VillaMyssyn kokolasiset terassiovet kauniilla ristikoilla

Inkoossa sijaitseva, 1930-luvulla rakennettu VillaMyssy seisoo aavan peltomaiseman reunalla viehättävässä Degerbyn kylässä.

Tunnelmallinen ja komea keltainen puutalo on vuokrattavana lomailijoille, mutta osittain myös omistajien omassa käytössä. Talon ikkunat ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta talon terassiovet olivat uusimisen tarpeessa.

Pellon suuntaan aukeavaan oviaukkoon vaihdettiin uudet Tiivin terassipariovet koristeristikoilla. Kun vanhojen ovien lasiaukko peitti ovesta vain puolet, haluttiin uuteen ovipariin koko ovet täyttävät lasiaukot. Myös hiljattain uusittu terassin kaide toteutettiin niin, että siitä näkee läpi, joten maisema aukeaakin ruokasaliin nyt huomattavasti paremmin.

Pariovien lisäksi uusittiin yläkerran terassiovi, joka toteutettiin samoin kokolasisena ja koristeristikolla kuin terassinovetkin. Vanhasta ovesta puuttuneet ominaisuudet, kuten pitkäsulkija aukipitolaitteella on otettu tyytyväisinä vastaan. Nyt ovea voi pitää huoletta auki ilman pelkoa tuulesta. Uudet kestävät terassiovet on varustettu murtosuojasaranoilla, mikä parantaa turvallisuutta. Uudet ovet ja niiden laatu ilahduttikin omistajat positiivisesti.

– Innostuin näiden ovien laadusta niin paljon, että tilasin Tiiviltä taloon myös pääoven, talon isäntä totetaa tyytyväisenä.

VillaMyssyn uudet kokolasiset Tiivin terassiovet sointuvatkin kauniisti talon idylliseen maalaistyyliin koristeristikoineen ja ne istuvat täydellisesti ikkunoiden kanssa yhteen. Jäämme odottamaan uuden ulko-oven saapumista.