Asuntomessut 2021
Kohde 4: Kastelli Veistos

Kastellin Lohjan Asuntomessujen kohde Veistos on näyttävä kaksikerroksinen omakotitalo, joka kylpee luonnonvalossa suurien ikkunoiden ansiosta.

Kastellin Veistos on Kastellitalojen Veistos -mallistoa ja suunniteltu täysin toiveiden pohjalta. Veistoksessa on yhdistetty graafisuus kodikkuuden ja toiminnallisuuden kanssa. Kaksikerroksisen talon ylä- ja alakerta yhdistyvät isojen ikkunoiden kautta ja ikkunat koristavatkin talon jokaista seinää tuoden runsaasti luonnonvaloa sisätiloihin. Kohteessa on yhteensä 16 Tiivin ikkunaa, joiden ulkopuolen mustat puitteet korostaa talon graafista julkisivua. Sisäpuolen puitteet ovat valkoiset, joten sisätilojen yleisilme jää harmoniseksi ja raikkaaksi.

Katso Kastelli Veistoksen esittelyvideo.

Veistoksen oleskelutiloihin on valittu Tiivin isoja kiinteitä ikkunoita sekä kaksi liukuovea, joiden kautta luonto saadaan osaksi sisätiloja. Suurimmat ikkunapinnat ovatkin yli kaksi metriä leveitä. Lisäksi yläkerrassa on Tiivin upeat Kristalli -ikkunat, jotka muuttavat käsityksesi ikkunoista. Kotimaiset Tiivi Kristalli -ikkunat sisältävät lukuisia ainutlaatuisia ominaisuuksia, joita ei ole ennen nähty suomalaisessa ikkunateollisuudessa, kuten pillosaranat. Tarkkaan harkitut ominaisuudet ja erinomainen energiatehokkuus takaavat, että Tiivi Kristalli -ikkunat ovat paras valinta kotiisi. Kristalliin voit tutustua lisää tästä.

Tutustu kohteeseen virtuaaliesittelyn muodossa

Kuvia kohteesta


Suunnitteletko ikkunaremonttia tai rakennatko omakotitaloa?

Hyödynnä Tiivin maksutonta Suunnitteluapua. Tiivi Suunnitteluapu auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Tutustu muihin asiakastarinoihin