Tietoa meistä

Tiivi tarjoaa luotettavaa suomalaista ikkuna- ja oviosaamista vuosikymmenten kokemuksella.

Tiivi tarjoaa luotettavaa suomalaista ikkuna- ja oviosaamista

Me Tiivillä kehitämme, valmistamme ja myymme ikkunoita ja ovia sekä näihin liittyviä palveluita ja tarvikkeita kuluttajille, taloyhtiöille, rakennusyrityksille ja talotehtaille.

Ikkunamallistomme on syntynyt pitkän kokemuksen ja tuotekehityksen tuloksena ja Tiivi-ikkunat ovatkin olleet osa suomalaisia koteja jo yli 40 vuoden ajan. Kaikkien tuotteidemme korkea laatu kumpuaa Pohjois-Pohjanmaan perinteikkäästä ja arvostetusta käsityöläisyydestä. Tehtaamme sijaitsevat Ruovedellä, Haapajärvellä ja Kannuksen Eskolassa.

”Meillä on aidosti mahdollisuus ottaa vastuuta ja tehdä monipuolisia, asiakaslähtöisiä töitä eri puolilla Suomea – ja kansainvälisestikin. Osaamisen kehittäminen ja työssä oppiminen ovat läsnä arjessamme. Kokemuksesta uskallan sanoa, että mielenkiintoisten töiden, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuvat luontevasti.”

Henna Paananen, työnantajakuvan kehittäjä

Tiivi on osa Pihla Group Oy:tä

Tiivi on osa Pihla Group Oy:tä. Pihla Group Oy on Suomen ikkuna- ja ovimarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Profin-, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki sekä Puuseppien -tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Ruovedellä, Kannuksessa, Haapajärvellä, Pudasjärvellä, Kuusamossa, Joutsassa, Nokialla ja Hyvinkäällä. Pihla Group työllistää Suomessa noin 830 työntekijää.

www.pihlagroup.fi ja LinkedIn

”Suomalaiset kuluttajat toivovat ikkunoilta ja ovilta helppohoitoisuutta ja pitkäikäisyyttä. Teemme töitä, jotta odotuksia vastaavat tuotteet ovat tarjolla uudis- ja korjausrakentajille läpi Suomen.”

Jarkko Salo, tehdaspäällikkö

Vuodesta 2005 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja

Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.  Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Inwido koostuu 34 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4700 työntekijää 12 eri maassa. Vuonna 2023 Inwidon liikevaihto oli 9 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 11,4 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

www.inwido.com ja LinkedIn

Kestävä kehitys

Inwido on allekirjoittanut YK:n Globaalin jäsensopimuksen ja Pihla Group Oy tukee täysin tätä vapaaehtoista aloitetta ja sen kymmentä periaatetta.

Luotettava kestomenestyjä

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. Olemme kuuluneet viisi vuotta putkeen Menestyjiin ja olemme saaneet Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin.

Tehdään tulevaisuus yhdessä

Menestyksemme perustuu innovaatioihin. Siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista – myös uudet, tuoreet ideat talon ulkopuolelta ovat tervetulleita.

Henkilöstöstrategia

Osaava ja sitoutunut henkilöstö on Tiivin menestyksen kannalta oleellinen tekijä. Yrityksen henkilöstöstrategia pohjautuu yrityksen liiketoimintastrategiaan ja arvoihin.