Asuntomessut 2021
Kohde 10: Lakka – Talo Joutsela

Talo Joutsela on kahdelle aikuiselle rakennettu loppuelämän esteetön koti.

Kodin leppoisa ja luonnonläheinen tunnelma yhdistyy saumattomasti älykodin arkea helpottaviin ratkaisuihin. Kodin etätyötila, mediahuone, sähköauton latausmahdollisuus ja aurinkopaneelit on suunniteltu tukemaan rakentajaperheen arkea ja arvoja.

Talo Joutselassa on Tiivin kaunis täyspuuovi, joka on tehty täysin rakentajaperheen toiveiden mukaan. Upea puuovi istuu talon maanläheiseen tunnelmaan. Kohteessa on lisäksi Tiivin varastonovet ja kaikissa ovissa on Yale Doorman -älylukitukset helppottamaan arkea.

Korkeat KLAS1 -ikkunat kunnioittavat lumoavaa näkymää järvelle olokeittiöstä sekä makuuhuoneesta, ja joutsenaihe talon seinässä kertoo rakentajaperheen tarinaa, ja toivottaa vieraat lämpimästi tervetulleiksi. Kohteessa on lisäksi kolme Profinin lasiliukuseinää, jotka maksimoivat upean järvimaiseman ja muodostavat ikkunoiden kanssa näyttävät lasiseinät.

Tutustu kohteeseen virtuaaliesittelyn muodossa

Kuvia kohteesta

Rakennatko omakotitaloa?

Hyödynnä Tiivin maksutonta Suunnittelupalvelua. Tiivin asiantuntija auttaa sinua kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Tutustu muihin asiakastarinoihin