Ikkunoiden kierrätys on luonnollinen osa Tiivin palvelukokonaisuutta

Kierrätämme 100 % taloyhtiön ikkuna- ja oviremontin työmaajätteistä. Vanhojen ikkunoiden hävitys ja jätteen kierrätys on oleellinen osa kestävän kehityksen toimintaamme.

Ikkunoiden ja ovien kierrättämisen edelläkävijä

Markkinajohtajana haluamme toimia esimerkkinä muille alan toimijoille ja asettaa korkean standardin vastuullisen kierrätyksen osalta.

Teemme jatkuvaa kehitystyötä löytääksemme entistä ympäristöystävällisempiä toimintatapoja sekä tuoteratkaisuja, ja pyrimme ottamaan tuotteidemme koko elinkaaren huomioon kaikessa toiminnassamme.

Tarjoamme nyt taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremonttikohteissa asiakkaillemme mahdollisuuden kierrättää vanhat ikkunat ja ovet kauttamme. Vanhojen ikkunoiden hävitys oikeaoppisesti hoidetaan yhteistyössä kierrätyskumppanimme Revisol Oy:n kanssa.

Miten Tiivin kierrätysprosessi etenee?

Vanhat ikkunat ja ovet lajitellaan jo työmaalla. Lasi on esimerkiksi täysin maatumaton materiaali, joka ei kuulu kaatopaikalle.

Kierrätyskumppanimme Revisol Oy noutaa jätteen työmaalta sovitulla aikataululla ja toimittaa ne jätteenkäsittelylaitokseensa Nokialle. Jätteenkäsittelylaitoksella jätteet erotellaan, eli ikkunasta erotellaan lasi, puitteet ja metalliosat.

Ikkunoiden karmit ja puitteet murskataan, ja ne päätyvät esimerkiksi energiaksi jätteenpolttolaitoksille. Lasi voi päätyä kierrätyksen ja uusiolasia hyödyntävän valmistusprosessin jälkeen vaikkapa routaeristeeksi.

Vastuullinen ikkunaremontti suunnitteluvaiheesta kierrätykseen

Vihreät arvot ovat meille todella tärkeä tekijä ja olemme pyrkineet vähentämään hiilijalanjälkeämme koko tuotteen elinkaaren osalta. Kierrätys on merkittävä osa toimitusketjuamme ja halusimmekin tuoda kierrätyksen myös osaksi taloyhtiösaneerauksia. Lisäksi, kierrätysmateriaaleille ja raaka-aineille on suurta kysyntää.

Asiantuntijamme palvelevat taloyhtiön ikkunaremontin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen

VARAA ETÄTAPAAMINEN

Hanki vastauksia ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, pyydä ennakko- tai budjettitarjous tai apua hankintaprosessin eri vaiheisiin.

VARAA KARTOITUSKÄYNTI

Hyödynnä ammattilaisen kokemusta tulevan ikkunaremontin suunnittelussa ja projektin erityispiirteiden määrittelyssä.

PYYDÄ TARJOUS

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja.