Tiivi Connect Antennilasi

Paras tapa varmistaa kuuluvuus!

Tiesitkö, että entistä suurempi osa matkapuhelimen viestinnästä tapahtuu mobiiliverkon kautta? Mobiilidatan määrä kasvaa hurjaa vauhtia ja tarve yhä nopeammalle sekä toimivammalle verkolle on lisääntynyt.

Remontoitko tai rakennatko unelmiesi kotia? Datasiirto ja puhelujen kuuluvuus ovat kasvava haaste moderneissa kodeissa, sillä energiatehokkaat rakennusmateriaalit vaimentavat mobiilisignaalia.

Ratkaisu tähän on Tiivi Connect Antennilasi, joka vastaanottaa ja levittää signaalin sisätiloihin ylivoimaisen tehokkaasti verrattuna tavalliseen lasiin, mahdollistaen sujuvat yhteydet osana innovatiivista ja toimivaa kotia.

Tiivi Connect Antennilasi

  • Huomaamaton Connect Antennilasi on kestävä, turvallinen ja huoltovapaa
  • Tutkitusti tehokas, kehitetty yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijoiden kanssa
  • Innovatiivinen ratkaisu mahdollistaa kuuluvat puhelut ja toimivat yhteydet 3G-, 4G- ja 5G-verkoissa operaattorista riippumatta
  • Ekologinen ratkaisu; ei vaadi sähköä eikä heikennä ikkunan energiatehokkuutta

Helppo hankkia

  • Saatavilla Tiivin ikkunoihin ja oviin
  • Ei rajoita muiden lasivaihtoehtojen tai sälekaihtimien käyttöä
  • Ei vaadi asiantuntija-apua tukiasemien suuntien määrittelyssä
  • Hoituu kustannustehokkaasti osana ikkuna- ja oviremonttia

Tiivi Connect Antennilasi on esimerkki monista tavoista, joilla ikkunavalinnoilla voi vaikuttaa asumismukavuuteen ja kodin toimivuuteen. Hyödynnä siis Tiivin asiantuntijoiden ammattitaitoa ja varaa maksuton tapaaminen, kun teet valintoja, jotka vaikuttaa kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Tiivi Suunnitteluapu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseesi. Näin voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet. Autamme myös suunnittelemaan parhaat käyttökohteet Tiivi Connect Antennilasille. Remonttikohteissa palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville.

Suomalaista osaamista

Tiivi esitteli vuonna 2018 avattaviin ikkunoihin integroidun passiivisen toistinantennin, joka luo signaalille kulkureitit seinien läpi. Nyt yhdessä antenniteknologian huippuasiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa Tiivi on kehittänyt entistä paremman ratkaisun – Tiivi Connect Antennilasin. 

Uusi patentoitu Connect Antennilasi suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa. Connect Antennilasi on saatavilla Tiivin ikkunamalleihin, eikä se rajoita muiden lasivaihtoehtojen (esim. auringonsuojalasi) tai sälekaihtimien käyttöä ikkunassa.

Innovatiivinen Tiivi Connect Antennilasi

Tiivi Connect Antennilasi nostaa mobiiliverkon toimintavarmuuden sisätiloissa aivan uudelle tasolle. Connect Antennilasi jakaa mobiiliverkon keilamaisesti kaikkiin suuntiin varmistamalla kattavan kuuluvuuden, joten käyttäjän sijainnilla huoneessa ei ole merkitystä.

Oheisella videolla nähdään Tiivi Connect Antennilasin tarjoamat hyödyt käytännössä.

Huomaamaton

Lasin pinnassa on lähes huomaamaton antennikuvio. Sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.

Kuuluu kaikkialla

Connect Antennilasi jakaa mobiiliverkon keilamaisesti sisälle levittäen sen laajasti koko huoneeseen.

Suomalainen

Connect Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaosaamista. Se valmistetaan Suomessa.

Maksimaalinen nopeus Connect Antennilasilla

Tiivi Connect Antennin avulla mobiililiittymän nopeudesta saadaan maksimaalinen nopeus ikkunan läpi.

Yhdessä antenniteknologian asiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa suoritimme kenttäkokeen 5G-verkossa, missä testasimme Connect Antennilasin vaikutusta mobiililiittymän nopeuteen.

5G on erittäin nopea viidennen sukupolven mobiiliverkko, joka mullistaa tapamme käyttää ja hyödyntää mobiiliverkkoa sekä mobiililaitteita. 5G on jo täällä ja se on jopa kymmenen kertaa nopeampi kuin nyt yleisimmin käytössä oleva 4G.

Tekemämme kenttäkoe osoitti sen, että liittymän maksiminopeuden ollessa 200 MB/s, tavallinen yhdellä selektiivilasilla varustettu ikkuna vaimentaa signaalinläpäisyä merkittävästi ja laskee nopeuden jopa 12MB/s tasolle. 12MB/s riittää vain kevyeen netin käyttöön, mutta ei esimerkiksi 4G-reitittimen käyttämiseen perheen WLAN:na tai reaaliaikaiseen nettipelaamiseen.

