Ikkunat omakotitaloon – Vain parasta kotiin Tiiviltä

Ikkunat omakotitaloon mittatilaustyönä rakentajille ja remontoijille. Tiivi ylittää odotuksesi Suomen innovatiivisimmilla tuotteilla, kattavimmilla palveluilla ja osaavimmilla asiantuntijoilla.

Ikkunat vaikuttavat omakotitaloon vuosikymmeniä – Hyödynnä ilmainen Suunnitteluapu!

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta? Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kun haluat löytää sopivat ikkunat omakotitaloon. Voit kysyä esimerkiksi mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Ikkunat uuteen omakotitaloon

Tiiviltä saat premium-laatuiset ikkunat uuteen omakotitaloon niin teknisten ominaisuuksien, käyttömukavuuden kuin ulkonäkönsäkin puolesta.

Lisäksi saat meiltä markkinoiden kattavimmat takuut ja maksutonta suunnitteluapua unelmiesi kodin ikkuna- ja oviratkaisuihin. Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin.

Uudet ikkunat vanhaan omakotitaloon

Tiivin avaimet käteen -ikkunaremontti on vaivaton tapa parantaa energiatehokkuutta, lisätä asumismukavuutta ja päivittää kodin ilme.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tyyliltään ja ominaisuuksiltaan juuri tarpeitasi vastaavat ikkunat omakotitaloon ja sertifioitu asennuksemme viimeistelee remontin.

Tutustu asiakastarinoihin

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.

Tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille!

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Kruunaa kotisi Tiivi-ikkunoilla ja -ovilla

Voit valita ikkunasi koon, mallin, sisä- ja ulkopuolen värityksen ja yksityiskohdat vastaamaan kotisi ilmettä.