Kesämökin ikkunaremontti sujui kuin tanssi

Kati Fredman uusi ikkunat ja ovet Loviisassa sijaitsevalle mökilleen. Hän on erittäin tyytyväinen sekä myyntiin, asennukseen kuin muuhunkin palveluun. Koirat Late ja Esakin viihtyvät uudistuneella mökillä.

Kun kesämökin ikkunaremontti sujuu kuin tanssi, niin mökkeilijän arkea häiritään mahdollisimman vähän ja lopputulos on sekä kaunis että toimiva. Näin kävi esimerkiksi Kati Fredmanin mökkiremontissa.

”Kaikki meni todella upeasti ja aikataulun mukaan. Erittäin asiakasystävällistä palvelua kaikin puolin”, kertoo Fredman.

Espoolaisilla Fredmaneilla on kesämökki Loviisan Sarvisalossa, pariskunnan kotimaisemissa. Mökki on alunperin rakennettu 1950-luvulla, mutta sitä on laajennettu ja remontoitu useaan otteeseen vuosien varrella. Vanhat ikkunat olivat todella huonokuntoiset.

”Keväällä puhuttiin asiasta miehen kanssa. Kesällä sitten panin toimeksi ja soitin Tiiville. Puhelu yhdistyi ystävälliseen asiakaspalveluun ja myyjä takaisin soitti parin tunnin päästä.”

Ikkunamyyjä Heikki Harju oli uusi ja Fredmanien kohde oli hänen ensimmäinen yksin hoitamansa ikkunatilaus. Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, päinvastoin.

”Heikki sanoi ihanan rehellisesti, että hän on uusi eikä ehkä tiedä kaikkea, mutta ottaa selvää. Muutimme tilausta esimerkiksi ovien osalta ja Heikki hoiti asian hienosti.”

”Asennus tehtiin hyvin”

Fredmanin äiti ja isä olivat paikalla myyjän käydessä ja asennuksen aikana. Isä on aiemmin toiminut alalla. Hän arvioi asentaja Esko Siveniuksen ja hänen apunaan työskennelleen Pertti Passilan toimineen ammattitaitoisesti.

”Isä on itsekin asentanut aika paljon ikkunoita ja on luonteeltaan tarkka. Jos hän sanoo, että asennus tehtiin hyvin, niin se varmasti tehtiin”, sanoo Kati Fredman.

Asennus sujui mallikkaasti kuljetuksista siivoukseen. Mökkipiha oli esimerkiksi kovin ahdas ikkunoita tuovalle kuorma-autolle, mutta taitava kuljettaja sai auton juuri ja juuri käännettyä. Vanhat mökki-ikkunat puolestaan piti noutaa nopeasti pois, sillä mökillä järjestettiin suuret juhlat pari päivää asennuksen jälkeen. Niinpä vanhat ikkunat kuljetettiin pois pikavauhdilla.

”Aluksi olimme ajatelleet ottaa omat asentajat, mutta onneksi päätimme kuitenkin ottaa asennuksen Tiiviltä, sillä se oli todella tehokasta ja huolellista. Haluan todellakin kiittää myös asentajia, sillä he toimivat upeasti ja hyvin, vaikka aikataulu oli tiukka”, toteaa Fredman.