Ikkunaremontti hinta - Mitä maksaa ikkunaremontti?

Ikkunaremontin hinta herättää kysymyksiä – Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta riippuu aina remontoitavasta kohteesta.

Ikkunaremontin hinta tarkentuu jo varhaisessa vaiheessa, kun mukaan ottaa ammattilaisen auttamaan kartoituksessa ja suunnittelussa. Voit aina varata asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille, mikäli suunnitelmissasi on toteuttaa ikkunaremontti.

Tiivin ikkunaremontti on kattava ja vaivaton

 • Maksuton arviokäynti omakotitaloille
 • Maksuton kartoitus taloyhtiöille
 • Korkealaatuiset Suomessa valmistetut tuotteet
 • Mittatilaustyönä tehdyt ikkunat halutuilla lisävarusteilla
 • Sertifioitu asennus 10 vuoden takuulla

Ikkunaremontin hinta koostuu useista tekijöistä

Ikkunaremontin hinta ei koostu pelkästään ikkunoiden kustannuksista, sillä tavallisesti pelkkien ikkunoiden osuus kokonaiskustannuksista on noin puolet. Ikkunoiden lisäksi hinta koostuu asennustyöstä ja -tarvikkeista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Ikkunaremontti hinta ja sen eri osa-alueet.

Ikkunat

Yksittäisen ikkunan hintaan vaikuttaa eniten ikkunan lämmönläpäisykerroin eli U-arvo sekä ikkunan välikarmien määrä. Erilaisista ikkunamalleista yksinkertainen, yksiosainen A-mallin ikkuna on edullisin vaihtoehto. Hintaa lisäävät myös esimerkiksi lämpöä, melua ja huurtumista torjuvat erikoislasit.

Asennus

Noin neljännes ikkunaremontin hinnasta muodostuu asennuksesta. Asennuksen työläys ja esimerkiksi rakennustelineiden ja nosturin tarve vaikuttavat asennuksen hintaan. Työmäärä riippuu mm. seinän rakenteesta, Ikkunan kiinnityksestä seinärakenteeseen ja tarvittavista lisätöistä. Vanhan talon paneloinnit ja vinot seinät vaativat puusepän kädentaitoa, jotta tulos olisi rakennusteknisesti kestävä ja siistin näköinen. Siksi asennus räätälöidään aina tarkasti kohteen mukaan ja tarkka tarjous annetaan vasta kun remonttikohde on tarkastettu yhdessä asiakkaan kanssa.

Asennustarvikkeet

Osa asennuksen hinnasta koostuu välttämättömistä tarvikkeista kuten ikkunapellityksistä, sisälistoista, kiinnitysmateriaaleista, eristeistä ja mahdollisista vuorilaudoista ja ulkopuolen sovitelaudoista eli smyygeistä. Esimerkiksi ikkunan asennuksen sisäpuolelta viimeisteleviä listoja on saatavana sekä perinteisinä päältä naulattavina malleina että Tiivin naulattomina Uniikki-listoina.

Ikkunaremontti hinta omakotitalo

Lisävarusteet

Ikkunaremontin kokonaishintaan vaikuttavat myös ikkunoihin valitut lisävarusteet kuten sälekaihtimet, tuloilmaventtiilit, kukkalaudat ja hyttyspuiteet.

Ovet ja muut kustannukset

Pääovien ja terassiovien osuuteen kokonaiskustannuksista vaikuttaa luonnollisesti ovien määrä suhteessa koko talon ikkunoiden määrään. Tyypillisessä omakotitalon remontissa ovien osuus kustannuksista on noin kuudennes. Muita kuluja ikkunaremontin kohdalla muodostuu yleensä rahdista ja kierrätyksestä.

Tutustu ikkunaremontin maksuvaihtoehtoihin

Tiivi tarjoaa joustavia ja turvallisia maksutapoja ikkunaremonttillesi. Tarvittaessa ikkunaremontin hinta voidaan jakaa useaan sinulle sopivaan makuserään tai voit maksaa koko remontin kerralla.

Ikkunaremonttia varten voit saada 2500 – 30 000 € rahoitusta jopa kymmenen vuoden joustavalla maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä.

Tiivi-uutiskirje tarjoaa hyödyllistä tietoa rakentajille ja remontoijille

Uutiskirjeestämme saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Ikkunaremontin hinta omakotitalossa

Alle olemme koonneet muutamia suuntaa antavia hintaesimerkkejä toteuttamistamme ikkunaremonteista. On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokainen koti ja ikkunaremontti on erilainen. Valittujen tuotteiden määrän ja koon lisäksi hintaan vaikuttavat myös lisävarusteet, erikoislasitukset ja muut lisävalinnat.

Tarkemman hinta-arvion omalle ikkunaremontillesi saat helpoiten pyytämällä asiantuntijamme tekemään kotiisi maksuttoman arvion ikkunoiden ja ovien uusimisesta.

Esimerkki ikkunaremontin hinnasta.


Ikkunaremontin hinta kuvan kohteessa noin 10 000 €

Tässä kohteessa Tiivin ikkunaremontti sisälsi yhteensä 8 avattavaa Tiivi Kristalli-ikkunaa, yhden parvekeoven sekä Tiivin ammattilaisten suorittaman sertifioidun asennuksen.

Ikkunaremontin hinta omakotitalossa sisältäen asennuksen.


Omakotitalon ikkunaremontin hinta noin 11 000 €

Tiivin suorittama ikkunaremontti tässä omakotitalossa käsitti yhteensä 9 uutta ikkunaa, joista 8 oli avattavia Tiivi Kristalli-ikkunoita ja yksi iso kiinteä ikkuna. Ikkunaremontin hintaan sisältyi myös huolellinen asennus.

Ovi- ja ikkunaremontin hinta omakotitalokohteessa.


Ovi- ja ikkunaremontin hinta noin 22 000 €

Tässä omakotitalossa toteutimme isomman ovi- ja ikkunaremontin. Talossa uusittiin yhteensä 14 ikkunaa ja valinta osui Tiivin Kristalli-ikkunoihin. Lisäksi toimitimme ja asensimme peräti neljä uutta ovea, joista yksi oli levikkeillä varustettu. Myös ikkunoiden asennus kuului luonnollisesti remonttikokonaisuuteen.

Ikkunaremontin hinta sisältäen asennuksen.


Laajan ikkunaremontin hinta noin 26 000 €

Tässä talossa pääsimme toteuttamaan laajan ikkunaremontin, johon kuului yhteensä peräti 24 ikkunaa. Näistä 20 oli avattavia Tiivi Kristalli-ikkunoita ja 4 kiinteää ikkunaa. Ikkunaremontin hinta käsittää myös kaikkien ikkunoiden asennuksen ammattitaitoisten asentajiemme toimesta.

Pyydä tarjous, niin saat tarkan arvion ikkunaremonttisi hinnasta

Pyydä tarjous omakotitalon, paritalon tai vapaa-ajan asunnon ikkuna- tai oviremontista.
 • Yhteystiedot

 • Tietoa kohteesta

 • Drop files here or
  Max. file size: 100 MB.
   Liitteen koko max 100 Mt
   • Hidden

   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Tiivin tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@tiivi.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.