Tuotteiden kierrätys kuuluu olennaisesti Tiivin palvelukokonaisuuteen

Tarjoamme kierrätyspalvelua valtakunnallisesti 100 % omakotitalojen ikkuna- ja oviremontin työmaajätteille. Vanhojen ikkunoiden hävitys ja jätteen kierrätys on olennainen osa kestävän kehityksen toimintaamme.

Edelläkävijä ikkunoiden ja ovien kierrättämisessä

Vastuullisuus on toimintamme keskiössä ja haluammekin toimia esimerkkinä muille alan toimijoille asettamalla riman korkealle työmaajätteiden vastuullisen kierrätyksen osalta.

Ympäristövaikutuksia pienentävien toimintatapojen ja tuoteratkaisujen jatkuva kehittäminen on toimintamme keskiössä. Otamme tuotteidemme koko elinkaaren huomioon kaikessa toiminnassamme ja pyrimme pienentämään koko elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä.

Tarjoamme nyt myös omakotitalojen ikkuna- ja oviremonttikohteissa asiakkaillemme mahdollisuuden kierrättää vanhat ikkunat ja ovet kauttamme. Vanhojen ikkunoiden hävitys oikeaoppisesti hoidetaan yhteistyössä kierrätyskumppanimme Revisol Oy:n kanssa.

Miten Tiivin kierrätysprosessi etenee?

Vanhat ikkunat ja ovet valmistellaan työmaalla kierrätyskumppanimme Revisol Oy:n noutoa varten.

Kierrätyskumppanimme Revisol Oy noutaa sovittuna ajankohtana jätteet työmaalta ja toimittaa ne jätteenkäsittelylaitokseensa Nokialle. Jätteenkäsittelylaitoksella jätteet erotellaan, eli ikkunasta erotellaan lasi, puitteet ja metalliosat.

Ikkunoiden karmit ja puitteet murskataan, ja ne päätyvät esimerkiksi energiaksi jätteenpolttolaitoksille. Lasi voi päätyä kierrätyksen ja uusiolasia hyödyntävän valmistusprosessin jälkeen vaikkapa routaeristeeksi.

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.