Tiivi Connect Antennilasi – Paras tapa varmistaa kuuluvuus

Datasiirto ja puhelujen kuuluvuus ovat kasvava haaste moderneissa kodeissa, sillä energiatehokkaat rakennusmateriaalit vaimentavat mobiilisignaalin sujuvaa kulkua sisätiloihin. Tiivi tarjoaa huoltovapaan ratkaisun kodin kuuluvuushaasteisiin!

Vältä yleinen rakennus- ja remontointivirhe Tiivi Connect Antennilasilla!

Energiatehokas koti on hyvä tavoite, sillä näin esimerkiksi lämmityskulut laskevat. Nykyaikaiset energiatehokkaat eristyslasit vaimentavat mobiilisignaalia estämällä signaalien kulun sisätiloihin. Ratkaisu tähän on Tiivi Connect Antennilasi, joka vastaanottaa ja levittää signaalin sisätiloihin ylivoimaisen tehokkaasti verrattuna tavalliseen lasiin, mahdollistaen sujuvat yhteydet kotona.

Antenni havaitsee tukiasemat ja signaalien heijastumat laajalla näkökentällä. Signaali kulkee ikkunan lasituksessa olevan huomaamattoman Antennin läpi ja levittäytyy keilamaisesti ympäri huonetilaa. Levittäytyminen keilamaisessa muodossa varmistaa hyvän kuuluvuuden koko tilassa.

Huomaamaton

Lasin pinnassa on lähes huomaamaton antennikuvio. Sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.

Kuuluu kaikkialla

Connect Antennilasi jakaa mobiiliverkon keilamaisesti sisälle levittäen sen laajasti koko huoneeseen, operaattorista riippumatta.

Suomalainen

Connect Antennilasi on patentoitua suomalaista huipputeknologiaosaamista. Se valmistetaan Suomessa ja on avainlippu merkitty tuote.

Passiiviratkaisu

Connect Antennilasi on kestävän kehityksen mukainen ratkaisu toimintatapansa ja pitkäikäisyytensä vuoksi. Ei vaadi toimiakseen sähköä ja ainoa kustannus on sen hankintahinta.

Miksi Tiivi Connect Antennilasi?

 • Saatavilla Tiivin ikkunoihin ja parveke-/terassioviin
 • Huomaamaton, kestävä, turvallinen ja huoltovapaa
 • Ekologinen, ei vaadi sähköä eikä heikennä ikkunan energiatehokkuutta
 • Ei rajoita muiden lasivaihtoehtojen tai sälekaihtimien käyttöä
 • Ei vaadi asiantuntija-apua tukiasemien suuntien määrittelyssä

Askaruttaako Antennilasien määrä ja sijoittelu?

Tiivi Suunnitteluapu sisältää tapaamisen, jonka aikana oman alueesi kokenut Tiivi-asiantuntija tutustuu huolellisesti kohteeseesi. Näin voimme aidosti auttaa sinua valitsemaan kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet.

Autamme myös suunnittelemaan parhaat käyttökohteet Tiivi Connect Antennilasille. Remonttikohteissa palveluun kuuluu aina myös asiantuntijan suorittama kuntoarvio nykyisille ikkunoille ja oville.

Connect Antennilasilla toimivat yhteydet kotiin

Matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät nykyaikaiset ikkunat ja tiivis kaupunkirakentaminen vaimentavat mobiilisignaalia. Samaan aikaan myös mobiilidatan käyttö kasvaa jatkuvasti ja esimerkiksi etätyöt ja mobiilisovelluksilla toimivat kodinkoneet ovat arkipäivää.

Ratkaisu ongelmaan on uusi Tiivi Connect Antennilasi, joka parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloissa. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen ikkunan läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa kohtaa huonetta.

Antennilasilla kuuluvuus sisätiloissa uudelle tasolle

Uusi patentoitu Connect Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa. Connect Antennilasi on saatavilla Tiivin ikkunamalleihin, eikä se rajoita muiden lasivaihtoehtojen (esim. auringonsuojalasi) tai sälekaihtimien käyttöä ikkunassa.

Connect Antennilasi jakaa mobiiliverkon keilamaisesti kaikkiin suuntiin varmistamalla kattavan kuuluvuuden, joten käyttäjän sijainnilla huoneessa ei ole merkitystä.

Hyvä tietää Tiivi Connect Antennilasista

Tiivi Connect Antennilasi on esimerkki monista tavoista, joilla ikkunavalinnoilla voi vaikuttaa asumismukavuuteen ja arjen sujuvuuteen kotona. Hyödynnä siis Tiivin asiantuntijoiden ammattitaitoa ja varaa maksuton tapaaminen, ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Mihin ikkunoihin Antennilasi tulee sijoittaa?

