Ulko-ovi ikkunalla tuo lisää valoa kotiin

Onko tavoitteenasi löytää tyylikäs ja energiatehokas ulko-ovi ikkunalla? Tiivin kotimainen ulko-ovi on helppo tapa kruunata kodin ilme ja jättää melu ja vilu ulkopuolelle.

Ulko-ovi ikkunalla niin moderniin kuin perinteiseen kotiin

Loft

Tyyliä moderniin kotiin

Loft
Loft
Levikkeet

Käytännöllisyyttä lisäävät

Levikkeet
Levikkeet

Ulko-ovi ikkunalla Klassikko-mallistosta

Klassikko-mallistosta löytyy useampi tyylikäs ulko-ovi ikkunalla. Mallisto soveltuu hyvin remontoitavien omakotitalojen ja rivitalojen oviksi. Perinteitä huokuva ulko-ovi ikkunalla on helppo sovittaa kodin ilmeeseen sen tyyliä kunnioittaen. Klassikko-mallistosta löytyy takuulla myös sopiva ulko-ovi ikkunalla perinnetaloon.


Ulko-ovi ikkunalla City-mallistosta

City-mallistosta on helppo löytää nimenomaan kaupunkikotiin ja uudisrakennukseen soveltuva ulko-ovi ikkunalla. City-malliston ikkunallinen ulko-ovi soveltuu toisaalta mainiosti myös tilanteisiin, joissa halutaan modernisoida vanhemman talon sisäänkäyntiä.


Tiivin ulko-ovi ikkunalla on varma valinta

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Lisäksi ulko-ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä värityksen ja lisävarusteiden osalta.

TYYLIKÄS ULKO-OVI IKKUNALLA

Useita eri tyylejä, joilla voi luoda lähtemättömän ensivaikutelman ja kruunata kodin julkisivun.

LUOTETTAVA ULKO-OVI IKKUNALLA

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

KESTÄVÄ ULKO-OVI IKKUNALLA

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.

Ulko-ovi ikkunalla Loft-mallistosta

Valitse ulko-ovi ikkunalla Loft-mallistosta, mikäli kaipaat kotisi julkisivuun hieman majesteettista ulkomuotoa. Pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat takaavat, että ulko-ovi ikkunalla on tyylikäs viimeistä piirtoa myöten.


Ulko-ovi ikkunalla Puuovi ECO -mallistosta

Täyspuinen ulko-ovi ikkunalla on energiatehokas ja eristää ääntä erinomaisesti. Tiivin mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut, ympäristöystävälliset puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenteen ja tyylikkään muotoilun. Puupaneliovissa on ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille.


Leveämpi ulko-ovi ikkunalla

Tiivin ulko-oviin on saatavilla laaja valikoima käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä lisääviä levikkeitä. Levikkeet on mahdollista saada kiinteänä tai avattavana ja sekä ikkunalla että ilman.

Lisävarusteet
ja -ominaisuudet

Monipuolisten lisävalintojen avulla viimeistelet ulko-ovestasi entistä kestävämmän, tyylikkäämmän ja turvallisemman.

Ovien
värivaihtoehdot

Tiivin ulko-ovet saat ulko- ja sisäpuolelta haluamasi värisenä. Kuuden vakiovärin lisäksi valittavissa on laaja valikoima erikoisvärejä.

Ulko-ovi ikkunalla valmiiksi asennettuna

Ammattilaisen suorittama huolellinen ulko-oven asennus varmistaa sen, että ovi toimii kuten pitääkin. Asennusprosessimme perustuu aina tarkkaan mittaukseen ja asennuksen osuudesta voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Ulko-oven asennuksen jälkeen saat asentajaltamme vielä opastuksen ulko-oven oikeaoppiseen käyttöön. Tarvittaessa kauttamme onnistuu myös vanhan ulko-oven kierrätys.

Kun tilaat ulko-oven asennettuna, saat myös asennustyölle Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. Koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015.

Lue lisää Tiivin täyden palvelun oviremontista.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Ikkunallisen ulko-oven hinta?
Pyydä tarjous!

Mietityttääkö paljonko unelmiesi ulko-ovi ikkunalla maksaa? Nopein tapa saada tarkka arvio juuri tarpeitasi vastaavan ulko-oven hinnasta on pyytää tarjous.

Tiivin ulko-oven hinta määräytyy esimerkiksi valitun mallin, koon, ominaisuuksien ja värin perusteella. Lisäksi ulko-oven hintaan vaikuttavat erilaiset lisävarusteet, joiden avulla voit räätälöidä ulko-oven vastaamaan kaikkia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.