Tiivi julkisivusaneerauksen kumppanina

Kauttamme saa räätälöidyt ikkunat ja ovet toimitettuna tai asennettuna julkisivusaneeraushankkeen laajuuden ja aikataulun mukaisesti. Olemme rakennusliikkeiden ja suunnittelijoiden apuna projektin alkumetreiltä loppuun saakka

Julkisivusaneerauksen kumppanina Tiivi on riskitön vaihtoehto kaikenkokoisiin hankkeisiin

Tiivin Suomen innovatiivisimmat tuotteet, laajin tuotevalikoima, kattavimmat palvelut ja osaavimmat asiantuntijat luovat onnistuneen pohjan julkisivusaneerausprojektille. Tiivi on vakavarainen kumppani, jonka suuri tuotantokapasiteetti ja sertifioitu asennus varmistavat julkisivuremontin onnistumisen ikkunoiden ja ovien osalta riskittömästi alusta loppuun saakka ja aikataulussa.

Tutkitusti paras asennus ja projektinhoito

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin

Projektipäällikkömme hoitavat julkisivusaneerausprojektit suurella sydämellä alusta loppuun saakka.

Markkinoiden edistyksellisimmät tuotteet

Vahvana ammattilaisena meiltä löytyy aina tarvetta vastaavat ratkaisut vaativimpiinkin kohteisiin.

Kauttamme saa kohteen tarpeiden mukaan puu-alumiini-ikkunoiden ja -ovien lisäksi metalli- ja alumiiniovet, ympäristöystävälliset puuikkunat ja -ovet, sekä kerrostaso-ovet.

Luotettavin ja ammattitaitoisin kumppani

Julkisivusaneerausprojekti Tiivin kanssa on tehty vaivattomaksi. Tarjoamme nopean tuen rakennusliikkeille jo tarjousvaiheessa ja suunnittelijoille jo heti hankesuunnitteluvaiheessa.

Kokeneet, sekä ammattitaitoiset projektipäällikkömme vastaavat yhteistyön onnistumisesta projektin alusta loppuun saakka.

Julkisivusaneerausprojekti yhdessä Tiivin kanssa

 • Laajan tuotevalikoiman testatut ja laadukkaat tuotteet toimitettuna ja/tai sertifioidusti asennettuna
 • Riskitön ja vakavarainen kumppani
 • Tukea ja apua jo suunnitteluvaiheessa, sekä koko projektin ajan
 • Projektipäällikkömme vastaavat hankkeen yhteistyön onnistumisesta
 • Kestävä kehitys huomioituna koko tuotteiden elinkaaren ajan

Materiaalipankista yksityiskohtaiset tuotetiedot ja ohjeet käytettäväksi

Materiaalipankistamme löydät kattavasti tietoa kaikista tuotteidemme teknisistä ominaisuuksista niin tuotekorttien, kuin leikkauskuvienkin muodossa. Materiaalipankistamme löydät myös tuotteiden suoritustasoilmoitukset, sertifikaatit, sekä ohjeet tuotteidemme asennustavoille, käyttämiselle ja huoltamiselle.

Vastuullisuus huomioituna koko ikkunan ja oven elinkaaren ajan

Vastuulliset materiaalit ja tavarantoimittajat ovat pohja kestävän kehityksen mukaisille tuotteille. Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen entistäkin ympäristöystävällisempiä ikkuna- ja ovituotteita.

Haapajärven tehtaallemme on myönnetty ISO 14001 ympäristösertifikaatti, jonka tarkoituksena on tuottaa arvoa ympäristölle sekä organisaatiolle ja sen sidosryhmille. Lisäksi kierrätämme 100 % tuotteidemme valmistuksesta ja työmaalla syntyvistä jätteistä.

Valmistamiemme energiatehokkaiden ikkunoiden ja ovien käyttöikä on asianmukaisesti huollettuna useita kymmeniä vuosia eli ikkunoilla ja ovilla on todella merkittävä vaikutus koko rakennuksen elinkaaren aikana tuotettuihin hiilidioksidipäästöihin. Tarjoamme lisäksi taloyhtiöille huoltopalvelua tarpeen mukaan myös säännöllisellä huoltosopimuksella, jolloin ikkunoiden ja ovien huolto on vastuullamme eikä taloyhtiön tarvitse näistä toimenpiteistä huolehtia.

Kattavimmat takuut toimivat laadun takeena tuotteillemme ja myös asianmukainen asennus on merkittävä osa tuotteiden pitkäikäisyydessä. Tämän vuoksi kauttamme saatava asennus on sertifioitu ja myönnämme ilomielin takuun tuotteiden lisäksi myös asennukselle laadun takeeksi.

Ota yhteyttä niin hyppäämme avuksesi!

Projektipäällikköihimme voi olla matalalla kynnyksellä yhteydessä jo heti julkisivusaneerausprojektin suunnitteluvaiheessa. Hyppäämme mielellämme avuksesi olit sitten rakennusliikkeen edustaja tai suunnittelija, ja lähdemme viemään suunnitelmaasi kohti onnistunutta lopputulosta!

Tutustu aiempiin projekteihimme alta

HUS Hyvinkää

Sairaalankatu 1, 05840 Hyvinkää. HUS Hyvinkään sairaalan vanhaan osaan uusittiin kaikki ikkunat. Sairaalan projekti on nyt valmistumaisillaan ja osassa rakennusta tilat olivat käytössä koko remontin ajan.

ENNEN

JÄLKEEN

Viikin Normaalikoulu

Kevätkatu 2, 00790 Helsinki. Ikkunoiden osalta työt ovat valmiina kohteessa, mutta eteläsivulla rakennusliikkeellä julkisivuntyöt ovat vielä kesken. Alla kuvia pohjoispuolen valmiista julkisivusta ja sisäpuolelta. Kohteessa on käytetty alasaranoidun ikkunan AVR-aukaisunrajoitinta, joka on turvallinen valinta myös julkisiin tiloihin.

ENNEN

JÄLKEEN

Hyödynnä Tiivin asiantuntija-uutiskirje!

Isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille suunnattu tietopaketti on vaivaton tapa pitää oma ikkunoihin ja oviin liittyvät tietämys ajan tasalla.

 • Ajankohtaisia artikkeleita
 • Innovaatioiden ja uusien ominaisuuksien esittelyjä
 • Ikkunaremonttien haasteita ja ratkaisuja
 • Asiantuntijoiden haastatteluita

 • Yhteystiedot

 • Asiani koskee


 • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.