Asuntomessut 2023 – kohde 6. ja 7. Iso ja Pikku Maininki

Kannustalojen tyylikäs yksikerroksinen paritalo kätkee sisälleen sujuvan arjen varmistavat toiminnot.

Kannustalojen kahden paritalokokonaisuuden molemmissa asunnoissa on erilliset työtilat, joihin on valittu Tiivin avattavat Kristalli-ikkunat Connect Antennilaseilla varustettuna. Connect Antennilasi varmistaa sujuvat mobiiliyhteydet ja puheluiden laadukkaan kuuluvuuden, joten työtilat palvelevat käyttäjäänsä ja etätyöt hoituvat toimistotasoisissa puitteissa yhteyksien osalta. Myös makuuhuoneisiin on valittu Connect Antennilasit, jotta esimerkiksi mobiililaitteiden selailu ja television suoratoistopalvelut toimivat saumattomasti.

Tutustu Iso Mainingin virtuaaliesittelyyn alta:

Olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin on valikoitunut suhteellisen kookkaita avattavia Kristalli-ikkunoita, jotka ovat varusteltu Huurtumattomilla laseilla ja Auringonsuojalaseilla. Huurtumattomat lasit ehkäisevät tavallisen huurtumisilmiön ilmentymisen ja varmistavat, että ikkunoista näkee taatusti läpi kokonaisuudessaan vuodenajasta ja säätilasta riippumatta. Auringonsuojalasit taas ehkäisevät kesäisen auringonsäteilyn aiheuttaman asunnon liikalämpenemisen ja näin ollen oleskelu suurten lasipintojen edessä on mukavaa vailla huolta häikäisystä ja kuumuudesta.

Tutustu Pikku Mainingin virtuaaliesittelyyn alta:

Kannustalojen paritalo

Tiivin ikkunat: Kristalli-ikkunat, Huurtumaton lasi, Auringonsuojalasi, Connect Antennilasi, turvalasi, integroidut sälekaihtimet

Tiivi ovet: Ulko-ovi City B2, Kokolasinen terassiovi, Äänieristys ulko-ovi Kannustalolle suunniteltu malli

Kannustalo – Iso Maininki

Kannustalo – Pikku Maininki