Tiivi on paras kumppani ikkunaremonteissa

Kokeneet asiantuntijamme auttavat tekemään ikkunaremontista sujuvan projektin myös isännöitsijän ja suunnittelijan näkökulmasta.

Tiivi Taloyhtiö on ikkunaremontin maksuton asiantuntijapalvelu

Nyt voit hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa myös ennen ikkunaremonttia.

  • Vaivaton ja joustava etätapaaminen
  • Maksuton
  • Taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille ja suunnittelijoille

Tiivin ikkunaremontti on isännöitsijälle varma valinta

Tiivin ikkunaremontin lähtökohtana on se, ettei se aiheuta isännöitsijälle ylimääräistä vaivaa. Me hoidamme asukkaiden tiedottamisen ja pidämme isännöitsijän ja taloyhtiön edustajat tietoisina remontin etenemisestä. Olemme paitsi luotettava myös vaivaton kumppani.

Taloyhtiön ikkunaremontti budjetissa ja aikataulussa

Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen remontin etenemisestä turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Sertifioitu asennuksemme takaa, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti talon elämä huomioiden.

Laadukkaat tuotteet

Tiivin tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella.

Luotettava kumppani

Tiivi on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta tuotteet valmistuvat aikataulussaan.

Tyytyväiset asiakkaat

Asennuksen sujuvuus ja tuotteiden tarjoama parannus asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen ovat vahva käyntikortti Tiiville.

Näin kilpailutat taloyhtiön ikkunaremontin

Onnistunut ikkunaremontti alkaa onnistuneesta kilpailutuksesta, jossa on huomioitu kaikki olennainen.

Listasimme tuhansien ikkunaremonttien kokemuksella ne asiat, jotka taloyhtiön ikkunaremontissa on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Hyödynnä Tiivin asiantuntija-uutiskirje!

Isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille suunnattu tietopaketti on vaivaton tapa pitää oma ikkunoihin ja oviin liittyvät tietämys ajan tasalla.

  • Ajankohtaisia artikkeleita
  • Innovaatioiden ja uusien ominaisuuksien esittelyjä
  • Ikkunaremonttien haasteita ja ratkaisuja
  • Asiantuntijoiden haastatteluita

Taloyhtiön ikkunaremontti vaihe vaiheelta

Ikkunaremontti Tiivin kanssa on huoleton remontti. Asukkaat voivat asua kodissaan normaalisti remontin ajan ja ikkunaremontti onnistuu vallan hyvin myös talvella.

1. Tiedottaminen – Toimiva tiedonkulku on onnistuneen ikkunaremontin perusta

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

2. Ennakkovalmistelut – Asukkaat toimivat ohjeiden mukaan

Ennakkovalmisteluihin kuuluvat huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä. Asentajamme suojaavat kulkuväylät ja ikkunan edustan asennusmatolla saapuessaan.

3. Vanhojen ikkunoiden purkaminen – Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan

Vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta katkaisemalla karmi sopivasta kohdasta. Ikkunan lisäksi poistetaan tarpeellisin osin vanhat eristeet.

Purkujätteet kerätään sovittuun paikkaan ja pakataan poiskuljetusta varten, minkä jälkeen purkuroskat imuroidaan asennuspaikalta. Mahdolliset alustan vinoumat oikaistaan. 

4. Uusien ikkunoiden asentaminen – Aukko on avoinna noin 15 minuuttia

Heti vanhan ikkunan purkamisen jälkeen asennetaan uusi ikkuna suoraan ja mitataan tarkasti aukkoon sekä kiinnitetään karmiruuveilla. Sisäpuitteet nostetaan paikoilleen ja tarvittaessa säädetään käyntivälit tasaisiksi.

Karmin ja seinän välinen rako eristetään. Kun ikkuna on paikoillaan, sovitetaan sisälistat omille paikoilleen ja kiinnitetään. Ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

5. Viimeistely – Asentajat tarkastavat tuotteiden toimivuuden ja käytettävyyden

Asennuksen päätteeksi tarkastetaan myös työn sopimuksenmukaisuus sekä tuuletusikkunoiden, aukipitolaitteiden ja muiden mahdollisten varusteiden toiminta.

6. Kierrätys – Vastuullinen remontoija huolehtii purkujätteet uusiokäyttöön

Tiivin kierrätyspalvelu on taloyhtiöille vaivaton ratkaisu. Olemme tällä hetkellä ainoa ikkunavalmistaja, joka kierrättää työmaajätteestä 100 % niin, että kaikki jakeet tulevat uusiokäyttöön.

7. Asukaskysely – Tuotteet tarkastetaan ja säädetään palautteen perusteella

Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely. Huoltomiehemme käyvät tarkastamassa ja säätämässä asentamamme tuotteet, mikäli vastaanoton asukaskyselyssä tai takuutarkastuskyselyssä on havaittu puutteita. Opastamme tarvittaessa kyselyn järjestämisessä.

Asiantuntijamme palvelevat taloyhtiön ikkunaremontin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen

VARAA ETÄTAPAAMINEN

Hanki vastauksia ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, pyydä ennakko- tai budjettitarjous tai apua hankintaprosessin eri vaiheisiin.

VARAA KARTOITUSKÄYNTI

Hyödynnä ammattilaisen kokemusta tulevan ikkunaremontin suunnittelussa ja projektin erityispiirteiden määrittelyssä.

PYYDÄ TARJOUS

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. 

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.