Kun ikkunaan asennettiin Connect Antennilasi, mobiiliverkon toimintavarmuus sisätiloissa nousi täysin uudelle tasolle.

Graafissa esitetty StealthCase Oy:n kanssa suoritetun kenttäkokeen tulokset. Testasimme Connect Antennilasin vaikutusta mobiililiittymän nopeuteen 5G-verkoissa sisätiloissa.


Hyvä tietää Tiivi Connect Antennilasista

Mihin ikkunoihin Antennilasi tulee sijoittaa?

Suosittelemme sijoittamaan Antennilasin vähintään yhteen ikkunaan jokaisessa huoneessa, joissa on ikkuna. Jos huone on usealle ilmansuunnalle esim. olohuone sekä itä-, että etelänäkymällä, suosittelemme sijoittamaan Antennilasin molemmilla seinillä yhteen ikkunaan.

Voiko Antennilasilla varustettuun ikkunaan asentaa lisävarusteita?

Kyllä voi, Antennilasi ei rajoita ikkunan varustelua, eikä vaikuta ikkunan teknisiin ominaisuuksiin. Antennilasi toimii erilaisien lasipinnoitteiden mm. huurtumattoman lasin, sekä sälekaihtimien kanssa.

Tarvitseeko Antennilasilla varustetun ikkunan mitoituksessa huomioida mitään?


Ei tarvitse. Ikkunan mitoitus ei muutu tavallisen ikkunan mitoituksesta. Antenni voidaan sijoittaa min. 300mm korkeaan ikkunaan. Ylärajaa ikkunan korkeudella ei ole. Ikkuna voidaan myös asentaa, eristää ja pellittää aivan kuten normaalisti.

Vanhentuuko Antennilasin tekniikka muutaman vuoden päästä?

Ei vanhene. Antennilasin kehityksessä on huomioitu uusimmat, tällä hetkellä käytössä olevat ja tulevaisuuden näköpiirissä olevat tekniikat.

Lisääkö Antennilasi säteilyä asunnossa?

Antennilasi mahdollistaa signaalin kulkeutumisen huonetilaan. Matkapuhelimen saadessa signaalin vaivattomasti puhelimen aiheuttama säteilyn määrä vähenee ja puhelin säästää virtaa parantaen akun kestoa.

Onko kuuluvuusongelmia on vain uusissa taloissa?

Kyllä ja ei. Kuuluvuusongelmia esiintyy sellaisissa rakennuksissa, jotka sijaitsevat kaukana tukiasemista tai tiheään rakennetussa kaupunkiympäristössä ja joiden ulkovaipassa on signaalia merkittävästi vaimentavia materiaaleja. Rakennus voi olla siis uusi tai vanha. Erilaiset metallipinnat (eristeiden alumiinifoliot, ikkunoiden selektiivit jne.) vaikuttavat signaalin kulkuun heikentävästi.

Miksi en ole aikaisemmin kuullut asiasta?

Noin kymmenen vuotta sitten rakennuksissa oli vain vähän haasteita kuuluvuuden kanssa. Sittemmin entistä energiatehokkaammat, signaalinvaimennusta lisäävät rakennusmateriaalit ja mobiilidatan lisääntynyt käyttö ja nopeus ovat lisänneet sekä rakennuksen vaimennusta ja tarvetta entistä tehokkaammalle signaalinläpäisylle.

Minulla ei ole nyt ongelmaa signaalin kuuluvuuden kanssa. Miksi minun pitäisi ajatella signaalin kuuluvuutta?

Tarve entistä sujuvampaan ja nopeampaan signaaliin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan. Myös uusimmat tekniikat, kuten 5G, tulevat vaatimaan nykyistä tehokkaampaa lähetystehoa ja parempaa asunnon signaalinläpäisyä. Antennilasi-ikkunalla varmistat, että talosi on valmis myös tulevaisuuden tarpeita varten.

Mihin ikkunamalleihin Antennilasia saa?

Antennilasi on saatavilla Tiivin avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin, sekä parvekeoviin.

Voiko Antennilasin asentaa vain yhteen ikkunaan?

Kyllä voi. Asiakas voi ostaa vain yhden Tiivi Connect Antennilasilla varustetun ikkunan.

Olen juuri vaihtanut ikkunat/tarvetta ikkunaremontille ei juuri nyt ole, mutta saanko jälkiasennuksena antennit ikkunoihin?

Juuri tällä hetkellä jälkiasennus ei ole mahdollista.

Varaa Tiivi Suunnitteluapu

Varaa maksuton Tiivi Suunnitteluapu, niin vastaamme kaikkiin Tiivi Connect Antennilasia koskeviin kysymyksiisi. Maksuton Suunnitteluapu ei velvoita sinua mihinkään.


Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt: