Erikoisikkunat

Ikkunat tiettyyn käyttötarkoitukseen.

Mistä tahansa Tiivi-ikkunasta voidaan helposti räätälöidä kohteen tarpeita tai viranomaismääräyksiä vastaava ikkuna. Tällaisia ovat esimerkiksi paloikkunat ja ääneneristysikkunat.

Paloikkunat

Tulta kestävän lasielementin ja huolella suunnitellun erikoisrakenteen avulla Tiivi-ikkunasta saadaan laadukas paloikkuna. Ulospäin paloikkuna näyttää samalta kuin alkuperäinen tuote.

Palonkestävyyden takaa järeä lasilelementti sekä varta vasten paloluokiteltua ikkunaa varten suunniteltu rakenne. Lämmöneristävyydessä päästään kiinteässä paloikkunassa erinomaiseen U-arvoon 0,66.

Kysy lisää, mikäli haluat ikkunaasi paloluokitullen rakenteen.

Ääneneristysikkunat

Tiivin avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin on mahdollisuus valita korkean ääneneristyksen lasitus. Korkean äänenerityksen tuotteet soveltuvat erityisesti melualueille, kuten lentomelualueelle, kaupunkien keskustaan ja maanteiden läheisyyteen.

Saunanikkunat

Tiivin avattavat ja kiinteät ikkunat soveltuvat hyvin saunan ikkunaksi. Saunanikkunassa sisäpuolella oleva lasi karkaistaan ja avattavan ikkunan painikkeen kädensija on puuta, jotta ikkuna voidaan avata saunan ollessa käytössä. Saunanikkuna usein toimitetaan suojakäsiteltynä ja/tai kuultovärjättynä.

Varastonikkunat

Varastonikkunat ovat suunniteltu puolilämpimien tilojen ikkunoiksi. Varastonikkunat ovat saatavilla joko yksilasisena tai kaksinkertaisella lasielementillä.

Tiiviltä saat varastonikkunan mittatilaustyönä. Kysy lisää!

Savunpoistoikkunat

Tiivillä on saatavilla taloyhtiö- ja julkisiin kohteisiin suunniteltu savunpoistoikkuna. Ikkuna ja ketjuavaaja ovat CE-merkittyjä. Ikkuna varustetaan aina sähköisellä ketjuavaajalla. Ohjauskeskus on saatavilla lisävarusteena. Lisätietoa saat lähimmältä Tiivi-asiantuntijaltasi.

tiivi-icons-01

Pitkä takuu

Tiivi-ikkunoilla ja ovilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Lue lisää
tiivi-icons-02

Maksuvaihtoehdot

Hae vaivatonta ja edullista rahoitusta, mikäli kaipaat apua kustannuksiin tai haluat maksaa ikkunaremontin osissa.

Lue lisää
tiivi-icons-03

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti ja 10 vuoden takuu asennustyölle.

Lue lisää

Mietityttääkö ikkunoiden valinta tai hinta?

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.