Ovet – Laadukas ovi kestää aikaa ja katseita

Tiivi tunnetaan pohjoismaisen oviosaamisen huippuna.

Oviemme tyylikäs ulkonäkö ja kestävä rakenne syntyy loppuun saakka hiotuista yksityiskohdista. Markkinoiden monipuolisimmasta mallistosta on helppo löytää sekä tyyliltään että ominaisuuksiltaan sopiva ovi kohteeseen kuin kohteeseen. Lisäksi ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä esimerkiksi värityksen osalta.

Tiivin ovi kestää erinomaisesti Suomen säiden aiheuttamaa rasitusta ja pysyy suorana haastavissakin kohteissa. Siksi kaikki valmistamamme ovet saavat vähintään 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Valikoimistamme löydät ulko-ovet, palo-ovet, terassiovet, parvekeovet, liukuovet, varastonovet ja autotallinovet.

Ulko-ovet

Tiivin ulko-ovet on kehitetty vastaamaan suomalaisten kotien tarpeita.

Terassiovet ja parvekeovet

Tiivin terassi- ja parvekeovet avaavat oven lepoon ja vapaa-aikaan.

Varastonovet

Ulko-oven mallin mukaan valmistettu varastonovi muodostaa julkisivusta yhtenäisen kokonaisuuden.

Palo-ovet

Tiivin palo-ovi on tyyppihyväksytty, paloluokan EI30 ulko-ovi, jota ei ulkonäöllisesti erota Tiivin tavallisesta ulko-ovesta.

Liukuovet

Liukuovien ja liukulasiseinien suuret lasipinnat luovat kotiin avaruutta ja viihtyvyyttä.

Autotallinovet

Tiivi Autotallinovi viimeistelee talon turvallisesti, mukavasti ja tyylikkäästi.

Puupaneliovet

Mittatilaustyötä ja puusepäntaitoja uutuusmallistossa.

Oikea ovi luo hyvän ensivaikutelman kotiisi

Tiivin ovet luovat näyttävän ensikosketuksen kotiisi. Tyylikkäät ja toimivat ovet kohottavat koko kodin ilmettä. Tiivin monipuolisesta valikoimasta löytyy joka kohteeseen sopiva ovi, olipa tyylisi moderni, perinteinen tai jotain siltä väliltä.

Tutustu ulko-ovimallistoihin.

Pohditko oviremonttia?

Jos on aika päivittää kotisi ovi, Tiivi on apunasi. Laadukas oviremontti tuo säästöjä energiakustannuksiin, lisää asumismukavuutta ja parantaa kodin äänieristystä. Tiivi on oviremonttien ammattilainen. Asiantuntijamme ovat käytettävissäsi oviremontin kaikissa vaiheissa tarvekartoituksesta oikean tuotteen valintaan. Näin voimme varmistaa onnistuneen ja sujuvan oviremontin.

Pyydä tarjous ovesta!

Kotisi ansaitsee arvoisensa oven. Tiivi-ovet valmistetaankin aina mittatilaustyönä sopimaan sinun kotiisi. Lisäksi voit valita tarvitsemasi lisävarusteet laajasta valikoimasta. Sinulle tehdyn Tiivi-oven ja -asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous asiantuntijaltamme. Tutustu siis Tiivi-ovien mahdollisuuksiin ja pyydä ovitarjous!

Asiakastarinat