Ikkunoiden asennus omakotitaloihin 10 vuoden takuulla.

Ikkunoiden asennus omakotitaloihin 10 vuoden takuulla

Onnistuneen omakotitalon ikkunaremontin varmistaa huolellinen asennus.

Asennusprosessimme perustuu aina tarkkaan mittaukseen, josta vastaa kokenut ja koulutettu Tiivi-myyjä. Asennustyön osuudesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen.

Valitse Tiivi-ikkunat asennettuna

Uudet ikkunat on investointi pitkälle tulevaisuuteen. Siksi ne kannattaakin tilata huolellisesti ja ammattitaitoisesti asennettuna. Tiivi toteuttaa ikkunoiden asennuksen samalla pieteetillä ja ammattiylpeydellä kuin tuotamme itse ikkunat. Näin voit olla varma siitä, että ostaessasi uudet ikkunat asennettuna, saat ensiluokkaisen lopputuloksen, joka ilahduttaa vielä vuosien jälkeen.

Kun tilaat ikkunat asennettuna, huoli remontin käytännöntoteutuksesta on poissa. Koko remontti on tyypillisesti ohi jo yhdessä päivässä; ammattilaisemme hoitavat remontin tehokkaasti ja tarkasti. Hoidamme myös asennuksen jälkityöt kuten purkujätteen kierrätyksen ja kerromme sinulle kattavasti uusista ikkunoistasi ja niiden ominaisuuksista. Tiivin asennustyö on laatusertifioitu ja tarjoamme kaikille asennustöillemme kymmenen vuoden takuun. Korkea laatu on Tiiville ylpeydenaihe.

Tiivi-ikkunat asennettuna on siis voittajan valinta.


Nopea asennus myös talvella

Tiivin ikkunaremontti voidaan toteuttaa säällä kuin säällä – myös talvikuukausina. Pakkanen ei siis ole hidaste ikkunaremontille.

Tiivi-ikkunaremontti on nopea ja huoleton projekti. Omakotitaloissa ja vapaa-ajan asunnoissa yhden ikkunan purku ja uuden asennus kestää keskimäärin 2 tuntia, joten normaalin omakotitalon ikkuna-asennus on valmis päivässä. Näin ollen asennuksia voidaan suorittaa myös talvikuukausina ilman, että koti viilenee liikaa.

Ikkunaremontti ei tarvitse siis suotta lykätä aikaan talven jälkeen. Ammattilaisemme ovat valmiita palvelemaan sinua juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.


Laatusertifikaatti ja 10 vuoden takuu

Kun valitset Tiivi-ikkunat ja -ikkunaremontin, valitset todistetusti ensiluokkaista laatua. Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikille asennustöillemme 10 vuoden takuun.


Ikkuna-asennus kolmella tapaa

Tiivi tarjoaa ikkuna-asennuksiin erilaisia vaihtoehtoja palvelun laajuudesta ja kohteen erityisvaatimuksista riippuen.

tiivi-icons-44

Tiivi-asennus

Tavanomaisessa asennuksessa ammattitaitoiset asentajamme purkavat vanhan ikkunan, asentavat ja viimeistelevät uuden sekä siistivät huolellisesti jälkensä.

Asentajamme antavat myös tuotteiden käytön- opastuksen ennen lähtöään. Haluttaessa kierrätämme purkujätteet.

tiivi-icons-45

Tiivi Kristalli -asennus

Laajaan Tiivi Kristalli-asennukseen kuuluu lisäksi työmaan lähellä olevien huonekalujen siirto ja suojaus, työmaan siivous ja ikkunoiden pesu.

Kristalli -asennus on vaivaton valinta esimerkiksi silloin, kun ikkunaremonttiin valmistautuminen ja huonekalujen siirtäminen on hankalaa kiireiden tai vaikkapa asukkaiden korkean iän vuoksi.

tiivi-icons-46

Tiivi Desibeliasennus

Tiivi Desibeliasennus on VTT:n testaama ja hyväksymä (VTT-S-08371-11) ikkunoiden ja ovien asennusmenetelmä, jossa käytetään siihen tarkkaan valikoituja M1-päästö- luokiteltuja erikoismateriaaleja.

Suosittelemme Desibeliasennusta käytettäväksi kohteissa, joissa on tie- tai lentoliikenteen melua tai muuta häiritsevää melua.

Omakotitalon ikkuna-asennus vaihe vaiheelta

Aikataulutus ja tuotteiden toimitus

Sovit asentajamme kanssa sinulle sopivan asennusajankohdan ja voit valita haluatko olla mukana seuraamassa asennusta. Samalla sovitaan myös, milloin uudet Tiivi-tuotteet toimitetaan tehtaalta paikan päälle. Saat ikkunoiden mukana varastointiohjeen.

Työmaan valmistelu

Asennuspäivänä asentajamme suojaavat kulkuväylät ja ikkunan ympäristön asennusmatoilla.

Ennen asennuksen alkamista sinun on kuitenkin valmisteltava työmaa asentajiltamme saamiesi ohjeiden mukaan. Ennakkovalmisteluihin kuuluvat huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä.

Tiivi Kristalli -asennuksessa asentajamme hoitavat myös ennakkovalmistelut.

Vanhan ikkunan purkaminen

Vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta katkaisemalla karmi sopivasta kohdasta. Ikkunan lisäksi poistetaan tarpeellisin osin vanhat eristeet. Purkujätteet kerätään sovittuun paikkaan ja pakataan poiskuljetusta varten, minkä jälkeen purkuroskat imuroidaan asennuspaikalta.

Uuden ikkunan asentaminen

Mahdolliset alustan vinoumat oikaistaan, minkä jälkeen uusi ikkuna asetetaan suoraan ja mitataan tarkasti aukkoon sekä kiinnitetään karmiruuveilla. Sisäpuitteet nostetaan paikoilleen ja tarvittaessa säädetään käyntivälit tasaisiksi. Karmin ja seinän välinen rako eristetään.

Listojen asennus

Kun ikkuna on paikoillaan, sovitetaan sisälistat omille paikoilleen ja kiinnitetään naulaimella tai Tiivin ainutlaatuisella naulattomalla listoituksella.

Ikkunan ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

Tarkastus ja käytön opastus

Asennustyön päätteeksi tarkastetaan asennustyön sopimuksenmukaisuus sekä tuuletusikkunoiden, aukipitolaitteiden ja muiden mahdollisten varusteiden toiminta. Asentajat täyttävät toimituspöytäkirjan ja opastavat tuotteiden käytössä ja huollossa.

Kierrätys

Purkujätteet pakataan pihalle siististi odottamaan kuljetusta asianmukaiseen kierrätykseen. Asentajat tilaavat purkujätteelle noudon.


Asiakastarinat

Katso video tai lue asiakkaidemme kokemuksia Tiivi-ikkunaremontista.

Mitä omakotitalon ikkunaremontti maksaa?

Katso esimerkkejä toteuttamiemme ikkunaremonttien kustannuksista.