Kirkkaita näkemyksiä kestävään kehitykseen

Haluamme toiminnallamme sekä tuotteillamme toimia esimerkkinä koko alalle ja edistää parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

Kestävän kehityksen näkökulma on ensisijainen kaikessa toiminnassamme

Tavoitteemme perustuvat YK:n Agenda 2030 -ohjelman pohjalta luomaamme kestävän kehityksen toimintamalliin. Työmme keskiössä on ympäristöystävällisyys, hyvän työpaikan luominen sekä vastuullisen liiketoiminnan edistäminen. Näin voimme myös edistää parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta kaikille.

Ympäristöystävällisyys

Tavoitteemme on puolittaa hiilijalanjälkemme vuoteen 2030 mennessä ja olla täysin hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä.

Hyvä työpaikka

Tavoitteemme on olla alan paras työpaikka, jotta henkilöstömme voi tarjota asiakkaillemme parhaita tuotteita ja palveluita.

Vastuullinen liiketoiminta

Tavoitteemme on kestävä kannattavuus, joka perustuu kestävää kehitystä tukeviin ratkaisuihin ja innovaatioihin.

Ympäristöystävällisyys

Ympäristöasioiden aktiivinen huomioon ottaminen vähentää vaikutustamme ympäristöön. Haapajärven tehtaallemme on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, jonka tarkoituksena on tuottaa arvoa ympäristölle sekä organisaatiolle ja sen sidosryhmille. Lisäksi kierrätämme 100 % tuotteidemme valmistuksesta ja työmaalla syntyvistä jätteistä.

Tehostamme prosesseja, käytämme uusiutuvia raaka-aineita ja priorisoimme kestävällä tavalla tuotettua puuta. Tuotantotoimintojen paikallisuus auttaa meitä pitämään kuljetusten aiheuttamat päästöt pieninä.

Käytämme vastuullisesti kasvatettua FSC / PEFC -sertifioitua puuta ja valmistamme siitä ensiluokkaisen energiatehokkaita tuotteita, joilla on pitkä elinkaari.

Hyvä työpaikka

Arvostamme henkilöstöämme ja heidän rautaista ammattitaitoaan. Haluamme pitää kiinni osaavista tekijöistä, sillä he ovat laadun takeemme.
Siksi panostamme henkilökunnan jatkuvaan kehittämiseen ja aktiiviseen osallistamiseen. Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen ja valmentaminen mahdollistaa myös sen, että voimme tarjota yhä laadukkaampia ja vastuullisempia tuotteita ja palveluita

Haluamme, että asiakkaillamme on kanssamme turvallinen olo ja henkilöstömme voi luottaa siihen, että työn tekeminen on turvallista niin tehtailla, työmailla kuin toimistoillakin. Siksi investoimme työturvallisuuteen ja kannustamme henkilöstöämme tekemään turvallisuushavaintoja myös oma-aloitteisesti.

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka, jossa kaikilla on mukava tehdä töitä ja yhtäläiset mahdollisuudet kehittyä. Me voimme hyvin, kun työntekijämme voivat hyvin.

Vastuullinen liiketoiminta

Kaikki päivittäinen toimintamme työnohjauksesta myyntiin nojaa yrityksen hyvän liiketoiminnan periaatteisiin ja eettiseen ohjeistoon, jota kaikkien työntekijöiden ja yhteistyökumppaneiden tulee noudattaa.

Huomioimme kaikessa toiminnassamme aina rakennuksen, asukkaiden, ympäristön, rakennusmääräysten vaatimukset parhaan kokonaisratkaisun tuottamiseksi. Vaadimme vastuullista toimintaa myös kaikilta toimittajiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme.


Tiivin Haapajärven tehtaalle on myönnetty ISO 14001 – ympäristösertifikaatti.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainneena yrityksenä luomme voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa.

Menestyjä-merkki on puolestaan laadun ja luotettavuuden tae.

Luotettavana Kumppanina toimintamme on läpinäkyvää ja siitä saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.