Ikkunat - Laadukkaat kotimaiset ikkunat Tiiviltä

Ikkunat – Vain parasta kotiin Tiiviltä

Pienennä lämmityskustannuksia ja kruunaa kotisi tyyli valitsemalla Tiivin kotimaiset ikkunat. Selvitä mittatilaustyönä valmistettavien ikkunoiden hinta pyytämällä tarjous.

Tiivi Kristalli -ikkunat

Ainutlaatuisen helppokäyttöiset avattavat ikkunat.

Tiivi Maisema -ikkunat

Monipuoliset ja tilaa säästävät ikkunat avattavalla ikkunaosalla.

Tiivi BLACK -ikkunat

Pysäyttävän tyylikkään kauttaaltaan mustat avattavat ikkunat.

Tiivi Maisema -ikkunat

Ylivertaiset kiinteät ikkunat, jossa lasipinta-ala on maksimoitu. Voidaan varustaa myös avatattavalla osalla.

Kulmaikkunat

Tyylikkään vähäeleiset kiinteät ikkunat maksimaalisen suurella valoaukolla.

Paloikkunat

Tulta kestävän lasielementin ja huolella suunnitellun erikoisrakenteen avulla Tiivin ikkunat voidaan valmistaa myös laadukkaina paloikkunoina.

Ääneneristysikkunat

Korkean äänenerityksen ikkunat soveltuvat erityisesti melualueille, kuten lentomelualueelle, kaupunkien keskustaan ja maanteiden läheisyyteen.

Saunan ikkunat

Sisäpuolen lasi karkaistaan ja avattavan ikkunan painikkeen kädensija on puuta, jotta ikkunat voidaan avata saunan ollessa käytössä.

Varastonikkunat

Varastonikkunat ovat suunniteltu puolilämpimien tilojen ikkunoiksi. Varastonikkunat ovat saatavilla joko yksilasisena tai kaksinkertaisella lasielementillä.

Ikkunat Tiiviltä ovat sijoitus laadukkaaseen asumiseen

Tiivin kotimaiset ikkunat ovat olleet osa suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Tiivi on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys ja modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta ikkunat valmistuvat aikataulussaan, ja ne toimitetaan sinulle sovittuna päivänä.

Pitkät takuut

Tuotteillamme on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Myös osamaksulla

Tiivin ikkunaremontin voit maksaa myös osamaksulla, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Ikkunat ja täyden palvelun ikkunaremontti Tiiviltä

Maksuton Suunnitteluapumme on tukenasi ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat ikkunat, ottavat tarvittavat mitat puolestasi ja antavat arvion remontin kustannuksista.

Niin omakotitalon kuin taloyhtiön asukkaiden kannalta ikkunaremontti on nopea ja huoleton projekti. Yhden asunnon ikkunat on tyypillisesti vaihdettu yhdessä päivässä. Hyvällä suunnittelulla pidämme huolta siitä, että aikataulun lisäksi myös budjetti pitää.

Uudet ikkunat kohensivat talon energiatehokkuutta ja muuttivat kokonaisilmettä

Vanhojen ikkunoiden vetoisuus oli tärkein tekijä Kristiinan kodissa ikkunaremontin aloittamiselle. Lähes 5 m² kokoiset Maisema-ikkunat saavat kodin kylpemään luonnonvalossa ja makuuhuoneen avattavat Kristalli-ikkunat tekevät tuulettamisesta helppoa ja mukavaa.

Makuuhuoneiden ikkunoihin asennettiin myös Tiivi Connect Antennilasit, joilla varmistettiin makuuhuoneiden mobiilikuuluvuus myös jatkossa. Meluhaitan vuoksi ikkunoihin valittiin mahdollisimman leveä karmisyvyys, jotta äänierityksestä saataisiin parempi ja makuuhuoneista hiljaisemmat.

Enemmän kuin ikkuna – Tiivi Kristalli erottuu edukseen

Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paitsi taulumaisen kauniita myös äärimmäisen kestäviä rakenteeltaan. Tiivi Kristalli sisältää EasyLock -lukitusmekanismin ja piilosaranoiden kaltaisia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa.

