Arvontavoittajien uudet upeat ovet

Tiivin suuren ikkuna- ja oviremonttiarvonnan voitto vuodelta 2020 osui Jämijärveläiselle Jarmo ja Pia Hirvoselle. Onnekkaat voittajat kuittasivat itselleen 10 000 euron arvoisen remontin. Voittosumma käytettiin pariskunnan omakotitalon kaikkien ovien uusimiseen.

Päätös ovien uusimisesta oli jo tehty, kun Jarmo päätti vierailla Tiivin verkkosivuilla ja tutkia ovivaihtoehtoja. Hän jätti yhteydenottopyynnön oviremontin alkuun saamiseksi vuoden lopulla ja osallistui samalla arvontaan, joka verkkosivuilla tuli vastaan. Kävikin niin, että Tiivin edustaja ei edes ehtinyt soittaa sopiakseen arviokäyntiä, kun tieto arvonnan voittamisesta jo tulikin puhelimitse.

Kaikki talon seitsemän ovea vaihdettiin. Vanhat ovet olivat jo huonossa kunnossa, ja niiden huoltomaalaus olisi ollut jo työläs ja kallis projekti. Ovien saranat olivat väsyneet ja tiivisteet huonossa kunnossa. Remontin myötä ovien väri vaihtui valkoisesta harmaaksi, mikä sopi hyvin suunnitelmaan tulevan julkisivumaalauksen kanssa. Ovet ovat sisäpuolelta valkoiset, joten sisäpuolen ilme pysyi raikkaan valoisana.

Katso videolta Jarmo Hirvosen haastattelu arvonnan voitosta ja heidän oviremontista.

Tyylikäs pääovi valittiin Tiivin Loft-mallistosta. Sen lasiaukot tuovat hieman valoa eteiseen, johon muuten ei pääsisi luonnonvaloa. Muut umpiovet valikoituivat City-mallistosta. Yhdessä ovet luovat taloon yhtenäisen ja modernimman ilmeen. Lasiaukolliset terassiovet sointuvat myös hyvin kokonaisuuteen ja ne tuovat mukavasti valoa sisätiloihin. Ulko-ovet kruunaa edistykselliset piilosaranat, jotka ovat kokonaan piilossa oven rakenteen sisällä. Viimeistellyn ulkonäön lisäksi saranat ovat huippukestävät ja parantavat myös oven murtosuojausta.

Yksi merkittävä muutos talonväen jokapäiväisessä arjessa oli Yale-älylukitusten valinta ulko-oviin. Kun sisäänkäyntejä on monta ja ovista kuljetaan sisään ja ulos pitkin päivää, on kätevää, kun kaikkia ovia ei tarvitse erikseen avata ja lukita avaimella. Osa ovista lukkiutuu automaattisesti, mutta esimerkiksi olohuoneen terassiovi pysyy auki ilman erillistä lukitsemista. Näin perheen koirajäsenet voi kätevämmin päästää pihalle ja sisälle.

Talon väki on ollut erittäin tyytyväinen oviremontin lopputulokseen. Lukitusten lisäksi erityismaininnan saa lisääntynyt luonnonvalo sekä parantunut lämpötalous. Vasta remontin jälkeen kävi selväksi, miten paljon vanhat ovet oikeasti vuotivat. Lisäksi Jarmo toteaa, että on suuri helpotus, kun ovet saa helposti kiinni ja auki, eikä niitä tarvitse väkisin kiskoa. Arkielämän ongelmat korostuvatkin monesti vasta sitten, kun ongelmat on saatu korjattua.

Tiivi lähettää vielä lämpimät onnittelut Hirvosille arvonnan voittamisesta, sekä uusista hienoista ovista!


Uusi arvonta on käynnistynyt. Oletko sinä seuraava voittaja?