Sertifikaatit ja muut laadun takeet

Tiivi on enemmän kuin ikkuna. Teemme jatkuvasti töitä varmistaaksemme toimintamme ja tuotteidemme laadun, luotettavuuden ja vastuullisuuden.

Vain parasta kotiisi Tiiviltä

Tiiville myönnetyt sertifikaatit ja muut kunnianosoitukset ovat takeena siitä, että otamme huomioon laadun ja ympäristöasiat kaikessa toiminnassamme ja toimimme vastuullisesti niin oman organisaation ja kuin sidosryhmiemme näkökulmasta.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

Tiivin Haapajärven tehtaalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi, jonka tarkoitus on auttaa organisaatiota saavuttamaan oman ympäristöjärjestelmänsä tavoitteet.

Avainlippu

Tiivi on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja Tiivin ikkunoille ja oville on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Menestyjät

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin. Menestyjä-yritykset kuuluvat joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Tiivi on kestomenestyjä. 2017–2021 Kestomenestyjä-yritysten joukkoon pääsi vuosittain vain noin 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

Suomen vahvimmat

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Luotettava kumppani

Tiivi on luotettava kumppani. Luotettavien Kumppaneiden toiminta on läpinäkyvää, joten niistä on  saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

ISO 9001

Inspecta Sertifiointi oy on myöntänyt Tiiville sertifikaatin, joka varmentaa, että Tiivin laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyvä toiminta on Tiivin asennustoiminta.

CE-merkintä

Tiivin ikkunat ja ovet ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä on merkintä, jolla tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaa vakuuttaa, että tuote täyttää tuotetta koskevien EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.

Kestävä kehitys

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.