Avattavat ikkunat – Kotimaista mittatilaustyötä Tiiviltä

Tiivin avattavissa ikkunoissa yhdistyvät turvallisuus, helppokäyttöisyys ja innovatiiviset ominaisuudet.

Avattavat ikkunat

Energiatehokkuutta ja asumismukavuutta uusilla ikkunoilla

Kristiinan kodin ikkunaremontti käynnistettiin ennen kaikkea vanhojen vetoisien ikkunoiden vuoksi. Uusilla energiatehokkailla ikkunoilla lämpö pysyy sisätiloissa eikä vedon tunne haittaa kotona oleskelua.

Yläkerran makuuhuoneiden avattavat Kristalli-ikkunat tekevät tuulettamisesta mukavaa ja helppoa. Ikkunoiden peseminen on helpompaa, kun avaaminen onnistuu nopeasti ilman erillistä ikkuna-avainta. Kauniissa harmaissa sisäpuitteissa ei ole lainkaan näkyviä saranoita. Kristalli-ikkunoiden integroidut sälekaihtimet korostavat pelkistettyä ja viimeisteltyä ilmettä, kun kaihdinnarut ovat aina piilossa rakenteiden sisällä.

Tiivi Kristalli erottuu edukseen

Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paitsi taulumaisen kauniita myös äärimmäisen kestäviä rakenteeltaan. Tiivi Kristalli sisältää EasyLock -lukitusmekanismin ja piilosaranoiden kaltaisia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa.

Vääntymätön sisäpuite on markkinoiden vahvin ja erittäin tehokkaasti lämpöä eristävä. Ikkunan rakenne ja monipuoliset lasitusratkaisut takaavat erinomaisen lämmöneristyksen.

Viimeistele avattava ikkuna lisävarusteilla ja yksityiskohdilla

Tiivi-ikkunoiden lisävarusteissa on monipuolisesti vaihtoehtoja, joilla voit yksilöidä ikkunasi vastaamaan juuri oman kotisi tarpeita. Siitepölyltä ja hyttysiltä voi suojautua Tiivi Siitepölyverkolla, joka mahdollistaa tuulettamisen ilman allergiaoireita tai iniseviä vierailijoita. Valikoimastamme löydät myös sisäilmaa suodattavan KLIK-raitisilmaventtiilin, sekä erilaisia kaihtimia.

Voit myös vaikuttaa Tiivi-ikkunoiden ulkonäköön esimerkiksi väri- ja listoitusvalinnoilla. Yksilölliset valinnat viimeistelevät julkisivun ja tukevat kauniisti sisätilojen sisustusta.

Lasivalinnoilla lisää asumismukavuutta

Tiivi tarjoaa ikkunoiden lasitukseen lukuisia vaihtoehtoja aina näkösuojana toimivasta koristelasista melualueilla vaimennusta parantavaan ääneneristyslasiin.

Innovatiivisella Tiivi Connect Antennilasilla varmistetaan puolestaan toimivat mobiiliyhteydet ja auringonsuojalasilla estetään sisätiloja kuumenemasta liikaa kesäaikaan. Tutustu Tiivin monipuolisiin lasitusvaihtoehtoihin ja kysy niistä lisää myyjältä.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.