Arvontavoitolla ovet uuteen kotiin 

Kun Mira Toivonen ja Ari Kervinen kuulivat voittaneensa Tiivin vuoden 2022 ikkuna- ja oviarvonnan, olivat he jo edenneet rakennusprojektissaan palkinnon käyttämisen kannalta sopivaan vaiheeseen. Kaarinaan rakentuvaan taloon tilattiin palkintosummalla ulko-ovi, kaksi terassiovea, varastonovi, autotallinovi sekä autotallin ikkuna.

Tammikuussa 2023 Mira sai puhelun, jossa hän sai kuulla voittaneensa 10 000 euron arvosta Tiivin ikkunoita ja ovia. Arvontaan hän oli osallistunut jo edellisen vuoden maaliskuussa, joten asia ei ollut enää tuoreessa muistissa. Uuden talon ikkunat oli jo ehditty valita, mutta ovia ei ollut vielä ehditty miettiä, joten palkinto tuli täydellisesti tarpeeseen. Rakennusprojektissa eteen tulleiden haasteiden vuoksi perhe pääsi muuttamaan uuteen kotiinsa vasta saman vuoden lopussa. 

Talon pääoveksi valittiin kokomusta City C6 ovi, jossa on eteiseen lisävaloa tuova korkea lasiaukko. Musta väri onkin talossa yksi sisustuksen pääväreistä, ja se sopii myös talon myöhemmin tummanharmaaksi maalattavaan julkisivuun. Ulko-oveen saatiin myös lisättyä varusteiksi tyylikkyyden viimeistelevät piilosaranat sekä musta Yale Doorman L3 -älylukko.  

Ilman avaimia toimiva lukko on helpottanut lapsiperheen arkea suuresti. Sisäpuolen painikkeessa on myös lapsilukko, jota pitää osata painaa päästäkseen ulos. Näin perheen pikkuinen ei pääse omin päin ulkoilemaan.  

–Kunhan on puhelin mukana, kun lähtee töihin tai kauppaan, niin se riittää, Mira toteaa. Lisäksi kun tulee isovanhempia kylään, on koodi, jota he voivat käyttää. On se kyllä todella arkea helpottava. 

Olohuoneeseen ja kodinhoitohuoneeseen valittiin kokolasilliset, alumiiniverhoillut terassiovet. Ulkopuolelta tummanharmaat ja sisältä valkoiset ovet varusteltiin mustilla painikkeilla ja lukoilla. Mustien painikkeiden valinnan jälkeen päätettiin ottaa myös väliovien painikkeet mustina, mikä yhtenäistää värimaailmaa. 

Autotalliin saatiin Tiiviltä vielä varastonovi sekä musta sileäpintainen autotallinovi. Tiivi autotallinovi on kaukosäätimellä toimiva nosto-ovi, mikä helpottaa arkea, kun autosta ei tarvitse nousta avaamaan ovea. Ovi nousee suoraan ylöspäin, joten auton voi huoletta ajaa lähelle ovea. 

Mira ja Ari päättivät ottaa Tiiviltä myös asennuksen, mikä oli heidän mielestään paras ratkaisu. 

–Rakennuttajakin oli tyytyväinen. Kun joka ovessa ja kaikissa on aina ne omat juttunsa, niin sitten tuli ammattilaiset, jotka tiesi justiin, niin se helpotti paljon. 

Myös Tiivin palveluun he olivat erityisen tyytyväisiä. 

– Superhyvää palvelua, ja lämmin suositus. Koko projektin ajan on palvelu pelannut ja autettu hyvin. Ei olisi ilman apua osattu valita kaikkia ominaisuuksia, eli kaikki on nyt astetta parempaa, Mira hehkuttaa. 

Katso video Miran ja Arin kokemuksesta

Tutustu muihin uudiskohde referensseihimme