Ikkunaremontin hinta

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta riippuu aina remontoitavasta kohteesta.

Tarkemman hinnan arviointiin kannattaa ottaa ammattilainen mukaan jo mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Voit varata asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille, mikäli suunnittelet ikkunaremonttia omakotitaloon. Myös taloyhtiöille tarjoamamme kartoitus on maksuton.

Tiivin ikkunaremontti on kattava ja vaivaton

  • Maksuton arviokäynti omakotitaloille
  • Maksuton kartoitus taloyhtiöille
  • Korkealaatuiset Suomessa valmistetut tuotteet
  • Mittatilaustyönä tehdyt ikkunat halutuilla lisävarusteilla
  • Sertifioitu asennus 10 vuoden takuulla

Ikkunaremontin hinta koostuu useista tekijöistä

Ikkunaremontin hinta ei koostu pelkästään ikkunoiden kustannuksista, sillä tavallisesti pelkkien ikkunoiden osuus kokonaiskustannuksista on noin puolet. Ikkunoiden lisäksi hinta koostuu asennustyöstä ja -tarvikkeista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Ikkunat

Yksittäisen ikkunan hintaan vaikuttaa eniten ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo sekä ikkunan välikarmien määrä. Erilaisista ikkunamalleista yksinkertainen, yksiosainen A-mallin ikkuna on edullisin vaihtoehto. Hintaa lisäävät myös esimerkiksi lämpöä, melua ja huurtumista torjuvat erikoislasit.

Asennus

Noin neljännes ikkunaremontin hinnasta muodostuu asennuksesta. Asennuksen työläys ja esimerkiksi rakennustelineiden ja nosturin tarve vaikuttavat asennuksen hintaan. Työmäärä riippuu mm. seinän rakenteesta, Ikkunan kiinnityksestä seinärakenteeseen ja tarvittavista lisätöistä. Vanhan talon paneloinnit ja vinot seinät vaativat puusepän kädentaitoa, jotta tulos olisi rakennusteknisesti kestävä ja siistin näköinen. Siksi asennus räätälöidään aina tarkasti kohteen mukaan ja tarkka tarjous annetaan vasta kun remonttikohde on tarkastettu yhdessä asiakkaan kanssa.

Asennustarvikkeet

Osa asennuksen hinnasta koostuu välttämättömistä tarvikkeista kuten ikkunapellityksistä, sisälistoista, kiinnitysmateriaaleista, eristeistä ja mahdollisista vuorilaudoista ja ulkopuolen sovitelaudoista eli smyygeistä. Esimerkiksi ikkunan asennuksen sisäpuolelta viimeisteleviä listoja on saatavana sekä perinteisinä päältä naulattavina malleina että Tiivin naulattomina Uniikki-listoina.

Lisävarusteet

Ikkunaremontin kokonaishintaan vaikuttavat myös ikkunoihin valitut lisävarusteet kuten sälekaihtimet, tuloilmaventtiilit, kukkalaudat ja hyttyspuiteet.

Ovet ja muut kustannukset

Pääovien ja terassiovien osuuteen kokonaiskustannuksista vaikuttaa luonnollisesti ovien määrä suhteessa koko talon ikkunoiden määrään. Tyypillisessä omakotitalon remontissa ovien osuus kustannuksista on noin kuudennes. Muita kuluja ikkunaremontin kohdalla muodostuu yleensä rahdista ja kierrätyksestä.

Ikkunaremontin hinta omakotitalossa

Katso esimerkkejä toteuttamiemme ikkunaremonttien kustannuksista.

tiivi-icons-01

Pitkä takuu

Tiivi-ikkunoilla ja ovilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Lue lisää
tiivi-icons-02

Maksuvaihtoehdot

Hae vaivatonta ja edullista rahoitusta, mikäli kaipaat apua kustannuksiin tai haluat maksaa ikkunaremontin osissa.

Lue lisää
tiivi-icons-03

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti ja 10 vuoden takuu asennustyölle.

Lue lisää