Ikkunat omakotitaloon – Vain parasta kotiin Tiiviltä

Rakensitpa tai remontoitpa, meiltä löydät aina parhaat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä. Tiivi ylittää odotuksesi Suomen innovatiivisimmilla tuotteilla, kattavimmilla palveluilla ja osaavimmilla asiantuntijoilla.

Suunnitteluapu helpottaa valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta? Tiivi Suunnitteluapu on maksuton palvelu, joka auttaa kaikissa ikkunoita ja ovia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Hyödynnä siis Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Rakennatko
omakotitaloa?

Tiivin ikkunat ja ovet ovat premium-laatuinen valinta uudiskohteisiin niin teknisten ominaisuuksien, käyttömukavuuden kuin ulkonäkönsäkin puolesta.

Lisäksi saat meiltä markkinoiden kattavimmat takuut ja maksutonta suunnitteluapua unelmiesi kodin ikkuna- ja oviratkaisuihin.

Harkitsetko
ikkunaremonttia?

Tiivin avaimet käteen -ikkunaremontti on vaivaton tapa parantaa energiatehokkuutta, lisätä asumismukavuutta ja päivittää kodin ilme.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tyyliltään ja ominaisuuksiltaan juuri tarpeitasi vastaavat ikkunat ja sertifioitu asennuksemme viimeistelee remontin.

Tutustu asiakastarinoihin

VAIN PARASTA KOTIISI

TUOTTEET PALVELU ASIANTUNTIJUUS

Ikkunat ja ovet vaikuttavat kotiin vuosikymmeniä. Tiiviltä saat ylivertaisten tuotteiden lisäksi kattavimmat palvelut ja alan osaavimmat asiantuntijat käyttöösi suunnittelusta asennukseen.

Tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille!

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Kruunaa kotisi Tiivi-ikkunoilla ja -ovilla

Voit valita ikkunasi koon, mallin, sisä- ja ulkopuolen värityksen ja yksityiskohdat vastaamaan kotisi ilmettä.