Porilaisen talon Tiivi-ikkunat pysyneet hyvinä jo vuosikymmeniä 

Porilaisen omakotitalon ikkunat vaihdettiin muutamassa erässä ja ensimmäiset Tiivin ikkunat talon alakertaan tilattiin jo 20-25 vuotta sitten. Yli 20 vuoden jälkeenkin ikkunat ovat hyvässä kunnossa eikä suurempia huoltotoimenpiteitä ole jouduttu tekemään.

Porilainen Vesa Soikkeli hankki aikoinaan kotiinsa Tiivin ikkunat muutamassa erässä. Ensimmäiset ikkunat talon alakertaan hän tilasi jo 20-25 vuotta sitten. Tarkka ajankohta ei enää muistunut mieleen, sillä remontista onkin kulunut jo kiitettävästi aikaa. Varmaa on kuitenkin se, että ikkunat ovat edelleen erinomaisessa kunnossa. Tuotteiden hyvä ja kestävä laatu teki Vesaan vaikutuksen, ja hän halusi tyytyväisenä asiakkaana kertoa kokemuksensa Tiiville. 

Vesa kertoo, että vanhaan kaksikerroksiseen hirsitaloon hankittiin ensin jonkun toisen toimittajan ikkunat, mutta niiden laatu ei vakuuttanut. Uuden kilpailutuksen jälkeen toisella yrittämällä päädyttiin Tiiviin. 

–Ensimmäiset ikkunat ostin sellaiset halvat, mutta en ollut niihin tyytyväinen ja heitin ne pellolle, Vesa muistelee. 

Talon kaikkiin aukkoihin vaihdettiin Tiivin avattavat ikkunat. Vesa kertoo, että yli 20 vuoden jälkeenkin ikkunat ovat vielä hyvässä kunnossa, eikä niitä ole jouduttu suuremmin huoltamaan. Ainoastaan sälekaihtimien osia ja muita pieniä muovivaraosia on vaihdeltu, ja niiden uusiminen on onnistunut helposti suoraan Tiivin kautta. 

–Ikkunoissa ei ole kyllä mitään valittamista tai sanomista. Vain muoviosia on vaihdeltu, mutta muuten ne ovat ihan viimeisen päälle hyvässä kunnossa. Kaikki on linjassa, ei ole mennyt kieroon. Ja maalit ja kaikki pysynyt hyvinä, Vesa listaa.