Ikkunoiden asennus – Tiiviltä sertifioitu asennuspalvelu ja 15 vuoden takuu

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asennustöillemme 15 vuoden takuun.

Tiivin ikkuna-asennus on varma valinta

  • Kestävä ja pitkäikäinen
  • Laatusertifioitu
  • Markkinoiden paras takuu
  • Omat koulutetut asentajat

Laatusertifioitu asennus 15 vuoden takuulla

Kun valitset Tiivi-ikkunat ja -ikkunaremontin, valitset todistetusti ensiluokkaista laatua. Saneerattavien pientalokohteiden asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan tekemillemme saneerattavien pientalokohteiden asennustöille 15 vuoden takuun.

Jokainen asentajamme on koulutettu noudattamaan tarkoin työturvallisuutta ja korkeaa laatua sekä siisteyttä jokaisessa työn vaiheessa. Hyödynnä pitkä kokemuksemme sekä ammattitaitomme ja varmistu uusien ikkunoiden ja ovien toiminnasta vuosikymmeniksi.

Ikkunoiden asennukset myös talvella

Ammattitaitoinen asentaja vaihtaa ikkunat nopeasti ja laadukkaasti myös talvella. Aivan kuten lämpimänäkin vuodenaikana, ikkunat asennetaan yksi kerrallaan. Talviasennuksessa kukin ikkuna-aukko on auki vain hetken, joka vastaa huoneen tuuletusta. Huoneiston jäähtymistä vähentää myös väliovien sulkeminen asennuksen aikana.

Ikkunoiden ja ovien asentaminen talvella poikkeaa kesäasentamisesta vain asennuslämpötilan mukaisen eristevaahdon valinnassa. Talviasennuksen etu on asennustyön nopeampi saatavuus. Se myös mahdollistaa keskittymisen mahdollisiin muihin talon saneeraustöihin lämpimänä vuodenaikana.

Sertifioitu asennus sisältyy Tiivin täyden palvelun ikkunaremonttiin

Tutustu referensseihimme, joissa ikkunaremontin kruunaa sertifioitu asennuspalvelumme.

VAPAA-AJAN ASUNTO

Kakkoskotina toimiva pyöröhirsitalo koki aiemmin tehdyn laajennuksen jälkeen toisen suuren uudistuksen ikkuna- ja oviremontissa.

 

TALOYHTIÖ

Vantaalainen taloyhtiö päätti toteuttaa ikkuna- ja oviremontin, minkä ansiosta asuntojen energiatehokkuus ja asumismukavuus paranivat aivan uudelle tasolle.

OMAKOTITALO

Tiivin Kristalli-ikkunat koristavat suuren omakotitalon seiniä. Uudet ikkunat ovat raikastaneet kodin ilmeen ja talon isäntä on oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.