Tiivi har den rätta lösningen för varje hem

De mest innovativa produkterna i Finland, de mest omfattande garantierna och den mest heltäckande servicen gör Tiivi till en utmärkt investering i ett bättre liv.

Tiivi kommer att förändra din uppfattning om fönster

Tiivi erbjuder byggare och renoverare fönster- och dörrlösningar med unika egenskaper som förbättrar energieffektiviteten och underlättar vardagen i årtionden. En noggrann kvalitetssäkring säkerställer att marknadens bästa fönster och dörrar håller i årtionden framöver.

Dörrar
Dörrar
Dörrar

Det väderbeständiga ytmaterialet och den starka konstruktionen gör Tiivi-dörrarna till ett långvarigt och pålitligt val.

Tiivi Suunnitteluapu – Din kostnadsfria planeringshjälp

Undrar du över valet eller priset på fönster och dörrar? Tiivi Suunnitteluapu är en kostnadsfri tjänst som hjälper dig med alla dina fönster- och dörrbehov, oavsett om det gäller storlek, tekniska egenskaper, stil eller tillbehör.

Dra nytta av kunskapen hos en Tiivi-expert innan du gör val som kommer att påverka ditt hem och ditt liv i årtionden framöver!

Bildsköna fönster

Tiivi-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter kan hjälpa dig med alla frågor som rör fönster och dörrar.