Ikkunat - Laadukkaat kotimaiset ikkunat Tiiviltä

Ikkunat

Tiivin laadukkaat ja innovatiiviset ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta.

Tiivin ikkunat on on suunniteltu vastaamaan suomalaisen rakentajan ja remontoijan vaatimuksia. Energiatehokas ja kestävä rakenne takaa, että Tiivin ikkunat ovat erinomainen valinta kohteeseen kuin kohteeseen. Mittatilaustyönä valmistetut ikkunat ovat helppokäyttöisiä ja räätälöitävissä kohteen mukaan niin ulkonäön kuin ominaisuuksien osalta.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi löydät sivuiltamme myös kattavat tietopaketit sekä omakotitalojen että taloyhtiöiden tarpeisiin.

Tutustu Tiivi-ikkunavalikoimaan

Avattavat ikkunat

Tiivin avattavat ikkunat ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia.

Kiinteät ikkunat

Tiivin kiinteillä ikkunoilla syntyvät näyttävät maisemaikkunat ja kulmaikkunat.

Erikoisikkunat

Tiivin erikoisikkunoita ovat mm. paloikkunat ja saunanikkunat.

Tiivi Connect

Innovatiivinen ikkuna-antenni varmistaa, että puhelut ja mobiilidatayhteydet toimivat sisätiloissa häiriöittä.

UUTUUS! Tiivi BLACK avattava ikkuna

Tiivi BLACK on tyylikäs kokonaan musta kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna, jonka molemmissa puitteissa on kaksinkertainen eristyslasielementti.

Ikkunoiden lisävarusteet

Tiivi-ikkunoihin on saatavilla paljon erilaisia lisävarusteita, joiden avulla ikkunat palvelevat sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille!

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Tiivi-ikkunoiden ja -asennuksen sertifikaatit ja takuut

Ikkunat ovat investointi pitkälle tulevaisuuteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme varmuuden siitä, että Tiivi-tuotteet asennuksineen ovat erinomaista laatua. Siksi niin tuotteissamme kuin asennuksessakin on aina huomionarvoisen pitkät takuut.

Myönnämme valmistamillemme ikkunoille ja oville jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun. Voit lukea koko takuuehdot käyttö- ja huolto-oppaasta.

Tiivin pitkät takuuajat perustuvat siihen, että voimme aidosti luottaa tuotteidemme laatuun. Testaamme tuotteidemme kestävyyttä jatkuvasti. Vakiotestausten lisäksi teemme ylimääräisiä tuotetestejä ja laatututkimuksia, jotka toteutamme yhteistyössä riippumattomien kotimaisten testauslaitosten kanssa. Testaustiedon avulla voimme myös kehittää tuotteidemme laatua aina paremmaksi.

Tuotteiden lisäksi asennuksen laatu on taattu. Erinomaiselle asennuksellemme on myönnetty ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asennustöillemme 10 vuoden takuun. Näin voit olla varma, että Tiivin täyden palvelun ikkunoiden asennus on investointi pitkälle tulevaisuuteen.

Tiivi Kristalli erottuu edukseen

Tiivi Kristalli muuttaa käsityksesi ikkunoista. Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paitsi taulumaisen kauniita myös äärimmäisen kestäviä rakenteeltaan.

Tiivi Kristalli sisältää useita ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa. Vääntymätön sisäpuite on markkinoiden vahvin ja erittäin tehokkaasti lämpöä eristävä. Ikkunan rakenne ja monipuoliset lasitusratkaisut takaavat erinomaisen lämmöneristyksen.

Sijoittamalla Kristalli-ikkunoihin, sijoitat laadukkaaseen asumiseen. Tutustu alta tarkemmin ominaisuuksiin, jotka tekevät Tiivi Kristalli -ikkunoista erinomaisen valinnan.

kristalli
 • Energiatehokkuus parasta A-luokkaa

  Energiatehokkaat ikkunat vähentävät kotisi lämmityskustannuksia ja lisäävät asumismukavuutta hyvällä ääneneristyksellä. Tiivin kaikki ikkunat täyttävät A-energialuokan vaatimukset.

  Lue lisää
 • EasyLock -lukitusmekanismi

  Perinteisessä ikkunassa käytetään ikkunan koosta riippuen yleensä 1–3 yksittäistä lukituspistettä. EasyLockissa lukituspisteitä on huomattavasti enemmän, mutta piilossa kehärakenteen sisällä. Tämä tarkoittaa sitä, että ikkuna on aina tiivis ja sitä on helppo käyttää yhden painikkeen ansiosta. Se on myös tyylikäs, koska siinä ei ole näkyviä pintakilpiä.

