Autotallinovet

Tiivi Autotallinovi viimeistelee talosi turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

Tiivi Autotallinovet ovat erittäin kestäviä ja käyttövarmoja. Tämän takaavat laadukkaat materiaalivalinnat ja monipuolisesti testatut rakenneratkaisut. Värit ja pintakuviointi mahdollistavat yksilöidyn lopputuloksen, joka istuu kotisi julkisivuun.

Autotallinovi mittatilaustyönä

Tiivi Autotalliovet valmistetaan mittojen mukaan ja kunkin talon tyyliin sopiviksi. Tarjolla on neljä erilaista paneelimallia ja kaikki RAL-värikartaston värivaihtoehdot. Yksilöllinen autotallinovi viimeistelee ikkuna- ja oviremontin.

Helppokäyttöinen ja turvallinen ovi autotalliin

Tiivi Autotalliovi on helppo käyttää sekä sähkötoimisena että käsikäyttöisenä. Ovi nousee ylös, jolloin auton voi ajaa aivan oven viereen. Sähkötoimista ovea voi käyttää kaukosäätimellä autosta nousematta ja käsikäyttöinen ovi on varustettu kitkaa vähentävällä mekanismilla, mikä tekee siitä erittäin kevyen.

Oveen integroidut turvalaitteet takaavat turvallisen käytön. Jos alas laskeutuva ovi osuu esteeseen, se ponnahtaa automaattisesti takaisin ylös. Jos autotallissa on sähkötoiminen ovi, mutta ei erillistä käyntiovea, varustetaan Tiivi Autotalliovi myös mekaanisella avausmekanismilla sähkökatkojen varalta. Erikoisprofiloinnin ansiosta sormet eivät voi jäädä lamellien väliin puristuksiin. Laadukas ja jykevä Tiivi Autotalliovi tarjoaa myös vahvan murtosuojauksen autotallissa säilytettäville tavaroille.

Parempi autotallin lämmöneristys

Uusi autotallin ovi nostaa autotallin lämmöneristyksen uudelle tasolle, mikä säästää sekä energiaa, rahaa että ympäristöä. Vankka ja tiivis teräsrakenteinen ovi on korroosiosuojattu kummaltakin puolelta.