Asiantuntijan apua ikkunaremonttiin taloyhtiöiden hallituksille

Tiivi tarjoaa taloyhtiöiden hallituksille kattavasti apua ja lisätietoa ikkunaremontin suunnitteluun ja toteutukseen.

Tiivi Taloyhtiö on ikkunaremontin maksuton asiantuntijapalvelu

Nyt voit hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa myös ennen ikkunaremonttia.

  • Vaivaton ja joustava etätapaaminen
  • Maksuton
  • Taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille ja suunnittelijoille

Usein kysyttyä

Milloin taloyhtiön ikkunaremontti on syytä tehdä?

Tyypillisesti elinkaari on noin 30–40 vuotta, mutta varsinkin talon ulkoverhousremontin suunnittelun yhteydessä on hyvä selvittää, onko samalla aika uusia myös ikkunat. Myös laki velvoittaa huolehtimaan rakennuksen energiatehokkuuden parantamisesta saneeraus- ja muutostöiden yhteydessä.

Voiko asunnossa asua taloyhtiön ikkunaremontin aikana?

Tiivi hoitaa ikkunaremontin turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan, jotta asennusprosessi olisi mahdollisimman vaivaton kaikille talon asukkaille. Asunnosta ei tarvitse muuttaa pois ikkunaremontin ja ajaksi ja urakan etenemisestä tiedotetaan säännöllisesti.

Miksi valita Tiivi toteuttamaan ikkunaremontti?

Tiivin ikkunaremontti on laadukas avaimet käteen -palvelu. Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen remontin etenemisestä turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Sertifioitu asennuksemme takaa, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti talon elämä huomioiden.

Kuinka ikkunaremontti kilpailutetaan?

Onnistunut ikkunaremontti alkaa onnistuneesta kilpailutuksesta, jossa on huomioitu kaikki olennainen.
Listasimme tuhansien ikkunaremonttien kokemuksella ne asiat, jotka taloyhtiön ikkunaremontissa on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa. Näin ikkunaremontin kilpailutus onnistuu »

10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista – Ryhdy remonttiin faktojen pohjalta

Onko taloyhtiön ikkunaremontti putkiremonttiin verrattava ponnistus? Millainen on taloyhtiön ikkunaremontin aikataulu ja budjetti? Mihin kaikkeen ikkunavalinnat vaikuttavat?

Pyysimme asiantuntijoitamme vastaamaan kymmeneen kysymykseen taloyhtiön ikkunaremonttia koskien.

Taloyhtiön sujuva ikkunaremontti

Laadukkaiden ikkunoiden lisäksi saat Tiiviltä taloyhtiön todellisten tarpeiden pohjalta tehdyn ja ammattitaitoisesti johdetun ikkunaremontin, joka pysyy budjetissa ja aikataulussa. Katso oheiselta videolta kuinka varmistamme sujuvan ikkunaremontin.

Taloyhtiön ikkunaremontti vaihe vaiheelta

Ikkunaremontti Tiivin kanssa on huoleton remontti. Asukkaat voivat asua kodissaan normaalisti remontin ajan ja ikkunaremontti onnistuu vallan hyvin myös talvella.

1. Tiedottaminen – Toimiva tiedonkulku on onnistuneen ikkunaremontin perusta

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

2. Ennakkovalmistelut – Asukkaat toimivat ohjeiden mukaan

Ennakkovalmisteluihin kuuluvat huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä. Asentajamme suojaavat kulkuväylät ja ikkunan edustan asennusmatolla saapuessaan.

3. Vanhojen ikkunoiden purkaminen – Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan

Vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta katkaisemalla karmi sopivasta kohdasta. Ikkunan lisäksi poistetaan tarpeellisin osin vanhat eristeet.

Purkujätteet kerätään sovittuun paikkaan ja pakataan poiskuljetusta varten, minkä jälkeen purkuroskat imuroidaan asennuspaikalta. Mahdolliset alustan vinoumat oikaistaan. 

4. Uusien ikkunoiden asentaminen – Aukko on avoinna noin 15 minuuttia

Heti vanhan ikkunan purkamisen jälkeen asennetaan uusi ikkuna suoraan ja mitataan tarkasti aukkoon sekä kiinnitetään karmiruuveilla. Sisäpuitteet nostetaan paikoilleen ja tarvittaessa säädetään käyntivälit tasaisiksi.

Karmin ja seinän välinen rako eristetään. Kun ikkuna on paikoillaan, sovitetaan sisälistat omille paikoilleen ja kiinnitetään. Ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

5. Viimeistely – Asentajat tarkastavat tuotteiden toimivuuden ja käytettävyyden

Asennuksen päätteeksi tarkastetaan myös työn sopimuksenmukaisuus sekä tuuletusikkunoiden, aukipitolaitteiden ja muiden mahdollisten varusteiden toiminta.

6. Kierrätys – Vastuullinen remontoija huolehtii purkujätteet uusiokäyttöön

Tiivin kierrätyspalvelu on taloyhtiöille vaivaton ratkaisu. Olemme tällä hetkellä ainoa ikkunavalmistaja, joka kierrättää työmaajätteestä 100 % niin, että kaikki jakeet tulevat uusiokäyttöön.

7. Asukaskysely – Tuotteet tarkastetaan ja säädetään palautteen perusteella

Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely. Huoltomiehemme käyvät tarkastamassa ja säätämässä asentamamme tuotteet, mikäli vastaanoton asukaskyselyssä tai takuutarkastuskyselyssä on havaittu puutteita. Opastamme tarvittaessa kyselyn järjestämisessä.

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.