Puuovi ECO – Puurakentamisen perinteet kohtaavat tyylikkään muotoilun

Tiivin Puuovi ECO-ovissa kohtaavat puurakentamisen perinteet ja tyylikäs muotoilu. Mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut Puuovi ECO-ovimallit ympäristöystävällinen valinta kodin sisäänkäynniksi.

Uusi ekologinen rakenne

Tiivin Puuovi ECO on kaunis ja ympäristöystävällinen valinta kodin sisäänkäynnille. Vahva täyspuinen Puuovi ECO on nyt uudistuneen rakenteensa myötä entistäkin ekologisempi, energiatehokkaampi sekä paremmin ääntä eristävä. Puuovi ECO-ovien rakenteessa käytetään ympäristöystävällistä puukuitueristettä. Puuovi ECO-oveen kuuluu hyvin askellusta kestävä massiivitammikynnys, joka on alumiinivahvistettu. Puuovi ECO-oviin on saatavilla lisäksi lisävarusteena piilosaranat, jotka luovat viimeistellyn ilmeen ovelle.

Kestävä, moderni ja tyylikäs puuovi

Puu on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana erittäin ekologinen valinta oven raaka-aineeksi. Puuovi ECO kestää sukupolvelta toiselle oikein käytettynä ja huollettuna.

Tiivin Puuovi ECO-ovien yhteyteen on saatavilla myös tyyliin sopiva kiinteä ikkuna alumiiniverhoilulla tai puupinnalla, joka voidaan käsitellä oven kanssa saman sävyiseksi. Kokonaisuuden ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous lähimmältä Tiivi-asiantuntijalta.

Valitse Värisi

Puuovi ECO-malliston ovet käsitellään Tiivin kuultovärisävyillä, jolloin puun pinta ja elävyys korostuu kauniisti. Kuultosävyvaihtoehdot ovat mänty, tammi, pähkinä, tiikki, musta sekä valkoinen. Käsittelyn jälkeen ovet lakataan kahteen kertaan erittäin kestävällä lakalla. Ovet voidaan vaihtoehtoisesti myös peittomaalata Tiivin ulko-oviväreillä.

Puuovi ECO on kestävä ja ekologinen valinta

Puu on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana hyvin ekologinen valinta oven raaka-aineeksi. Oikein käytettynä ja huollettuna puuovi kestääkin sukupolvelta toiselle. Koska Puuovi ECO-malliston ovet ovat aitoja massiivirakenteisia puuovia, tarvitsevat ne yläpuolelleen kunnollisen sadevesisuojan tai riittävän pitkän räystään.

Elävänä luonnonmateriaalina puuovet vaativat myös huoltomaalausta aika ajoin. Huoltomaalauksen tarve vaihtelee riippuen rakennuskohteen sijainnista ja julkisivun ilmansuunnasta, sekä käytetystä pintakäsittelyaineesta. Toimitamme aina Puuovi ECO-malliston ovien mukana pintakäsittelyn huolto-ohjeet ja tarvittaessa kauttamme saa myös huoltomaalauksen.

Pyydä tarjous Puuovi ECO-malliston ovista!

Oven ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous Puuovi ECO:sta asiantuntijaltamme.