Puuovet

Tiivin uusissa puupaneliovissa kohtaavat puurakentamisen perinteet ja tyylikäs muotoilu. Mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa.

Valitse Värisi

Puupaneliovet käsitellään Tiivin kuultovärisävyillä, jolloin puun pinta ja elävyys korostuu kauniisti. Kuultosävyvaihtoehdot ovat mänty, tammi, pähkinä, tiikki, musta sekä valkoinen. Käsittelyn jälkeen ovet lakataan kahteen kertaan erittäin kestävällä lakalla. Ovet voidaan vaihtoehtoisesti myös peittomaalata Tiivin ulko-oviväreillä.

Puupaneliovissa puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenteen ja tyylikkään muotoilun

Puu on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana erittäin ekologinen valinta oven raaka-aineeksi. Puupnaeliovi kestää sukupolvelta toiselle oikein käytettynä ja huollettuna.

Tiivin puupaneliovien yhteyteen on saatavilla myös tyyliin sopiva kiinteä ikkuna alumiiniverhoilulla tai puupinnalla, joka voidaan käsitellä oven kanssa saman sävyiseksi. Kokonaisuuden ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous lähimmältä Tiivi-asiantuntijalta.

Pyydä tarjous puupaneeliovesta!

Oven ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä puupaneeliovitarjous asiantuntijaltamme.