Ovet – Laadukas ovi kestää aikaa ja katseita

Tiivi tunnetaan pohjoismaisen oviosaamisen huippuna.

Oviemme tyylikäs ulkonäkö ja kestävä rakenne syntyy loppuun saakka hiotuista yksityiskohdista. Markkinoiden monipuolisimmasta mallistosta on helppo löytää sekä tyyliltään että ominaisuuksiltaan sopiva ovi kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä esimerkiksi värityksen osalta.

Tiivin ovi kestää erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyy suorana haastavissakin kohteissa. Siksi kaikki valmistamamme ovet saavat vähintään 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Valikoimistamme löydät ulko-ovet, palo-ovet, terassiovet, parvekeovet, liukuovet, varastonovet ja autotallinovet.

Ulko-ovet

Tiivin ulko-ovet on kehitetty vastaamaan suomalaisten kotien tarpeita.

Terassiovet ja parvekeovet

Tiivin terassi- ja parvekeovet avaavat oven lepoon ja vapaa-aikaan.

Varastonovet

Ulko-oven mallin mukaan valmistettu varastonovi muodostaa julkisivusta yhtenäisen kokonaisuuden.

Palo-ovet

Tiivin palo-ovi on tyyppihyväksytty, paloluokan EI30 ulko-ovi, jota ei ulkonäöllisesti erota Tiivin tavallisesta ulko-ovesta.

Liukuovet

Liukuovien ja liukulasiseinien suuret lasipinnat luovat kotiin avaruutta ja viihtyvyyttä.

Autotallinovet

Tiivi Autotallinovi viimeistelee talon turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

Puupaneliovet

Mittatilaustyötä ja puusepäntaitoja uutuusmallistossa.

Ovien lisävarusteet

Räätälöi lisävarusteilla ulko-ovi vastaamaan kaikkia tarpeitasi.

Oikea ovi luo hyvän ensivaikutelman kotiisi

Ovi luo ensivaikutelman kotiisi. Tiivin tyylikkäät ja toimivat ovet kohottavat koko kodin ilmettä. Tiivin monipuolisesta valikoimasta löytyy joka kohteeseen sopiva ovi, olipa tyylisi moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

Tiivin ovet tehdään mittatilaustyönä kotiasi varten

Tiivin ovet ovat luotu sinua varten. Siksi haluamme mahdollistaa tuotteiden laajan räätälöitävyyden, jotta ovi luo oikeanlaisen ensivaikutelman sinun kotiisi. Tiivin monipuolisesta valikoimasta löytyy joka kohteeseen sopiva ovi, olipa tyylisi moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

Ovet tehdään aina mittatilauksena. Näin voit varmistua siitä, että ovi sopii kotiisi mitoiltaan, väritykseltään ja materiaaleiltaan. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden räätälöidä ovea haluamillasi lisävarusteilla kuten painikkeilla, lukkorungoilla, vastaraudoilla, ovijarruilla tai aukipitolaitteilla.

Ovien ja asennuksen takuu laadun vakuutena

Tiivin pitkät takuuajat ovat tuotteidemme ja palveluidemme laadun vakuutena. Myönnämme valmistamillemme oville jopa 10 vuoden tuotetakuun ja 5 vuoden teknisen rakennetakuun. Asennustyölle annamme puolestaan Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. Näin voit varmistua siitä, että saat kotiisi parasta laatua.

Kun tilaat Tiivi oven asennettuna, voit olla varma, että ovi asennetaan oikein. Koulutamme Tiivin asentajia jatkuvasti koulutuskeskuksessamme, ja koko asennusprosessi on tarkoin suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015. Laatusertifioinnin ansiosta voimme antaa asennustyöllemme Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun.

Pohditko oviremonttia?

Jos on aika päivittää kotisi ovi, Tiivi on apunasi. Laadukas oviremontti tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä. Tiivi on oviremonttien ammattilainen. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi oviremontin kaikissa vaiheissa tarvekartoituksesta oikean tuotteen valintaan. Näin voimme varmistaa onnistuneen ja sujuvan oviremontin.

Pyydä tarjous ovesta!

Kotisi ansaitsee arvoisensa oven. Tiivi-ovet valmistetaankin aina mittatilaustyönä sopimaan sinun kotiisi. Lisäksi voit valita tarvitsemasi lisävarusteet laajasta valikoimasta. Sinulle tehdyn Tiivi-oven ja -asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous asiantuntijaltamme. Tutustu siis Tiivi-ovien mahdollisuuksiin ja pyydä ovitarjous!

Mitkä lisävarusteet oveen kannattaa hankkia?

Ovet kannattaa lisävarusteiden avulla räätälöidä vastaamaaan sinun tarpeitasi. Voit lisävarusteiden avulla parantaa esimerkiksi oven turvallisuutta. Tällöin kannattaa tutustua esimerkiksi Tiivin varmuusketjuun tai saatavilla oleviin älylukkoihin. Halutessasi saat oveen myös esimerkiksi ovisilmän tai postiluukun arkea helpottamaan.

Tiiviltä saat kaiken tarvittavan oveesi, kuten esimerkiksi tiivisteet, painikkeet, lukkorungot, vastaraudat, ovijarrut, aukipitolaitteet ja korjausmaalit.

Halutessasi voit räätälöidä myös oven ulkonäköä valitsemalla sinua miellyttävät painikkeet ja lasiaukon lasin. Tiivin ovet tehdään mittatilaustyönä, joten voit myös määrittää tarvitsemasi mitat ja valita tyylin sekä värin kotiisi sopivaksi.

Tutustu kaikkiin ovien lisävarusteisiin täällä.

Asiakastarinat