Tiivi-ikkunoiden ja ovien takuut – Pitkät takuuajat laadun vakuutena

Myönnämme valmistamillemme ikkunoille ja oville jopa 10 vuoden takuun sekä komponenteille ja lisävarusteille 5 vuoden takuun. Lisäksi myönnämme oville 15 vuoden suoranapysymistakuun. Tekemällämme sertifioidulle asennustyölle saneerattavissa pienkohteissa annamme puolestaan Suomen pisimmän, 15 vuoden takuun. Asunto-osakeyhtiöille myönnämme 10 vuoden asennustakuun.

Saneerattavien pientalokohteiden ikkunoiden ja ovien asennustakuu on Suomen pisin

Koulutamme Tiivin asentajia jatkuvasti omassa koulutuskeskuksessamme, ja koko asennusprosessi on harkiten suunniteltu. Tunnustuksena pitkäjänteisestä laadun kehittämistyöstä Tiivin asennuspalvelulle on myönnetty ainoana Suomessa laatusertifikaatti ISO 9001-2015. Asennamme vuosittain lähes 50 000 Tiivi-ikkunaa, ja laatusertifioinnin ansiosta voimme antaa tekemällemme asennustyöllemme Suomen pisimmän, 15 vuoden takuun.

Kun asioit kanssamme, tiedät kuka vastaa ikkunoidesi asennuksesta. Ammattitaitoisista asentajistamme on saatavilla kuvalliset esittelyt, joissa kerrotaan esimerkiksi asentajan suorittamat koulutukset.

Testaus varmistaa tuotteiden laadun

Tiivin pitkät takuuajat perustuvat siihen, että voimme aidosti luottaa tuotteidemme laatuun. Testaamme tuotteidemme kestävyyttä jatkuvasti. Vakiotestausten lisäksi teemme ylimääräisiä tuotetestejä ja laatututkimuksia, jotka toteutamme yhteistyössä laadukkaiden ja riippumattomien kotimaisten testauslaitosten kanssa. Saamamme tiedon avulla voimme kehittää tuotteidemme laatua aina paremmaksi.

Takuuehdot asunto-osakeyhtiöille

Tiivi tarjoaa selvästi paremmat takuuehdot myös ovia ja ikkunoita hankkiville asunto-osakeyhtiöille. Myönnämme asunto-osakeyhtiöille valmistamillemme ikkunoille ja oville jopa 10 vuoden takuun sekä komponenteille ja lisävarusteille 5 vuoden takuun, ellei urakkasopimuksessa ole muuta sovittu. Kymmenen vuoden takuu koskee Tiivin asunto-osakeyhtiöille suorittamaa asennusta.