Keravalaiseen taloyhtiöön punavalkoiset Kristalli-ikkunat

Asunto Oy Satokeravaan tehtiin Tiivin ikkuna- ja oviremontti, jossa julkisivu ja asunnot saivat päivitetyn ilmeen ja myös asuinmukavuus nousi uudelle tasolle.

Taloyhtiön puheenjohtaja Liisa Pesonen kertoo, että remontti oli jo ikkunoiden elinkaaren kannalta luonnollinen askel, mutta varsinaisena kimmokkeena päätökselle oli talossa tehty julkisivun kuntotarkastus. Sen yhteydessä selvisi, että vanhojen ikkunoiden vesipellit olivat päästäneet veden valumaan rakennukseen päin ja rakenteisiin olikin päässyt kosteutta.

Taloyhtiöön asennettiin yhteensä 148 avattavaa Tiivi Kristalli-ikkunaa sekä 48 parvekeovea. Taloon tehtiin samalla myös parveketaustaseinien lisäeristys ja panelointi.

Vetoisuutta oli ilmennyt asunnoissa erityisesti parvekeovien kautta. Remontin jälkeen tähän tuli muutos tiiviiden ovien ja uusiin ikkunoihin asennettujen KLIK-raitisilmaventtiilien myötä. Olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin asennetut, helposti avattavat ja suljettavat venttiilit, tekevät korvausilman virtauksesta hallitumpaa, eivätkä ne aiheuta vetoa.

Ikkunoihin asennettiin Tiivi Connect Antennilasit varmistamaan asuntojen mobiilikuuluvuudet myös tulevaisuudessa. Uudet sisäänkelaavat sälekaihtimet ovat siistit ja viimeistelevät piilosaranallisten ikkunoiden pelkistetyn ulkonäön.

Ikkunat olivat aikaisemmin punaiset sekä sisä- että ulkopuolelta, joten muutos sisätiloissa on sen vuoksi huomattava. Ulkopuolen alumiinipinnat tehtiin edelleen punaisiksi, sillä julkisivua ei saatu muuttaa värien osalta. Uudet punaiset ikkunat ovat tyylikkäät uusittujen keltaisten paneelien vierellä ja yhdessä ne piristävät hieman kellertävää betonijulkisivua.

Puheenjohtaja kehuu kokonaisuudessa erityisesti projektinhoitoa ja sitä, miten helpoksi remontti tehtiin tilaajalle.

– Olen ollut melkein 30 vuotta mukana erilaisissa taloyhtiöiden urakoissa, ja täytyy sanoa että suunnitelmat oli todella pitkälle viety Tiivin osalta. Hyvin vähän tämä rasitti esimerkiksi hallitusta, että jäi vähän niin kuin ihmettelemään, että toteutuuko homma tosiaan vaan näillä. Minusta se oli hyvin vaivatonta, Pesonen kertoo.

Vältä yleinen rakennus- ja remontointivirhe Tiivi Connect Antennilasilla!

Ikkunavalinnoilla voi vaikuttaa merkittävästi asumismukavuuteen ja arjen sujuvuuteen kotona. Tiivi Connect Antennilasi ratkaisee ongelman, jossa energiatehokkaat rakennusmateriaalit ja ikkunat heikentävät yhteyksiä.

Huoltopalvelu tuo säännöllisiä säästöjä

Huoltopalvelu tuo säännöllisiä säästöjä

Ennemmin tai myöhemmin jokaiselle taloyhtiölle tulee vastaan tarkistaa ikkunoiden ja ovien kunto. Valitettavan usein tähän herätään vasta kun ongelmia alkaa ilmetä. Ikkunoiden ja ovien säännöllinen huolto ennaltaehkäisee suurempia ongelmia ja auttaa niitä pysymään hyvinä jopa vuosikymmeniä.

 

Huoltopalvelu tuo säännöllisiä säästöjä
Joustava ja maksuton asiantuntijapalvelu apunasi

Joustava ja maksuton asiantuntijapalvelu apunasi

Tiivi Taloyhtiö -palvelua voidaan hyödyntää monipuolisesti ikkunaremontin suunnittelun eri vaiheissa. Asiantuntijamme voivat esimerkiksi laatia ennakko- tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön ja auttaa isännöitsijää ikkunaremontin hankintaprosessin eri vaiheissa.

Joustava ja maksuton asiantuntijapalvelu apunasi