  Lue lisää
 • Laadukkaat piilosaranat

  Puitteen ja karmin väliin piilotetut saranat kantavat vaivatta isonkin ikkunan painon, joten suurtakaan ikkunaa ei tarvitse tukea avattaessa. Piilosaranat antavat ikkunalle selkeän ja tyylikkään ilmeen.

  Lue lisää
 • Kestävät rakenneratkaisut

  Lamellirakenteinen sisäpuite on rakenteensa ja tavanomaisesta poikkeavan valmistustapansa ansiosta markkinoiden vahvin. Sisäpuite on kestävyytensä lisäksi vääntymätön sekä tehokkaasti lämpöä eristävä.

  Lue lisää
 • Testatut komponentit ja materiaalit

  Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella. Alalla tyypillisten vakiotestausten lisäksi Tiivi varmistaa ikkunoiden ja ovien laadun ylimääräisillä tuotetesteillä sekä laatututkimuksilla.

  Lue lisää
 • Ekologiset materiaalit ja valmistustapa

  Minimoimme tehokkaasti tuotteistamme ja toiminnastamme aiheutuvan ympäristön kuormituksen tuotteiden koko elinkaaren ajalta. Tuotantolinjauudistusten ansiosta tuotteidemme valmistuminen tapahtuu entistä energiatehokkaammin sekä ilman materiaalihukkaa.

  Lue lisää

Tiivi-ikkunat tehdään mittatilaustyönä

Ikkunoilla on suuri vaikutus niin kodin ulkonäköön kuin käytännöllisyyteenkin. Tiivi-ikkunat voi räätälöidä vastaamaan sinun kodin tarpeita.

Valitse kotiisi ikkunat, jotka vastaavat tyyliltään sinun toiveitasi. Voit vaikuttaa tuotteiden ulkonäköön esimerkiksi väri- ja listoitusvalinnoilla.

Voit myös räätälöidä ikkunat valitsemillasi lisävarusteilla kuten KLIK-raitisilmaventtiilillä, sälekaihtimilla tai siitepölyverkolla.

Tiivin täyden palvelun ikkunaremontti

Tiivin kanssa ikkunaremontti onnistuu varmasti. Ikkunaremonttimme on täyden palvelun kokonaisuus, joka koostuu jo yllä mainituista asiantuntijoidemme ammattitaidosta, ensiluokkaisista tuotteista, sertifioidusta asennuksesta ja markkinoiden kattavimmista takuista.

Maksuton Suunnitteluapumme on tukenasi ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet, ottavat tarvittavat mitat puolestasi ja antavat arvion remontin kustannuksista.

Niin omakotitalon kuin taloyhtiön asukkaiden kannalta ikkunaremontti on nopea ja huoleton projekti. Yhden asunnon ikkunat on tyypillisesti vaihdettu yhdessä päivässä. Hyvällä suunnittelulla pidämme huolta siitä, että aikataulun lisäksi myös budjetti pitää.

Tutustu tarkemmin Tiivin ikkunaremonttiin ja aloita varaamalla maksuton Suunnitteluapu!


Edistyksellistä asumismukavuutta kotiisi

Tiivi on jo vuosia tehnyt asioita kirkkaasti ensimmäisenä mitä tulee parhaisiin ikkunoihin, niiden muotoiluun ja helpoimpiin tapoihin hankkia ja asentaa ikkunat sekä nauttia niiden tuomasta asumismukavuudesta. Jos vaadit tavallista enemmän ikkunoiltasi, Tiivi on kirkas valintasi. Se on enemmän kuin ikkuna. Tutustu Tiivin ikkuna- ja oviesitteisiin materiaalipankissa.


Kolme syytä valita Tiivi

tiivi-icons-01

Pitkä takuu

Tiivi-ikkunoilla ja ovilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Lue lisää
tiivi-icons-02

Maksuvaihtoehdot

Hae vaivatonta ja edullista rahoitusta, mikäli kaipaat apua kustannuksiin tai haluat maksaa ikkunaremontin osissa.

Lue lisää
tiivi-icons-03

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti ja 10 vuoden takuu asennustyölle.

Lue lisää

VOITA 10 000 €:N TIIVI-IKKUNAREMONTTI

Osallistu ja voita huippulaadukkaat ikkunat ja ovet kotiisi.

Tutustu ikkunasanakirjaan

Mietitkö, mikä on ikkunan G- tai U-arvo, tai pohditko, mikä on MSE-ikkuna? Keräsimme yhteen selityksiä yleisille ikkunoihin liittyville termeille. Tutustu ikkunasanakirjaan ja opi lisää, jotta voit valita kohteeseesi parhaiten sopivat ikkunat.

Asiakastarinat