Mökki-ikkunat – Ikkunat kesämökeille ja vapaa-ajankohteisiin

Mökki-ikkunat ovat erityisen sopivia kesämökeille ja muihinkin vapaa-ajankohteisiin. Mökki-ikkunaksi voi valita Tiivin valikoimasta minkä tahansa ikkunamallin, joka voidaan räätälöidä juuri mökin mukaan sopivaksi.

Koe mökki-ikkunat uudella tapaa – Tutustu vaihtoehtoihin:

Mökin ikkunoiden osaltakaan laadussa ei tarvitse tinkiä

Tiivin räätälöitävät ja ominaisuuksiltaan ylivertaiset mökki-ikkunat sopivat erilaisiin vapaa-ajankohteisiin. Mittatilaustyönä valmistettavat mökki-ikkunat vastaavat erilaisiin kokotarpeisiin, oli tarpeena sitten pieni tai suurempi mökille sopiva ikkuna. Myös karmisyvyyksien eri vaihtoehdot mahdollistavat mökki-ikkunoiden yhteensopivuuden eri seinän paksuuksille. Mökille sopii niin Tiivin kiinteä Maisema-ikkuna, Kristalli-ikkuna, kuin Tiivi BLACK-ikkunakin mökin tyylistä riippuen.

Tiivin edistyksellinen Kristalli-ikkuna sopii erinomaisesti myös kesämökeille markkinoiden vahvimman ja todella tehokkaasti lämpöä eristävän rakenteensa ansiosta. Kristalli-ikkunan vääntymätön sisäpuite on todella markkinoiden vahvin. Ikkunan rakenne ja monipuoliset lasitusratkaisut takaavat erinomaisen lämmöneristyksen, jolloin lämmityskustannukset pysyvät kurissa myös vapaa-ajan kohteissa.

Värivalinnoilla ja lisävarusteilla vaikutetaan ulkonäköön ja käyttökokemukseen

Mökki-ikkunoihin valituilla väreillä on suuri vaikutus, sekä mökin julkisivuun että sisustuksellisesti. Tiivin ikkunoiden sisäpuitteeseen voi valita mieltymyksensä mukaan joko maalatun peittosävyn tai kuultokäsittelyn itselle sopivana sävynä. Katso ikkunoihin valittavat värisävyt tästä.

Mökki-ikkunoihin valittavilla lisävarusteilla lisätään oleskelun mukavuutta ja ikkunoiden käyttökokemuksen voi nostaa lisävarusteilla uudelle tasolle. Esimerkiksi mökki-ikkunoihinkin saatavilla olevat KLIK-raitisilmaventtiilit tuovat sisätiloihin hallitusti raitista ilmaa ja parantavat sisätilojen ilmanlaatua. Erilaisilla kaihdinratkaisuilla voi tuoda näkösuojaa ja koristeristikoilla perinteistä ilmettä julkisivuun.

Mökki-ikkunoihin saa valittua myös Antennilasin, joka varmistaa sujuvan netin käytön ja puhelujen kuuluvuuden sisätiloissa. Valittavissa olevalla Auringonsuojalasilla taas ehkäistään auringon säteilystä aiheutuva mökin sisätilojen liikalämpeneminen.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.