Asuntomessut 2022
Kohde 8. Lakka – Betoniviidakko

Betoniviidakko on saanut innostuksensa Balilta. Koti kylpee valossa ja tyyli on selkeälinjainen ja puhdas.

Nimensä mukaisesti kodissa on paljon betonipintaa. Kodin lattiat ja terassi ovat kokonaan betonia, mutta mukaan on haluttu tuoda myös marmoria työtasojen muodossa.

Betoniviidakossa on paljon avointa tilaa ja kodissa onkin vain muutama väliovi. Sisälle on haluttu tuoda mahdollisimman paljon luonnonvaloa ja kohteessa onkin valtavat Tiivin kiinteät maisemaikkunat olohuoneessa, joista valo pääsee soljumaan kauniisti sisään. Lisäksi kohteessa on Tiivin kauniit ja pelkistetyt Kristalli -ikkunat, jotka istuvat täydellisesti Betoniviidakon selkeälinjaiseen tyyliin.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelyn muodossa

Kodin ulko-oveksi valikoitui Tiivin Puuovi Puuovimallistosta. Puuovi haluttiin peittomaalattuna, jotta se istuu talon tummaan ulkoverhoiluun mustan ulkopuolen värinsä ansiosta ja taas valkoisena vaaleisiin sisätiloihin. Tiivin mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenteen ja tyylikkään muotoilun. Puupaneliovien yhteyteen on saatavilla myös tyyliin sopiva kiinteä puuikkuna oven vierelle.

Betoniviidakko

Tiivi -tuotteet: Tiivi Kiinteät Maisemaikkunat, Tiivi Avattavat Kristalli -ikkunat, Tiivi Puuovi