Puuovi ECO – Puurakentamisen perinteet kohtaavat tyylikkään muotoilun

Tiivin uusissa puupaneliovissa kohtaavat puurakentamisen perinteet ja tyylikäs muotoilu. Mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut ekologiset puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa.

Uusi ekologinen rakenne

Tiivin Puuovi ECO on kaunis ja ympäristöystävällinen valinta kodin sisäänkäynnille. Vahva täyspuinen ovi on nyt uudistuneen rakenteensa myötä entistäkin ekologisempi, energiatehokkaampi sekä paremmin ääntä eristävä. Puuovi ECO -ulko-oveen kuuluu hyvin askellusta kestävä massiivitammikynnys, joka on alumiinivahvistettu.

Kestävä, moderni ja tyylikäs puuovi

Puu on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana erittäin ekologinen valinta oven raaka-aineeksi. Puupaneliovi kestää sukupolvelta toiselle oikein käytettynä ja huollettuna.

Tiivin puupaneliovien yhteyteen on saatavilla myös tyyliin sopiva kiinteä ikkuna alumiiniverhoilulla tai puupinnalla, joka voidaan käsitellä oven kanssa saman sävyiseksi. Kokonaisuuden ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous lähimmältä Tiivi-asiantuntijalta.

Valitse Värisi

Puupaneliovet käsitellään Tiivin kuultovärisävyillä, jolloin puun pinta ja elävyys korostuu kauniisti. Kuultosävyvaihtoehdot ovat mänty, tammi, pähkinä, tiikki, musta sekä valkoinen. Käsittelyn jälkeen ovet lakataan kahteen kertaan erittäin kestävällä lakalla. Ovet voidaan vaihtoehtoisesti myös peittomaalata Tiivin ulko-oviväreillä.

Pyydä tarjous puupaneeliovesta!

Oven ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä puupaneeliovitarjous asiantuntijaltamme.