Ikkunaremontin hinta herättää kysymyksiä

Ikkunaremontin hintaan vaikuttaa itse ikkunoiden lisäksi myös esimerkiksi asennus. Kokosimme tälle sivulle tietoa ikkunaremontin hintaan vaikuttavista tekijöistä sekä hintaesimerkkejä omakotitalon ikkunaremonteista. Pyydä tarjous, kun haluat tarkan arvion kotisi ikkunaremontin hinnasta!

Ikkunaremontti on investointi omaan kotiin

Ikkunaremontti on remontti, jonka moni tekee vain kerran elämässään. Siksi ikkunoiden ominaisuuksiin ja tyyliin kannattaa tutustua huolella etukäteen. Myös ikkunaremontin toteuttaja on syytä valita huolella, sillä laadukkainkin ikkuna vaatii ammattitaitoisen asennuksen toimiakseen kunnolla.

Ensiluokkaiset tuotteet, alan osaavimmat asiantuntijat, sertifioitu asennus ja markkinoiden kattavimmat takuut varmistavat, että Tiivin ikkunaremontti tarjoaa vain parasta kotiin. Tiiviltä saat kokonaisvaltaisen ikkunaremontin omakotitaloosi, vapaa-ajan asuntoosi tai taloyhtiöösi.

Ikkunaremontin hinta koostuu useista tekijöistä

Ikkunaremontin hinta muodostuu tuotteista ja palveluista, joten kokonaisuus on syytä pilkkoa pienempiin osiin. Tiivistetysti voidaan todeta, että ikkunoiden lisäksi hinta koostuu asennustyöstä ja -tarvikkeista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Ikkunat – hinta?

Tavallisesti ikkunaremontin kustannuksista noin puolikkaan muodostavat ikkunat. Hinta yksittäisen ikkunan kohdalla puolestaan riippuu ennen kaikkea ikkunan lämmönläpäisykertoimesta eli U-arvosta sekä ikkunan välikarmien määrästä. Erilaisista ikkunamalleista edullisimpia ovat yksinkertaiset yksiosaiset A-mallin ikkunat. Hinta kasvaa myös, jos ikkunaan valitaan esimerkiksi lämpöä, melua ja huurtumista torjuvia erikoislaseja.

Ikkunaremontti hinta ja sen eri osa-alueet.

Asennus vaikuttaa ikkunaremontin hintaan

Noin neljännes ikkunaremontin hinnasta muodostuu asennuksesta. Asennuksen työläys ja esimerkiksi rakennustelineiden ja nosturin tarve vaikuttavat asennuksen hintaan. Työmäärä riippuu mm. seinän rakenteesta, Ikkunan kiinnityksestä seinärakenteeseen ja tarvittavista lisätöistä. Vanhan talon paneloinnit ja vinot seinät vaativat puusepän kädentaitoa, jotta tulos olisi rakennusteknisesti kestävä ja siistin näköinen. Siksi asennus räätälöidään aina tarkasti kohteen mukaan ja tarkka tarjous annetaan vasta kun remonttikohde on tarkastettu yhdessä asiakkaan kanssa.

Asennustarvikkeet lasketaan mukaan remontin kustannuksiin

Osa asennuksen hinnasta koostuu välttämättömistä tarvikkeista kuten ikkunapellityksistä, sisälistoista, kiinnitysmateriaaleista, eristeistä ja mahdollisista vuorilaudoista ja ulkopuolen sovitelaudoista eli smyygeistä. Esimerkiksi ikkunan asennuksen sisäpuolelta viimeisteleviä listoja on saatavana sekä perinteisinä päältä naulattavina malleina että Tiivin naulattomina listoina.

Lisäominaisuudet ja lisävarusteet kasvattavat ikkunaremontin hintaa

Ikkunaremontin kokonaishintaan vaikuttavat myös ikkunoihin valitut lisävarusteet kuten sälekaihtimet, tuloilmaventtiilit, kukkalaudat ja hyttyspuiteet ja lisäominaisuudet kuten toimivat mobiiliyhteydet takaava Tiivi Connect -antennilasi.

Ovet ja muut kustannukset

Pääovien ja terassiovien osuuteen kokonaiskustannuksista vaikuttaa luonnollisesti ovien määrä suhteessa koko talon ikkunoiden määrään. Tyypillisessä omakotitalon remontissa ovien osuus kustannuksista on noin kuudennes. Muita kuluja ikkunaremontin kohdalla muodostuu yleensä rahdista ja kierrätyksestä.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Omakotitalon ikkunaremontti voi maksaa noin 8000 eurosta 30 000 euroon. Ikkunaremontin hintaan vaikuttaa ikkunoiden määrän lisäksi niiden koko sekä ikkunoihin valittavat lasitukset ja lisävarusteet. Myös asennuksen haastavuus vaikuttaa ikkunaremontin hintaan.

