Reklamoi virheellisestä tuotteesta tai palvelusta

Tiivin tuotteet ovat korkealaatuisia ja jo yli 40 vuoden kokemuksella toimintatapamme ovat hioutuneet palvelemaan sinua mahdollisimman hyvin. Tästä huolimatta virheitä voi tapahtua, joten kerrothan näistä meille oheisen lomakkeen kautta.

Miten teen reklamaation?

Yksityishenkilöt

Mikäli olet ostanut ikkunat suoraan Tiiviltä, voit tehdä reklamaation ostamistasi tuotteista täyttämällä alla olevan lomakkeen. Olethan reklamaatioasioissa mahdollisuuksien mukaan myös yhteydessä omaan myyjääsi, yhteystiedot. Mikäli tarvitset apua reklamaatiolomakkeen täyttämiseen, voit myös soittaa asiakaspalveluumme p. 0800 184 484 (ma-pe klo 8-16) niin opastamme lomakkeen täyttämisessä. Asian käsittelyn nopeuttamiseksi suosittelemme, että kerrot virheestä mahdollisimman tarkasti oheisella lomakkeella ja liität siihen myös valokuvia ongelmasta.

Taloyhtiöt

Mikäli havaitset virheen taloyhtiöön asennetuissa Tiivi-ikkunoissa tai -ovissa, niin olethan isännöitsijänä tai taloyhtiön edustajana ensisijaisesti yhteydessä Tiivin taloyhtiömyynnin asiantuntijaan, yhteystiedot. Asukkaana ota yhteys isännöitsijään tai taloyhtiön hallituksen edustajaan.

Talotehtaat

Mikäli virhe on talopaketin yhteydessä toimitetuissa Tiivi-ikkunoissa tai -ovissa, ole hyvä ja ole yhteydessä oman talovalmistajasi yhteyshenkilöön. Talotehtaan edustajana voit tehdä reklamaation alla olevan lomakkeen kautta.

Tarkistathan nämä ennen reklamointia

Ennen reklamointia tutustuthan mahdollisissa ongelmatilanteissa käyttö- ja huolto-ohjeeseen. Ohjeista löydät vinkit yleisimpien ongelmatilanteiden ratkaisemiseen, kuten ikkunan huurtumiseen ja kärpästen esiintymiseen ikkunan välitilassa. Mikäli ongelmat eivät korjaannu näillä vinkeillä, niin toimithan reklamointiohjeiden mukaisesti.

Ikkunoiden käyttö- ja huolto-ohje
Ovien käyttö- ja huolto-ohje

Ikkunan rivinumero reklamaatiota varten

Ikkunan rivinumeron löytää avonaisen ikkunan puitteen puitetarrasta. Havainnollistava esimerkki alla.