Loft-talon ikkunat Mikkeli

Kiinteät ikkunat

Tiivin kiinteät ikkunat tuovat kotiin valoa ja modernia ilmettä

Kiinteä ikkuna on paras valinta, kun halutaan maksimoida sisään tuleva valo ja tehdä oikeutta maisemille. Suuren valoaukon mahdollistavat kiinteät ikkunat ovat osa modernia arkkitehtuuria ja trendikäs valinta nykyaikaiseen kotiin.

Upean ulkonäkönsä lisäksi, Tiivin kiinteät ikkunat ovat äärimmäisen käytännöllisiä. Ne ovat energiatehokkuudeltaan kärkiluokkaa. Lisäksi kiinteässä ikkunassa on vain kaksi pintaa, helpottaen ikkunanpesua.

Tutustu Tiivin kiinteisiin ikkunoihin, maisemaikkunoihin sekä kulmaikkunoihin ja avarra kotisi valolle ja upeille maisemille.

Viimeistele ikkunasi yksityiskohdilla

Voit vaikuttaa tuotteiden ulkonäköön esimerkiksi väri- ja listoitusvalinnoilla. Yksilölliset valinnat viimeistelevät julkisivun ja tukevat kauniisti sisätilojen sisustusta. Tiivi-ikkunoiden lisävarusteissa on monipuolisesti vaihtoehtoja, joilla voit yksilöidä ikkunasi vastaamaan juuri oman kotisi tarpeita.

Lasivaihtoehdot:

Lisävarusteet:

Kiinteät ikkunat ovat rohkea ja näyttävä valinta

Lattiasta kattoon ulottuvat kiinteät ikkunat ovat rohkea ja näyttävä valinta kotiin. Isot kiinteät ikkunat tuovat ainutlaatuisella tavalla maiseman osaksi sisätiloja. Maisema onkin usein tyylikkään kodin tärkein katseenvangitsija. Kukapa ei haluaisi katsella kaunista luontoa tavallisen seinän sijasta?

Luonnonvalo on yksi suurin syy kiinteiden ikkunoiden suosioon. Kiinteät ikkunat päästävät päivänvalon ja auringonsäteet kauniisti sisään. Isot ikkunat ei kuitenkaan tarkoita, että kodin lämpötila kohoaa kasvihuoneen tavoin tukalan kuumaksi. Tiivin auringonsuojalasi kiinteissä ikkunoissa nimittäin takaa sen, ettei koti lämpene liikaa kuumimpanakaan kesäpäivänä.

Isot kiinteät ikkunat ovat myös erinomainen tapa lisätä kodin avaruutta. Huone, jossa on kiinteät ikkunat tuntuu huomattavasti suuremmalta kuin saman kokoinen huone pienemmillä ikkunoilla. Näin ollen kiinteät ikkunat ovat ensiluokkainen valinta silloin, kun neliöt ovat kortilla.

Lue lisää isoista ikkunoista »

tiivi-icons-01

Pitkä takuu

Tiivi-ikkunoilla ja ovilla on jopa 10 vuoden tuotetakuu ja 5 vuoden tekninen rakennetakuu.

Lue lisää
tiivi-icons-02

Maksuvaihtoehdot

Hae vaivatonta ja edullista rahoitusta, mikäli kaipaat apua kustannuksiin tai haluat maksaa ikkunaremontin osissa.

Lue lisää
tiivi-icons-03

Sertifioitu asennus

Tiivin asennuspalvelulla on ainoana Suomessa ISO 9001 -laatusertifikaatti ja 10 vuoden takuu asennustyölle.

Lue lisää