Mökkiovet – Vain parasta suosikkipaikkaasi

Mökkiovet rakentajalle ja remontoijalle mittatilaustyönä. Tiivin kotimaiset ulko-ovet ovat energiatehokas ja tyylikäs valinta mökille, huvilalle ja vapaa-ajan asuntoihin.

Mökkiovet markkinoiden laajimmasta valikoimasta

Loft

Tyyliä moderniin kotiin

Loft
Loft
Levikkeet

Käytännöllisyyttä lisäävät

Levikkeet
Levikkeet

Mökkiovet Klassikko-mallistosta


Mökkiovet City-mallistosta


Mökkiovi, joka toivottaa tervetulleeksi

Suomalaisille mökki on usein äärimmäisen tärkeä paikka. Tärkeä paikka ansaitseekin toimivat ja tyylikkäät ovet. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Lisäksi ulko-ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä värityksen ja lisävarusteiden osalta.

KAUNIIT MÖKKIOVET

Useita eri tyylejä, joilla voi luoda lähtemättömän ensivaikutelman ja kruunata kodin julkisivun.

LUOTETTAVAT MÖKKIOVET

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

KESTÄVÄT MÖKKIOVET

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.

Mökkiovet Loft-mallistosta


Mökkiovet Puuovi ECO -mallistosta

Jos kaipaat vapaa-ajan asunnollesi hieman luksusta, valitse täyspuinen mökkiovi. Tiivin uudet mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut, ympäristöystävälliset puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenteen ja tyylikkään muotoilun. Puupaneliovissa on ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Täyspuinen ovi on energiatehokas ja eristää ääntä erinomaisesti.


Mökkiovet maisemaan kuin maisemaan Tiiviltä

Mökkiovi kannattaa valita sopimaan paikan henkeen. Tiivin Klassikko-malliston ulko-ovet sopivat erityisen hyvin perinteisiin kohteisiin, kun taas Loft-malliston nykyaikaiset ovet kohottavat modernin vapaa-ajan asunnon ilmettä. City-mallistosta löydät valinnanvaraa esimerkiksi hirsimökkeihin ja puuverhoiltuihin huviloihin. Puusepän käsityönä valmistamat puupaneeliovet ovat puolestaan erinomainen ja maanläheinen valinta mökkioveksi.

Oikeanlainen mökkiovi antaa myös kunniaa ovesta aukeaville maisemille. Erityisesti terassi- tai parveke-ovi on mökillä syytä valita maisemaa kunnioittaen. Suuria lasipintoja hyödyntämällä voi vaikkapa tuoda järvimaiseman sisätiloihin.

Mökkiovien lisävarusteet
ja -ominaisuudet

Myös mökkiovet voidaan varustella paikan tarpeiden ja tyylin mukaisesti, sillä Tiivin oviin on saatavilla monipuolisesti lisävalintoja.

Mökkiovien
värivaihtoehdot

Kuten kaikki Tiivin ulko-ovet, saat halutessasi myös mökkiovet ulko- ja sisäpuolelta ero värisenä. Kuuden vakiovärin lisäksi valittavissa on laaja valikoima erikoisvärejä.

Mökkiovet voivat edistää myös mökin turvallisuutta

Mökkiovea valitessa on syytä huomioida myös turvallisuus. Varsinkin jos mökki on tyhjillään useita kuukausia vuodesta, kannattaa panostaa mökkioven lukitukseen ja murtosuojaan.

Tiivi-oviin voit valita erinomaiset lukot, joiden avulla mökki on turvassa ympäri vuoden. Lisäksi Tiivin ulko-oviin on saatavana lisävarusteena murtosuojausta parantavat piilosaranat.

Mökkioven hinta selviää pyytämällä tarjous!

Mietityttääkö sopivan mökkioven hinta? Koska valmistamme kaikki mökkiovet aina mittatilaustyönä, on tarjouksen pyytäminen helpoin tapa selvittää juuri oman mökkisi tarpeita ja tyyliä vastaavan oven hinta.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.