Autotallin ovet –Helppokäyttöiset ja turvalliset ovet mittatilaustyönä

Väri- ja pintakuviointivaihtoehdot mahdollistavat yksilöidyn lopputuloksen autotallinoviin, jotka istuvat kotisi julkisivuun. Laadukas ja jykevä Tiivi Autotallin ovi tarjoaa myös vahvan murtosuojauksen autotallissa säilytettäville tavaroille.

Malli RF

Ei urakuviointia.

Malli RS

Harva urakuviointi.

Malli RC

Tiheä urakuviointi.

Malli RA

Peilikuviointi.

Helppokäyttöinen ja turvallinen ovi autotalliin Tiiviltä

Tiivi Autotallin ovet ovat helppoja käyttää sekä sähkötoimisina että käsikäyttöisinä. Ovi nousee ylös, jolloin auton voi ajaa aivan oven viereen. Sähkötoimista ovea voi käyttää kaukosäätimellä autosta nousematta ja käsikäyttöinen ovi on varustettu kitkaa vähentävällä mekanismilla, mikä tekee siitä erittäin kevyen.

Autotallin oviin integroidut turvalaitteet takaavat turvallisen käytön. Jos alas laskeutuva ovi osuu esteeseen, se ponnahtaa automaattisesti takaisin ylös. Jos autotallissa on sähkötoiminen ovi, mutta ei erillistä käyntiovea, varustetaan Tiivi Autotallin ovet myös mekaanisella avausmekanismilla sähkökatkojen varalta. Erikoisprofiloinnin ansiosta sormet eivät voi jäädä lamellien väliin puristuksiin.

Autotallin ovet mittatilaustyönä

Tiivi Autotallin ovet ovat erittäin kestäviä ja käyttövarmoja. Tämän takaavat laadukkaat materiaalivalinnat ja monipuolisesti testatut rakenneratkaisut.

Tiivi Autotallin ovet valmistetaan mittojen mukaan ja kunkin talon tyyliin sopiviksi. Tarjolla on neljä erilaista paneelimallia ja kaikki RAL-värikartaston värivaihtoehdot. Yksilöllinen autotallin ovi viimeistelee ikkuna- ja oviremontin.

Parempi autotallin lämmöneristys

Uusi autotallin ovi nostaa autotallin lämmöneristyksen uudelle tasolle, mikä säästää sekä energiaa, rahaa että ympäristöä. Vankka ja tiivis teräsrakenteinen ovi on korroosiosuojattu kummaltakin puolelta.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.