Lämpöovet Tiiviltä – Vain parasta kotiin

Lämpöovi Tiiviltä on helpoin tapa kruunata kodin ilme ja jättää melu ja vilu ulkopuolelle. Energiatehokkaat lämpöovet mittatilaustyönä monipuolisesta valikoimastamme.

Lämpöovi kohteeseen kuin kohteeseen laajasta mallistosta

Loft

Tyyliä moderniin kotiin

Loft
Loft
Levikkeet

Käytännöllisyyttä lisäävät

Levikkeet
Levikkeet

Lämpöovet Klassikko-mallistosta

Klassikko-mallistosta on helppo löytää lämpöovi etenkin remontoitavaan omakotitaloon tai rivitaloon. Perinteitä huokuvat ulko-ovet on helppo sovittaa kohteen julkisivuun alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Klassikko-mallistosta löytyvät myös tyylikkäät ja energiatehokkaat lämpöovet uusiin perinnetaloihin.


Lämpöovet City-mallistosta

City-malliston lämpöovet on tarkoitettu kestäväksi ja toimivaksi osaksi kaupunkikoteja. Uudisrakentamisen lisäksi pelkistetyn kulmikkaat ulko-ovet soveltuvat vanhojen talojen sisäänkäyntien modernisointiin. City-malliston lämpöovi on oiva valinta esimerkiksi puuverhoiltujen talojen, hirsitalojen ja 70–80-lukujen tiilitalojen oviremontteihin.


Lämpöovi on ovi, johon voi luottaa

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Lisäksi kaikki Tiivin lämpöovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä värityksen ja lisävarusteiden osalta.

TYYLIKKYYS

Useita eri tyylejä, joilla voi luoda lähtemättömän ensivaikutelman ja kruunata kodin julkisivun.

LUOTETTAVUUS

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

KESTÄVYYS

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.

Lämpöovet Loft-mallistosta

Loft-malliston lämpöovet on suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Majesteettista ulkomuotoa koristavat oven pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat. Moni Loft-malliston lämpöovi soveltuukin niin uudisrakentamiseen kuin funkkistalojen oviremontteihin.


Lämpöovi Puuovi ECO -mallistosta

Puinen lämpöovi on kodikas ja arvokas valinta. Tiivin uudet mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut, ympäristöystävälliset puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puiset lämpöovet on varustettu ekologisella puukuitueristeellä, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Täyspuinen lämpöovi on energiatehokas ja eristää ääntä erinomaisesti.


Lämpöovi levikkeellä

Tiivin lämpöovet on mahdollista varustaa myös käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä lisäävällä levikkeellä. Levikkeet on mahdollista saada kiinteänä tai avattavana.

Viimeistele lämpöovi lisävarusteilla
ja -ominaisuuksilla

Monipuolisten lisävalintojen avulla viimeistelet ovestasi entistä kestävämmän, tyylikkäämmän ja turvallisemman.

Valitse lämpöoven väri mieltymystesi mukaan

Tiivin lämpöovet saat ulko- ja sisäpuolelta haluamasi värisenä. Kuuden vakiovärin lisäksi valittavissa on laaja valikoima erikoisvärejä.

Lämpöovet ammattitaitoisesti asennettuna

Lämpöovi toimii taatusti siten kuten pitääkin, kun se on ammattilaisen toimesta huolellisesti ja oikein asennettu. Tiivin asennus perustuu aina tarkkaan mittaukseen ja asennustyön osuudesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Lämpöoven asennuksen jälkeen saat asentajaltamme vielä opastuksen oven oikeaoppiseen käyttöön. Tarvittaessa kauttamme onnistuu myös vanhan ulko-oven kierrätys.

Kun tilaat lämpöoven asennettuna, saat myös asennustyölle Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. Koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015.

Lue lisää Tiivin täyden palvelun oviremontista.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Askarruttaako lämpöoven hinta? Pyydä tarjous!

Lämpöoven hinta riippuu niin oven koosta, mallista kuin muista valinnoista. Koska jokainen valmistamamme lämpöovi on mittatilaustyötä, saat hinnan nopeimmin selville pyytämällä tarjouksen.

Lämpöoven hintaan vaikuttavat myös mahdolliset lisävarusteet sekä se, haluatko oven asennettuna vai ilman asennusta.