Tiivi Asuntomessuilla

Osallistumme vuosittain Asuntomessuille eli Suomen suurimpaan asuntorakentamisen ja sisustamisen tapahtumaan!

Tiivin premium-luokan ikkunoita ja ovia on nähtävillä jokavuotisilla Asuntomessuilla useissa upeissa messukodeissa.

Asuntomessut parantavat suomalaista asumista levittämällä tietoa asumisen uusista ratkaisuista ja trendeistä. Kesäiset Asuntomessut vaihtavat vuosittain paikkakuntaa, ja messuja onkin pidetty ympäri Suomea. Tapahtuma kokoaa yhteen niin rakennus- ja remontointialan sekä asumisen ja sisustamisen osaavat ammattilaiset kuin myös kaikki niistä kiinnostuneet.

Me olemme joka vuosi vahvasti edustettuna useissa messukodeissa Asuntomessuilla. Tiivillä on Suomen innovatiivisimmat tuotteet, laajimmat takuut ja kattavin palvelu, jotka takaavat sen, että Tiivi on sijoitus parempaan asumiseen.


Asuntomessut 2022 Naantali

Lasiliukuovi Profin

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään saaristoluonnon helmassa Naantalin Luonnonmaalla. Tutustu Tiiviin Naantalin Asuntomessuilla.

Asuntomessut 2021 Lohja

Vuoden 2021 Asuntomessut järjesttiin kauniin Hiidensalmen alueella Lohjanjärven rannalla.. Tutustu Tiiviin Lohjan Asuntomessuilla.


Asuntomessukohteita vuosien varrelta

Tiivi on Suomen tunnetuin ikkuna- ja ovimerkki, ja erittäin tunnettu ja tuttu näky myös Asuntomessuilla. Tutustu menneiden vuosien kohteisiin Tiivi ikkunoineen ja ovineen!