Taloyhtiön ikkunaremontti vaatii vakaan kumppanin

Asiantunteva projektinhoito, pitkä kokemus ja vakaus takaavat, että taloyhtiön ikkunaremontti onnistuu.

Asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti Tiivin kanssa on paras vaihtoehto kaikenkokoisille yhtiöille

Tiivi muuttaa käsityksesi ikkunaremontista Suomen innovatiivisimmilla tuotteilla, kattavimmilla palveluilla ja osaavimmilla asiantuntijoilla. Olemme lisäksi tällä hetkellä ainoa ikkuna- ja ovivalmistaja Suomessa, joka kierrättää 100 % vanhoista ikkunoista ja ovista jäävästä materiaalista ja tarjoamme myös kaikkien ikkunamerkkien huollot taloyhtiöille.

Tutkitusti paras asennus ja projektinhoito

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin

Markkinoiden edistyksellisimmät tuotteet

Kerros- ja rivitalojen ikkunaremonttien vahvana ammattilaisena meiltä löytyy aina tarvetta vastaavat ratkaisut.

Luotettavin ja ammattitaitoisin kumppani

Ikkunaremontti taloyhtiössä Tiivin kanssa on tehty isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivattomaksi.

Taloyhtiön ikkunaremontit vankalla kokemuksella

Taloyhtiön ikkunaremontti tapahtuu useimmiten kerran tai kaksi koko talon elinkaaren aikana, joten siksi suunnittelussa ja toteutuksessa kannattaa olla huolellinen. Katso oheiselta videolta, kuinka ikkunaremontti taloyhtiössä sujuu parhaimmillaan turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa talon elämä huomioiden.

5 vinkkiä taloyhtiön ikkunaremontin kilpailutukselle

Jo kilpailutus vaikuttaa siihen, että asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti onnistuu. Listasimme tuhansien ikkunaremonttien kokemuksella ne asiat, jotka taloyhtiön ikkunaremontissa on aina syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Estä kuuluvuusongelmat saneerauksen yhteydessä

Huomattava osa Suomen kerrostalokannasta on betonirakennuksia, joissa mobiilisignaali on kulkeutunut sisätiloihin tyypillisesti ikkunoiden kautta. Betonirakennusten rakennusmateriaalit ovat aina vaimentaneet mobiilisignaalia, mutta aikaisemmat ikkunarakenteet ovat mahdollistaneet mobiilisignaalin sujuvan kulkemisen sisätiloihin.

Uusissa energiatehokkaissa ikkunoissa käytetään pinnoitettua selektiivilasia, joka vaimentaa osaltaan mobiilisignaalin kulkua sisätiloihin. Nykyiset tiukentuneet energiatehokkuusvaatimukset vaativat selektiivipintojen käyttöä energiahävikin estämiseksi. Vaihdettaessa ikkunat uusiin, energiatehokkaisiin, jotka eivät päästä mobiilisignaalia yhtä tehokkaasti lävitse kannattaa Antennilasin tarve huomioida kuuluvuusongelmien välttämiseksi. Sisätilakuuluvuuden turvaaminen kannattaa huomioida saneeraushankkeen yhteydessä, sillä vaikutukset ovat pitkäkestoisia ja haastavampi korjata jälkikäteen.

Asiantuntijamme palvelevat taloyhtiön ikkunaremontin kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen

VARAA ETÄTAPAAMINEN

Hanki vastauksia ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, pyydä ennakko- tai budjettitarjous tai apua hankintaprosessin eri vaiheisiin.

VARAA KARTOITUSKÄYNTI

Hyödynnä ammattilaisen kokemusta tulevan ikkunaremontin suunnittelussa ja projektin erityispiirteiden määrittelyssä.

PYYDÄ TARJOUS

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. 

10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista

Onko taloyhtiön ikkunaremontti putkiremonttiin verrattava ponnistus? Millainen on taloyhtiön ikkunaremontin aikataulu ja budjetti? Mihin kaikkeen asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti vaikuttaa?

Pyysimme asiantuntijoitamme vastaamaan 10 kysymykseen taloyhtiön ikkunaremonttia koskien.

