Erikoisikkunat – Tiiviltä ikkunat kaikkiin tarpeisiin

Mistä tahansa Tiivi-ikkunasta voidaan helposti räätälöidä kohteen tarpeita tai viranomaismääräyksiä vastaava ikkuna. Tällaisia ovat esimerkiksi paloikkunat, saunanikkunat ja ääneneristysikkunat.

Paloikkunat
Paloikkunat

Paloikkunat

Tulta kestävän lasielementin ja huolella suunnitellun erikoisrakenteen avulla Tiivi-ikkunasta saadaan laadukas paloikkuna. Ulospäin paloikkuna näyttää samalta kuin alkuperäinen tuote.

Palonkestävyyden takaa järeä lasielementti sekä varta vasten paloluokiteltua ikkunaa varten suunniteltu rakenne. Lämmöneristävyydessä päästään kiinteässä paloikkunassa erinomaiseen U-arvoon 0,8 .. 1,0.

Ääneneristysikkunat
Ääneneristysikkunat

Ääneneristysikkunat

Tiivin avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin on mahdollisuus valita korkean ääneneristyksen lasitus. Korkean äänenerityksen tuotteet soveltuvat erityisesti melualueille, kuten lentomelualueelle, kaupunkien keskustaan ja maanteiden läheisyyteen.

Saunan ikkunat
Saunan ikkunat

Saunan ikkunat

Tiivin avattavat ja kiinteät ikkunat soveltuvat hyvin saunan ikkunaksi. Saunanikkunassa sisäpuolella oleva lasi karkaistaan ja avattavan ikkunan painikkeen kädensija on puuta, jotta ikkuna voidaan avata saunan ollessa käytössä. Saunanikkuna usein toimitetaan suojakäsiteltynä ja/tai kuultovärjättynä.

Varastonikkunat
Varastonikkunat

Varastonikkunat

Varastonikkunat ovat suunniteltu puolilämpimien tilojen ikkunoiksi. Varastonikkunat ovat saatavilla joko yksilasisena tai kaksinkertaisella lasielementillä.

Tiiviltä saat varastonikkunan mittatilaustyönä. Kysy lisää!

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.