Ikkunat - Laadukkaat kotimaiset ikkunat Tiiviltä

Ikkunat – Vain parasta kotiin Tiiviltä

Tiivin kotimaiset mittatilaustyönä valmistettavat laadukkaat ja innovatiiviset ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja kruunaavat kotisi tyylin.

Tiivi Kristalli

Ainutlaatuisen helppokäyttöinen avattava ikkuna.

Tiivi Maisema

Monipuolinen ja tilaa säästävä ikkuna avattavalla ikkunaosalla.

Tiivi BLACK

Pysäyttävän tyylikäs kauttaaltaan musta avattava ikkuna.

Tiivi Maisema

Ylivertainen kiinteä ikkuna, jossa lasipinta-ala on maksimoitu. Voidaan varustaa myös avatattavalla osalla.

Kulmaikkuna

Tyylikkään vähäeleinen kiinteä ikkuna maksimaalisen suurella valoaukolla.

Paloikkuna

Tulta kestävän lasielementin ja huolella suunnitellun erikoisrakenteen avulla Tiivi-ikkunasta saadaan laadukas paloikkuna.

Ääneneristysikkuna

Korkean äänenerityksen tuotteet soveltuvat erityisesti melualueille, kuten lentomelualueelle, kaupunkien keskustaan ja maanteiden läheisyyteen.

Saunan ikkuna

Sisäpuolen lasi karkaistaan ja avattavan ikkunan painikkeen kädensija on puuta, jotta ikkuna voidaan avata saunan ollessa käytössä.

Varastonikkuna

Varastonikkunat ovat suunniteltu puolilämpimien tilojen ikkunoiksi. Varastonikkunat ovat saatavilla joko yksilasisena tai kaksinkertaisella lasielementillä.

Tiivi-ikkuna on sijoitus laadukkaaseen asumiseen

Pitkät takuut

Tuotteillamme on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Myös osamaksulla

Tiivin ikkunaremontin voit maksaa myös osamaksulla, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Ikkunat ja täyden palvelun ikkunaremontti Tiiviltä

Maksuton Suunnitteluapumme on tukenasi ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat ikkunat, ottavat tarvittavat mitat puolestasi ja antavat arvion remontin kustannuksista.

Niin omakotitalon kuin taloyhtiön asukkaiden kannalta ikkunaremontti on nopea ja huoleton projekti. Yhden asunnon ikkunat on tyypillisesti vaihdettu yhdessä päivässä. Hyvällä suunnittelulla pidämme huolta siitä, että aikataulun lisäksi myös budjetti pitää.

Uudet ikkunat kohensivat talon energiatehokkuutta ja muuttivat kokonaisilmettä

Vanhojen ikkunoiden vetoisuus oli tärkein tekijä Kristiinan kodissa ikkunaremontin aloittamiselle. Lähes 5 m² kokoiset Maisema-ikkunat saavat kodin kylpemään luonnonvalossa ja makuuhuoneen avattavat Kristalli-ikkunat tekevät tuulettamisesta helppoa ja mukavaa.

Makuuhuoneiden ikkunoihin asennettiin myös Tiivi Connect Antennilasit, joilla varmistettiin makuuhuoneiden mobiilikuuluvuus myös jatkossa. Meluhaitan vuoksi ikkunoihin valittiin mahdollisimman leveä karmisyvyys, jotta äänierityksestä saataisiin parempi ja makuuhuoneista hiljaisemmat.

Enemmän kuin ikkuna – Tiivi Kristalli erottuu edukseen

Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paitsi taulumaisen kauniita myös äärimmäisen kestäviä rakenteeltaan. Tiivi Kristalli sisältää EasyLock -lukitusmekanismin ja piilosaranoiden kaltaisia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa.

Vääntymätön sisäpuite on markkinoiden vahvin ja erittäin tehokkaasti lämpöä eristävä. Ikkunan rakenne ja monipuoliset lasitusratkaisut takaavat erinomaisen lämmöneristyksen.

Referenssejämme –
Tiivin ikkunat luovat edistyksellistä asumismukavuutta

UUDISKOHDE

Moderniin kivitaloon tehtiin valintoja laatukriteerit edellä. Ikkunatoimittajaksi valikoitui innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut sekä kattavinta palvelua tarjonnut Tiivi.

TALOYHTIÖ

Vantaalainen taloyhtiö päätti toteuttaa ikkuna- ja oviremontin, minkä ansiosta asuntojen energiatehokkuus ja asumismukavuus paranivat aivan uudelle tasolle.

IKKUNAREMONTTI

Tiivin Kristalli-ikkunat koristavat suuren omakotitalon seiniä. Uudet ikkunat ovat raikastaneet kodin ilmeen ja talon isäntä on oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.