Kiinteät ikkunat – Näyttävyyttä, valoa ja energiatehokkuutta kotiisi

Tiivin kiinteät ikkunat tuovat kotiin valoa ja modernia ilmettä ilman huolta vilusta tai vedosta.

Kiinteät ikkunat ovat rohkea ja näyttävä valinta

Lattiasta kattoon ulottuvat kiinteät ikkunat ovat rohkea ja näyttävä valinta kotiin. Isot kiinteät ikkunat tuovat ainutlaatuisella tavalla maiseman osaksi sisätiloja.

Isot kiinteät ikkunat ovat myös erinomainen tapa lisätä kodin avaruutta. Huone, jossa on kiinteät ikkunat tuntuu huomattavasti suuremmalta kuin saman kokoinen huone pienemmillä ikkunoilla. Näin ollen kiinteät ikkunat ovat ensiluokkainen valinta silloin, kun neliöt ovat kortilla. Tiivillä jopa 10 m2 yksittäiset ikkunat ovat mahdollisia.

Upean ulkonäkönsä lisäksi Tiivin kiinteät ikkunat ovat äärimmäisen käytännöllisiä

Kiinteä ikkuna on paras valinta, kun halutaan maksimoida sisään tuleva valo ja tehdä oikeutta maisemille. Suuren valoaukon mahdollistavat kiinteät ikkunat ovat osa modernia arkkitehtuuria ja trendikäs valinta nykyaikaiseen kotiin.

Tiivin kiinteät ikkunat ovat energiatehokkuudeltaan kärkiluokkaa. Lisäksi kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pintaa, helpottaen ikkunanpesua.

Lasivalinnoilla lisää asumismukavuutta

Luonnonvalo on yksi suurin syy kiinteiden ikkunoiden suosioon. Kiinteät ikkunat päästävät päivänvalon ja auringonsäteet kauniisti sisään. Isot ikkunat ei kuitenkaan tarkoita, että kodin lämpötila kohoaa kasvihuoneen tavoin tukalan kuumaksi. Tiivin auringonsuojalasi kiinteissä ikkunoissa nimittäin takaa sen, ettei koti lämpene liikaa kuumimpanakaan kesäpäivänä. Auringolta voi suojautua myös kiinteän ikkunan pintaan asennettavilla tyylikkäillä vekkikaihtimilla. Vekkikaihtimia on saatavilla useissä eri värisävyissä ja myös pimentävinä.

Innovatiivisella Tiivi Connect Antennilasilla varmistetaan puolestaan toimivat mobiiliyhteydet ja auringonsuojalasilla estetään sisätiloja kuumenemasta liikaa kesäaikaan.

Kiinteät ikkunat

Mietityttääkö ikkunoiden ja ovien valinta tai hinta?

Vai haluatko lisätietoja teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista, mitoituksesta, hinnoittelusta tai räätälöitävyydestä? Voit kääntyä puoleemme kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä.

Lähin
Tiivi-asiantuntija

Oman alueesi Tiivi-asiantuntijoilta saat apua remonttikohteen, uudiskohteen ja taloyhtiön ikkuna- ja oviasioissa.

Maksuton
suunnitteluapu

Hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet valintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan!

Pyydä meiltä
tarjous

Olitpa sitten rakentamassa tai remontoimassa, meiltä löytyvät aina sopivat ikkuna- ja oviratkaisut mittatilaustyönä.