profin liukuovista energiatehokkaita. Liukuovet ovatkin markkinoiden tiiveimpiä ja Tiivin tarjoamiin liukuoviin on saatavilla myös esimerkiksi auringonsuojalasi, joka vähentää asunnon lämpenemistä kuumina kesäpäivinä. Liukuovissa on turvalasi aina vakiona.

Liukuovi mittatilaustyönä

Tiivin tarjoama liukuovi on tyypiltään nostoliukuovi, joten se on sekä kevyt käyttää että erinomaisen tiivis. Kun tukeva painike käännetään alas, ovi nousee herkästi liikkuvien pyörien päälle. Laskettaessa alas ovi painuu napakasti tiiviisti tiivisteitä vasten.

Liukuovet valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti mittatilaustyönä. Liukuovien viimeistelyyn kiinnitetään erityistä huomiota. Tämä näkyy mm. huoliteltuna maalipintana ja silikonisaumojen viimeistelynä. Puuosissa käytetään vähemmän ympäristöä kuormittavia vesiohenteisia pinnoitteita.

Lasiliukuseinä Profin Clear

Clear-malliston lasiliukuseinissä on suomalaisia olosuhteita erinomaisesti kestävä alumiiniverhous ulkopuolella. Sisäpuolelta rakenne on turvallista ja lämmmintä puuta.

Lasiliukuseinä Profin Active

Active-malliston lasiliukuseinät ovat kokonaan puurakenteisia ja sopivat erityisen hyvin kohteisiin, joissa liukuovea suojaa lasitettu terassi.

Lasiliukuseinä on enemmän kuin liukuovi

Vaikuttava lasiliukuseinä koostuu aina vähintään yhdestä liukuvasta ja yhdestä kiinteästä osasta. Yhdessä Tiivi-ikkunoiden kanssa liukuovesta voidaan siis rakentaa näyttävä lasiliukuseinä. Tyylikäs kokonaisuus on mahdollista kruunata kuultokäsitellyillä puupinnoilla.

Lasiliukuseinä on parhaimmillaan vähintään 2,5 metriä leveänä. Tällöin liukuvan oviaukon koko on riittävän suuri. Minimileveys on 1790 mm ja suurimmillaan lasiliukuseinä voi olla jopa 10 metriä leveä.

Lasiliukuseinät täyttävät nykyhetken kovat ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset. Tiiveydeltään ja lämpöteknisiltä ominaisuuksiltaan ne vastaavat perinteisiä ulko-ovia. Lasiliukuseinämme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja komponenteista, jotka varmistavat sujuvan ja vaivattoman käytön. Käytettävä puuaines valitaan erityisen tarkasti ja kuivataan hellävaraisesti.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.