oviremontti tiiviltä on asiantuntijoiden toteuttama kokonaisuus

Oviremontti asiantuntijan kanssa kannattaa

Laadukas oviremontti tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä. Lisäksi ovi antaa ensivaikutelman kodistasi.

Tiivi on oviremonttien ammattilainen. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi oviremontin kaikissa vaiheissa tarvekartoituksesta oikean tuotteen valintaan. Näin voimme varmista onnistuneen ja sujuvan oviremontin.

Täyden palvelun oviremontti ja tyylikkäät ovet Tiiviltä

Tiivin on ovien asiantuntija. Tiivin kotimaiset mittatilaustyönä valmistettavat ulko-ovet tarjoavat kattavasti valinnanvaraa, josta on helppo löytää sekä ulkonäöltään että ominaisuuksiltaan sopiva ulko-ovi kohteeseen kuin kohteeseen.

Tiivin oviremontti on puolestaan kattava kokonaispalvelu, jossa yhdistyvät asiantuntijan toteuttama huolellinen alkukartoitus, laadukkaat kotimaiset tuotteet ja markkinoiden ainoa sertifioitu asennus.

1

Huolellinen kartoitus

2

Laadukas tuote

3

Sertifioitu asennus

1. Oviremontti alkaa huolellisesta kartoituksesta

Tiiviltä saat apua heti oviremontin alkumetreistä lähtien. Asiantuntijamme selvittää, onko ovien vaihtaminen uusiin ajankohtaista, laskee arvion kustannuksista sekä tekee oviremontin onnistumisen kannalta tärkeät mittaukset. Taloyhtiön oviremonttien kaltaisten isompien projektien kohdalla asiantuntijamme huolehtii myös projektin toteutuksen tarkemmasta suunnittelusta.

Oviremontti hoituu vaivattomasti, kun asialla on ammattilainen.

2. Laadukas ovi on oviremontin näkyvin osa

Oviremontti vaikuttaa usein monella tapaa rakennukseen. Tiivin ulko-ovissa onkin panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä.

Tiivin ovet tunnetaan erinomaisesta lämmöneristävyydestä, säänkestävästä pintamateriaalista ja innovatiivisesta tuplatiivistyksestä. Laadun takeena Tiivin ulko-ovet on lisäksi varustettu markkinoiden pisimmällä, 5 vuoden komponenttitakuulla ja 15 vuoden suoranapysymistakuulla.

Oviremontti tekee ihmeitä kodin julkisivulle.

3. Sertifioitu asennus takaa oviremontin laadun

Paraskaan ovi ei toimi kuten pitäisi, ellei sitä ole asennettu kunnolla. Tiivin asennusty on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta myös Tiivin oviremontti sisältää asennustyölle markkinoiden kattavimman 10 vuoden takuun.

Onnistunut oviremontti riippuu paljon asennuksen laadusta.

Omakotitalon oviremontti

Mittatilaustyönä valmistettu kotimainen Tiivi-ovi kestää aikaa ja katseita. Olipa sinulla tarvetta oviremontilla kotona tai vapaa-ajan asunnolla, aloita elämäsi helpoin oviremontti ottamalla yhteyttä oman alueesi Tiivi-asiantuntijaan.

Taloyhtiön oviremontti

Taloyhtiöissä oviremontti on yksi tärkeä osa julkisivusaneerauksia. Olipa oviremontti vasta ajatuksen asteella tai jo päätetty tehdä, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme saadaksesi apua oviremontin suunnitteluun ja kustannusten arviointiin.

Oviremontista kysyttyä

Oviremontti on aihe, joka herättää kysymyksiä. Kokosimme tähän muutamia yleisimpiä vastauksineen. Mikäli et löydä kaipaamasi tietoa alta, voit lähettää oman kysymyksesi yhteydenottolomakkeella.

Tehdäänkö oviremontti osana ikkunaremonttia vai erillisenä projektina?


Tiivin oviremontti on mahdollista toteuttaa täysin asiakkaiden toiveiden mukaan joko ikkunaremontin yhteydessä tai siitä erillisenä remonttina. Usein rakennuksen ikkunat ja ovet on kustannustehokasta vaihtaa samalla kertaa, mutta mitään estettä erilliselle oviremontille ei ole. Omakotitaloissa erillinen oviremontti on sen verran nopea ja vaivaton toteuttaa, että käytännössä ei ole merkitystä tehdäänkö se ikkunaremontin aikana vai ei. Taloyhtiöissä puolestaan oviremontti voi jo ovien lukumäärän vuoksi kasvaa sen verran isoksi projektiksi, että se on järkevää tehdä omana projektinaan.

Mistä tietää, että on syytä tehdä oviremontti?


Oviremontin aika on viimeistään silloin, kun ovessa on selkeitä vikoja tai se ei enää toimi kuten pitäisi. Vedontunne, huono äänieristys, ongelmat lukituksessa ja oven avaamisessa tai sulkemisessa voivat olla merkkejä siitä, että pelkät huoltotoimenpiteet eivät enää riitä, vaan ovi on syytä vaihtaa uuteen. Tiivin asiantuntijoilta saat apua myös oviremontin tarpeellisuuden määrittelyyn jo kartoitusvaiheessa.

Mitä hyötyjä oviremontti tarjoaa?


Ovien vaihtaminen uusiin tarjoaa monia samoja etuja kuin ikkunoiden päivittäminen nykyaikaisiin. Oviremontti vähentää vetoa ja vilua, pienentää lämmityskustannuksia ja lisää asumismukavuutta sekä parantaa kodin äänieristystä. Lisäksi oviremontti on oiva tapa päivittää kodin julkisivun ilmettä sekä lisää turvallisuutta.

Koskee oviremontti vain ulko-ovea?


Oviremontti mielletään helposti vain kodin ulko-oven vaihtamiseksi, mutta omakotitaloissa uusitaan samalla monesti myös puutarhaan tai terassille johtava takaovi sekä mahdolliset varastonovet. Tämä johtuu yleensä siitä, että usein ovet ovat samanikäisiä ja näin käyttöikänsä päässä. Samalla on helppoa säilyttää yhtenäinen tyyli, kun kaikki ovet vaihdetaan kerralla. Taloyhtiöissä tilanne on sama ja lisäksi kerrostaloissa oviremontti voi koskea myös parvekeovia.

Taloyhtiön oviremontti aiheuttaa paljon jätettä. Mitä tapahtuu vanhoille oville?


Tiivi tarjoaa yhteistyössä Revisol Oy:n kanssa taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremonttikohteissa mahdollisuuden kierrättää vanhat ikkunat ja ovet. Markkinajohtajana haluamme toimia esimerkkinä muille alan toimijoille ja asettaa korkean standardin vastuullisen kierrätyksen osalta. Olemme tällä hetkellä ainoa ikkuna- ja ovivalmistaja Suomessa, joka kierrättää 100 % vanhoista ikkunoista ja ovista jäävästä materiaalista.

Voiko oviremontin tehdä talvella?


Sekä omakotitalon että taloyhtiön oviremontti on täysin mahdollista toteuttaa vuodenajasta riippumatta. Ovi on poissa paikaltaan vain lyhyen aikaa, joten edes talvipakkaset eivät ole este oviremontin toteutukselle.