Vääntymätön sisäpuite on markkinoiden vahvin ja erittäin tehokkaasti lämpöä eristävä. Ikkunan rakenne ja monipuoliset lasitusratkaisut takaavat erinomaisen lämmöneristyksen.

Referenssejämme –
Tiivin ikkunat luovat edistyksellistä asumismukavuutta

UUDISKOHDE

Moderniin kivitaloon tehtiin valintoja laatukriteerit edellä. Ikkunatoimittajaksi valikoitui innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut sekä kattavinta palvelua tarjonnut Tiivi.

TALOYHTIÖ

Vantaalainen taloyhtiö päätti toteuttaa ikkuna- ja oviremontin, minkä ansiosta asuntojen energiatehokkuus ja asumismukavuus paranivat aivan uudelle tasolle.

IKKUNAREMONTTI

Tiivin Kristalli-ikkunat koristavat suuren omakotitalon seiniä. Uudet ikkunat ovat raikastaneet kodin ilmeen ja talon isäntä on oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Tiivi muuttaa käsityksesi ikkunoista

Nykyaikaiset ikkunat ovat paljon muutakin, kuin välttämätön tapa tuoda luonnonvaloa kotiin. Tiivin premium-laatuiset ikkunat soveltuvat niin rakentajille kuin remontoijille ikkunat, sillä niiden ainutlaatuiset ominaisuudet parantavat kodin energiatehokkuutta ja helpottavat arkea vuosikymmenten ajan.

Esimerkiksi juuri enegiatehokkuudessa Tiivin ikkunat ovatkin ylivertaisia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että uudet ikkunat voivat olla parhaimmillaan jopa 10 kertaa energiatehokkaampia kuin vanhat ja huonokuntoiset ikkunat. Tiivin ikkunat siis kirjaimellisesti pienentävät lämmityskustannuksia.

Tiivin ikkunat myös lisäävät asumismukavuutta esimerkiksi poistamalla vedon tunteen ja parantamalla äänieristystä. Lisäksi Tiivin ikkunat voidaan varustella erilaisilla lasituksilla, jotka tarjoavat monipuolisesti arkea helpottavia mahdollisuuksia. Tarjolla on auringonsuojalasin, huurtumattoman lasin ja Connect Antennilasin kaltaisia innovatiivisia vaihtoehtoja, jotka takaavat sen, että Tiivin ikkunat kruunaavat kodin monella tapaa.

Huolellinen laadunvarmistus takaa sen, että markkinoiden parhaat ikkunat myös kestävät aikaa ja katseita. Tiivin ikkunat tunnetaankin pitkästä elinkaaresta, sillä hyvällä huolenpidolla ne säilyvät sukupolvelta toiselle eivätkä vaadi jatkuvaa uusimista. Modernin tuotantojärjestelmän ansiosta ikkunat valmistuvat ympäristöystävällisesti ja esimerkiksi ilman materiaalihukkaa. Teemme myös jatkuvaa kehitys- ja tutkimustyötä entistä älykkäämmän, ekologisemman ja energiatehokkaamman rakentamisen ja korjaamisen puolesta. Myös vanhat ikkunat on mahdollista kierrättää kauttamme.

Tiivi on sloganinsa mukaisesti enemmän kuin ikkuna. Tämä näkyy ennen kaikkea siinä, että laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat meiltä markkinoiden kattavinta ja asiantuntevinta palvelua. Kun tarvitset kotiisi uudet ikkunat, on sopivan ikkunan valinnassa otettava huomioon koon, tyylin ja teknisten ominaisuuksien lisäksi myös esimerkiksi ilmansuunnat, auringonsuojaus, kännyköiden kuuluvuus ja turvallisuus. Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi varmistaaksemme, että saat juuri sellaiset ikkunat kuin tarvitset.

Myös ammattitaitoinen asennus on osa palvelukokonaisuuttamme. Asennuksellemme ainoana Suomessa myönnetty ISO 9001-2015 -laatusertifikaatti puolestaan takaa, että ikkunat toimivat kuten pitääkin.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.