Ikkunat - Laadukkaat kotimaiset ikkunat Tiiviltä

Ikkunat – Vain parasta kotiin Tiiviltä

Tiivin kotimaiset mittatilaustyönä valmistettavat laadukkaat ja innovatiiviset ikkunat vähentävät lämmityskustannuksia ja kruunaavat kotisi tyylin.

Koe ikkunat uudella tapaa – Tutustu tuotteisiimme:

Täyden palvelun ikkunaremontti Tiiviltä

Maksuton Suunnitteluapumme on tukenasi ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet, ottavat tarvittavat mitat puolestasi ja antavat arvion remontin kustannuksista.

Niin omakotitalon kuin taloyhtiön asukkaiden kannalta ikkunaremontti on nopea ja huoleton projekti. Yhden asunnon ikkunat on tyypillisesti vaihdettu yhdessä päivässä. Hyvällä suunnittelulla pidämme huolta siitä, että aikataulun lisäksi myös budjetti pitää.

Tiivi-ikkuna on sijoitus laadukkaaseen asumiseen

Pitkät takuut

Tuotteillamme on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Myös osamaksulla

Tiivin ikkunaremontin voit maksaa myös osamaksulla, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti.

Enemmän kuin ikkuna – Tiivi Kristalli erottuu edukseen

Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paitsi taulumaisen kauniita myös äärimmäisen kestäviä rakenteeltaan. Tiivi Kristalli sisältää EasyLock -lukitusmekanismin ja piilosaranoiden kaltaisia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa.

Vääntymätön sisäpuite on markkinoiden vahvin ja erittäin tehokkaasti lämpöä eristävä. Ikkunan rakenne ja monipuoliset lasitusratkaisut takaavat erinomaisen lämmöneristyksen.

Referenssejämme –
Tiivin ikkunat luovat edistyksellistä asumismukavuutta

UUDISKOHDE

Moderniin kivitaloon tehtiin valintoja laatukriteerit edellä. Ikkunatoimittajaksi valikoitui innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut sekä kattavinta palvelua tarjonnut Tiivi.

TALOYHTIÖ

Vantaalainen taloyhtiö päätti toteuttaa ikkuna- ja oviremontin, minkä ansiosta asuntojen energiatehokkuus ja asumismukavuus paranivat aivan uudelle tasolle.

IKKUNAREMONTTI

Tiivin Kristalli-ikkunat koristavat suuren omakotitalon seiniä. Uudet ikkunat ovat raikastaneet kodin ilmeen ja talon isäntä on oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.