Autotallin ovet

Tiivi Autotallin ovi viimeistelee talosi turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

Tiivi Autotallin ovet ovat erittäin kestäviä ja käyttövarmoja. Tämän takaavat laadukkaat materiaalivalinnat ja monipuolisesti testatut rakenneratkaisut. Värit ja pintakuviointi mahdollistavat yksilöidyn lopputuloksen, joka istuu kotisi julkisivuun.

Katso videolta esittely Tiivin Autotallin ovesta sekä sen asennuksesta.

Autotallin ovet mittatilaustyönä

Tiivi Autotallin ovet valmistetaan mittojen mukaan ja kunkin talon tyyliin sopiviksi. Tarjolla on neljä erilaista paneelimallia ja kaikki RAL-värikartaston värivaihtoehdot. Yksilöllinen autotallin ovi viimeistelee ikkuna- ja oviremontin.

Helppokäyttöinen ja turvallinen ovi autotalliin

Tiivi Autotallin ovet ovat helppoja käyttää sekä sähkötoimisina että käsikäyttöisinä. Ovi nousee ylös, jolloin auton voi ajaa aivan oven viereen. Sähkötoimista ovea voi käyttää kaukosäätimellä autosta nousematta ja käsikäyttöinen ovi on varustettu kitkaa vähentävällä mekanismilla, mikä tekee siitä erittäin kevyen.

Autotallin oviin integroidut turvalaitteet takaavat turvallisen käytön. Jos alas laskeutuva ovi osuu esteeseen, se ponnahtaa automaattisesti takaisin ylös. Jos autotallissa on sähkötoiminen ovi, mutta ei erillistä käyntiovea, varustetaan Tiivi Autotallin ovet myös mekaanisella avausmekanismilla sähkökatkojen varalta. Erikoisprofiloinnin ansiosta sormet eivät voi jäädä lamellien väliin puristuksiin. Laadukas ja jykevä Tiivi Autotallin ovi tarjoaa myös vahvan murtosuojauksen autotallissa säilytettäville tavaroille.

Parempi autotallin lämmöneristys

Uusi autotallin ovi nostaa autotallin lämmöneristyksen uudelle tasolle, mikä säästää sekä energiaa, rahaa että ympäristöä. Vankka ja tiivis teräsrakenteinen ovi on korroosiosuojattu kummaltakin puolelta.

Pyydä tarjous autotallin ovesta!

Autotallin oven ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous asiantuntijaltamme.