Ikkunaremontti taloyhtiössä edessä? Tutustu referensseihin!

TALOYHTIÖN IKKUNAREMONTTI

Kerrostalon ikkunaremontin yhteydessä päivitettiin myös ilmanvaihto.

Hyödynnä Tiivin asiantuntija-uutiskirje!

Isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille suunnattu tietopaketti on vaivaton tapa pitää oma ikkunoihin ja oviin liittyvät tietämys ajan tasalla.

  • Ajankohtaisia artikkeleita
  • Innovaatioiden ja uusien ominaisuuksien esittelyjä
  • Ikkunaremonttien haasteita ja ratkaisuja
  • Asiantuntijoiden haastatteluita

Ikkunaremontti taloyhtiössä – Kysymyksiä ja vastauksia

Taloyhtiön ikkunaremontti on syytä suunnitella huolella. Ikkunaremontti taloyhtiössä herättää kysymyksiä jo varhaisessa vaiheessa etenkin taloyhtiön asukkaissa. Ohesta löydät vastauksia muutamiin yleisimpiin kysymyksiin ja voit aina myös kääntyä asiantuntijoidemme puoleen saadaksesi tarkempaa tietoa omaan taloyhtiöösi liittyen.

Paljonko taloyhtiön ikkunaremontin hinta on?

Paras keino selvittää taloyhtiön ikkunaremontin hinta tai suuruusluokka on kääntyä ikkunaremonttien asiantuntijan puoleen. Tämä siksi, että taloyhtiöt ovat keskenään hyvin erilaisia ja näin ollen remonttien hinnatkin vaihtelevat paljon tapauskohtaisesti. Tiivin asiantuntijat voivat esimerkiksi laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön sekä tarjota työkaluja tiedottamiseen ja kilpailuttamiseen jo hyvinkin varhaisessa vaiheessa.

Kuinka kauan taloyhtiön ikkunaremontti kestää?

Asunto-osakeyhtiön ikkunaremontin kesto riippuu etenkin siitä, montako asuntoa yhtiöön kuuluu. Yhden asunnon osalta remontti on yleensä valmis päivässä. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan ja ne ovat poissa paikoiltaan vain noin vartin ajan, joten ikkunaremontti voidaan tehdä vallan hyvin myös talvella.

Kokeneet ja koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen remontin etenemisestä turvallisesti, siististi ja sovitussa aikataulussa. Sertifioitu asennus takaa, että remontti toteutuu luotettavasti ja joustavasti talon elämä huomioiden.

Voiko asunnoissa asua taloyhtiön ikkunaremontin aikana?

Asukkaat voivat asua kotonaan normaalisti ikkunaremontin ajan, kunhan mahdolliset lapset ja lemmikit pysyttelevät sivummalla varsinaisen työn ajan, joka ei kestä montaa tuntia. Asunto-osakeyhtiön ikkunaremontti onkin esimerkiksi putkiremonttiin verrattuna helpompi remontti, sillä se vaikuttaa asukkaiden elämään vain verrattain vähän.

Miten taloyhtiön ikkunaremontti vaikuttaa asumiseen?

Asukkaiden vastuulle kuuluvat ikkunaremontin ennakkovalmistelut eli lähinnä huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä. Asentajat suojaavat kulkuväylät ja ikkunan edustan asennusmatolla ikkunaremontin yhteydessä.

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

Miksi Tiivi on paras valinta toteuttamaan taloyhtiön ikkunaremontti?

Tiiviltä saat markkinoiden parhaat tuotteet, kattavimmat palvelut ja osaavimmat asiantuntijat, kaiken yhdestä paikasta. Lisäksi ikkunaremonttiimme kuuluu markkinoiden ainoa sertifioitu asennus. Olemme lisäksi tällä hetkellä ainoa ikkuna- ja ovivalmistaja Suomessa, joka kierrättää 100 % vanhoista ikkunoista ja ovista jäävästä materiaalista. Pitkä kokemus taloyhtiöiden ikkunaremonteista takaa sen, että aikataulu ja budjetti pitävät ja lopputulos on sekä kestävä että näyttävä.