Mittatilausovet – Ulko-ovet mittojen mukaan Tiiviltä

Mittatilausovi Tiiviltä on varma valinta niin rakentajalle kuin remontoijalle. Valitse kotimainen ulko-ovi mittojen mukaan kruunaamaan kotisi ilme ja jätä melu ja vilu ulkopuolelle.

Mittatilausovet markkinoiden laajimmasta valikoimasta

Loft

Tyyliä moderniin kotiin

Loft
Loft
Levikkeet

Käytännöllisyyttä lisäävät

Levikkeet
Levikkeet

Mittatilausovet Klassikko-mallistosta

Klassikko-mallistosta löydät etenkin remontoitavia omakotitaloja ja rivitaloja silmällä pitäen suunnittelut ulko-ovet. Mittojen mukaan valmistettavat ja perinteitä huokuvat Klassikko-ovet on helppo sovittaa kohteen julkisivuun alkuperäistä tyyliä kunnioittaen. Klassikko-mallistosta löytyy myös useampia tyylikäs mittatilausovi uusiin perinnetaloihin.


Mittatilausovi City-mallistosta

Ulko-ovi mittojen mukaan uuteen kaupunkikotiin? Onnistuu! City-malliston ulko-ovet on suunniteltu kestäväksi ja toimivaksi osaksi kaupunkikoteja. Uudisrakentamisen lisäksi pelkistetyn kulmikkaat mittatilausovet soveltuvat vanhojen talojen sisäänkäyntien modernisointiin. Moni City-malliston mittatilausovi soveltuu lisäksi hirsitaloihin, 70–80-lukujen tiilitaloihin sekä puuverhoiltuihin taloihin.


Mittatilausovi, joka tekee ulko-ovesta kotioven

Jokainen koti ansaitsee arvoisensa oven. Niinpä Tiivin ulko-ovissa on panostettu sekä laatuun että ulkonäköön ja kaikki ovimallistojemme ulko-ovet rakennetaan aina mittatilaustyönä. Tiivin mittatilausovet ovat luonnollisesti monipuolisesti räätälöitävissä myös värityksen ja lisävarusteiden osalta.

MITTATILAUSOVET TYYLISI MUKAAN

Useita eri tyylejä, joilla voi luoda lähtemättömän ensivaikutelman ja kruunata kodin julkisivun.

LUOTETTAVAT MITTATILAUSOVET

Erinomainen lämmöneristävyys, säänkestävä pintamateriaali, innovatiivinen tuplatiivistys ja murtosuojausta parantavat piilosaranat.

ULKO-OVI MITTOJEN MUKAAN, JOKA KESTÄÄ

Edistyksellinen rakenne ja laadukkaat materiaalit on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä.

Loft-malliston ulko-ovet

Loft-malliston ulko-ovet on suunniteltu modernien kotien katseenkääntäjiksi. Majesteettista ulkomuotoa koristavat ulko-oven pintaan upotettavat koristelistat ja naulattomat alumiinilasilistat. Loft-mallisto soveltuu uudisrakentamiseen ja esimerkiksi funkkistalojen oviremontteihin.


Puuovi ECO ulko-ovet

Tiivin uudet mittatilaustyönä ja puusepän käsityönä valmistetut, ympäristöystävälliset puupaneliovet syntyvät yhteistyössä sisarbrändimme Sydänpuun kanssa. Puupaneliovissa puurakentamisen perinteet kohtaavat modernin ulko-oven rakenteen ja tyylikkään muotoilun. Puupaneliovissa on ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Täyspuinen ovi on energiatehokas ja eristää ääntä erinomaisesti.


Ulko-ovien levikkeet

Tiivin ulko-oviin on saatavilla laaja valikoima käytännöllisyyttä ja näyttävyyttä lisääviä levikkeitä. Levikkeet on mahdollista saada kiinteänä tai avattavana.

Mittatilausovet viimeistellään lisävarusteilla
ja -ominaisuuksilla

Sen lisäksi, että valmistamme sinulle ulko-oven mittojen mukaan, voit viimeistellä sen tarpeesi mukaan entistä kestävämmäksi, tyylikkäämmäksi ja turvallisemmaksi.

Mittatilausovi
haluamallasi värillä

Tiivin mittatilausovet saat ulko- ja sisäpuolelta haluamasi värisenä. Kuuden vakiovärin lisäksi valittavissa on laaja valikoima erikoisvärejä.

Mittatilausovet ammattitaitoisesti asennettuna

Tiivi-ammattilaisen suorittama sertifioutu asennus takaa mittatilausoven toimivan kuten pitääkin. Kuten mittatilausoven valmistus, myös asennus perustuu aina tarkkaan mittaukseen. Voit myös hyödyntää asennuksen osuudesta kotitalousvähennyksen. Ulko-oven asennuksen jälkeen saat asentajaltamme vielä opastuksen ulko-oven oikeaoppiseen käyttöön. Tarvittaessa kauttamme onnistuu myös vanhan ulko-oven kierrätys.

Kun tilaat ulko-oven asennettuna, saat myös asennustyölle Suomen pisimmän, 10 vuoden takuun. Koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015.

Lue lisää Tiivin täyden palvelun oviremontista.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Mittatilausoven hinta selviää nopeiten pyytämällä tarjous

Mietityttääkö mittatilausoven hinta? Koska jokainen Tiivin mittatilausovi valmistetaan asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaan, on tarjouksen pyytäminen helpoin tapa selvittää oman unelmien oven hinta.

Mallin, mittojen ja värin lisäksi mittatilausoven hintaan vaikuttavat myös mahdolliset lisävarusteet ja -ominaisuudet.