Suosittelemme sijoittamaan Antennilasin vähintään yhteen ikkunaan jokaisessa huoneessa, joissa on ikkuna. Jos huone on usealle ilmansuunnalle esim. olohuone sekä itä-, että etelänäkymällä, suosittelemme sijoittamaan Antennilasin molemmilla seinillä yhteen ikkunaan.

Voiko Antennilasilla varustettuun ikkunaan asentaa lisävarusteita?

Kyllä voi, Antennilasi ei rajoita ikkunan varustelua, eikä vaikuta ikkunan teknisiin ominaisuuksiin. Antennilasi toimii erilaisien lasipinnoitteiden mm. huurtumattoman lasin, sekä sälekaihtimien kanssa.

Tarvitseeko Antennilasilla varustetun ikkunan mitoituksessa huomioida mitään?


Ei tarvitse. Ikkunan mitoitus ei muutu tavallisen ikkunan mitoituksesta. Antenni voidaan sijoittaa min. 300mm korkeaan ikkunaan. Ylärajaa ikkunan korkeudella ei ole. Ikkuna voidaan myös asentaa, eristää ja pellittää aivan kuten normaalisti.

Vanhentuuko Antennilasin tekniikka muutaman vuoden päästä?

Ei vanhene. Antennilasin kehityksessä on huomioitu uusimmat, tällä hetkellä käytössä olevat ja tulevaisuuden näköpiirissä olevat tekniikat.

Lisääkö Antennilasi säteilyä asunnossa?

Antennilasi mahdollistaa signaalin kulkeutumisen huonetilaan. Matkapuhelimen saadessa signaalin vaivattomasti puhelimen aiheuttama säteilyn määrä vähenee ja puhelin säästää virtaa parantaen akun kestoa.

Onko kuuluvuusongelmia on vain uusissa taloissa?

Kyllä ja ei. Kuuluvuusongelmia esiintyy sellaisissa rakennuksissa, jotka sijaitsevat kaukana tukiasemista tai tiheään rakennetussa kaupunkiympäristössä ja joiden ulkovaipassa on signaalia merkittävästi vaimentavia materiaaleja. Rakennus voi olla siis uusi tai vanha. Erilaiset metallipinnat (eristeiden alumiinifoliot, ikkunoiden selektiivit jne.) vaikuttavat signaalin kulkuun heikentävästi.

Miksi en ole aikaisemmin kuullut asiasta?

Noin kymmenen vuotta sitten rakennuksissa oli vain vähän haasteita kuuluvuuden kanssa. Sittemmin entistä energiatehokkaammat, signaalinvaimennusta lisäävät rakennusmateriaalit ja mobiilidatan lisääntynyt käyttö ja nopeus ovat lisänneet sekä rakennuksen vaimennusta ja tarvetta entistä tehokkaammalle signaalinläpäisylle.

Minulla ei ole nyt ongelmaa signaalin kuuluvuuden kanssa. Miksi minun pitäisi ajatella signaalin kuuluvuutta?

Tarve entistä sujuvampaan ja nopeampaan signaaliin tulee tulevaisuudessa kasvamaan entuudestaan. Myös uusimmat tekniikat, kuten 5G, tulevat vaatimaan nykyistä tehokkaampaa lähetystehoa ja parempaa asunnon signaalinläpäisyä. Antennilasi-ikkunalla varmistat, että talosi on valmis myös tulevaisuuden tarpeita varten.

Mihin ikkunamalleihin Antennilasia saa?

Antennilasi on saatavilla Tiivin avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin, sekä parvekeoviin.

Voiko Antennilasin asentaa vain yhteen ikkunaan?

Kyllä voi. Asiakas voi ostaa vain yhden Tiivi Connect Antennilasilla varustetun ikkunan.

Olen juuri vaihtanut ikkunat/tarvetta ikkunaremontille ei juuri nyt ole, mutta saanko jälkiasennuksena antennit ikkunoihin?

Juuri tällä hetkellä jälkiasennus ei ole mahdollista omakotitaloihin. Taloyhtiöille jälkiasennus on mahdollista Huoltopalvelumme kautta. Täytä yhteydenottolomake.

Varaa Tiivi Suunnitteluapu

Varaa maksuton Tiivi Suunnitteluapu, niin vastaamme kaikkiin tuotteitamme koskeviin kysymyksiisi. Maksuton Suunnitteluapu ei velvoita sinua mihinkään.

  • Hidden
   Max. file size: 128 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 128 MB.
  • Hidden
   MM slash DD slash YYYY
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt:

  • Hidden