Tiivin ikkunaremontin voit maksaa myös joustavasti erissä

Tiivi tarjoaa joustavia ja turvallisia maksutapoja ikkunaremonttillesi. Tarvittaessa ikkunaremontin hinta voidaan jakaa useaan sinulle sopivaan makuserään tai voit maksaa koko remontin kerralla.

Ikkunaremonttia varten voit saada 2500 – 30000 € rahoitusta jopa kymmenen vuoden joustavalla maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä.

6 yllättävää tapaa säästää ikkunoilla

Ikkunaremontin hintaa miettiessä on syytä pohtia myös sitä, millaisia säästöjä uudet ikkunat tuovat asumisen ja elämisen kustannuksiin.

Oheisella videolla käydään läpi kuusi kenties yllättävääkin uusien ikkunoiden tuomaa säästökohdetta lämmöneristyksestä huoltokustannuksiin.

Ikkunaremontin hinta omakotitalossa

Alle olemme koonneet muutamia suuntaa antavia hintaesimerkkejä toteuttamistamme ikkunaremonteista. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen koti ja ikkunaremontti on erilainen. Valittujen tuotteiden määrän ja koon lisäksi hintaan vaikuttavat myös lisävarusteet, erikoislasitukset ja muut lisävalinnat.

Tarkemman hinta-arvion omalle ikkunaremontillesi saat helpoiten pyytämällä asiantuntijamme tekemään kotiisi maksuttoman arvion ikkunoiden ja ovien uusimisesta.

Ikkunaremontin hinta

Omakotitalon ikkunaremontin hinta noin 11 000 €

Tiivin suorittama ikkunaremontti tässä omakotitalossa käsitti yhteensä 9 uutta ikkunaa, joista 8 oli avattavia Tiivi Kristalli-ikkunoita ja yksi iso kiinteä ikkuna. Ikkunaremontin hintaan sisältyi myös huolellinen asennus.

Omakotitalon ikkuna- ja oviremontin hinta 21 600

Tiivin tekemä ikkuna- ja oviremontti tässä omakotitalossa sisälsi yhteensä 13 ikkunaa, joista kahdeksan oli Tiivin kauniita avattavia Kristalli-ikkunoita ja viisi kiinteitä Maisemaikkunoita.

Lisäksi taloon asennettiin kokolasinen alumiiniverhoiltu Terassi Alu -terassiovi. 

Remontti sisälsi myös Tiivin ammattitaitoisen sertifioidun asennuksen.

Ikkunaremontin hinta

Laajan ikkunaremontin hinta noin 26 000 €

Tässä talossa pääsimme toteuttamaan laajan ikkunaremontin, johon kuului yhteensä peräti 24 ikkunaa. Näistä 20 oli avattavia Tiivi Kristalli-ikkunoita ja 4 kiinteää ikkunaa. Ikkunaremontin hinta käsittää myös kaikkien ikkunoiden asennuksen ammattitaitoisten asentajiemme toimesta.

Tiivin Suunnitteluapu auttaa selvittämään ikkunaremontin hinnan

Ikkunaremontin hinta riippuu aina remontoitavasta kohteesta. Saat tarkemman arvion jo varhaisessa vaiheessa, kun otat ammattilaisen auttamaan kartoituksessa ja suunnittelussa.

Voit aina hyödyntää maksutonta Tiivi Suunnitteluapua, mikäli suunnitelmissasi on toteuttaa ikkunaremontti.

Ikkunaremontti – Kokemuksia asiakkailtamme

Jokainen koti on erilainen ja niin on myös jokainen ikkunaremontti. Kokemuksia omista ikkunaremonteistaan Tiivin kanssa kertovat sivuillamme niin omakotitalojen kuin vapaa-ajan asuntojen omistajat. Katso tyytyväisten asiakkaidemme ikkunaremonttikokemuksia alta.

Pyydä tarjous, niin saat tarkan arvion ikkunaremonttisi hinnasta

Pyydä tarjous omakotitalon ikkunaremontista, johon sisältyy Tiivin laadukkaat kotimaiset tuotteet ja asiantunteva palvelu.

 • Yhteystiedot

  • Hidden
 • Tietoa kohteesta

 • Drop files here or
  Max. file size: 100 MB.
   Liitteen koko max 100 Mt
   • Hidden

   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt