Ikkunaremontti Lappeenranta – Tiivi

Tiivi tarjoaa laadukkaiden kotimaisten ikkunoiden lisäksi ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua ikkunaremontin kaikissa vaiheissa tuotteiden valinnasta asennukseen.

Ikkunaremontti Lappeenrannassa Tiiviltä

Tiivin kattava ikkunaremontti parantaa omakotitalon energiatehokkuutta ja asumismukavuutta. Ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijamme sekä sertifioitu asennus varmistavat onnistuneen ikkunaremontin.

Selvitä tarvitsetko ikkunaremontin TEE TESTI
right-arrow
Valmistaudu ikkunaremonttiin Lataa opas
right-arrow
Hyödynnä maksuton suunnitteluapu Ota yhteyttä
right-arrow
Nauti Suomen pisimmistä takuista LUE LISÄÄ

Ikkunaremontti Lappeenrannassa tai muualla Etelä-Karjalassa?

Tiivin avaimet käteen -ikkunaremontti koostuu Suomen kattavimmasta palvelusta, alan osaavimmista asiantuntijoista, parhaista ikkunoista ja laajimmista takuista.

Voit hyödyntää asiantuntijuuttamme, jos haluat tietää lisää mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, lisävarusteista tai ylipäätään aiheellisuudesta teettää ikkunaremontti. Lappeenranta ja Etelä-Karjala kuuluvat Tiivin osaavien ammattilaisten palvelualueeseen.

Miksi valita Tiivin täyden palvelun ikkunaremontti Lappeenrannassa?

  • Sertifioitu asennus, jolle myönnetään 10 vuoden takuu
  • Korkealaatuiset Suomessa mittatilaustyönä valmistetut tuotteet
  • Halutessa vanhojen ovien ja ikkunoiden kierrätys
  • Vaivaton ja nopea ikkunaremontti, jonka aikana kodissa voi asua
  • Luotettava ja vakavarainen kumppani

Haluatko lisätietoja ikkunaremontista Lappeenrannassa?

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi ja ota yhteyttä!

Ikkunaremonttien asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.

Huomio Lappeenranta! Opas vaivattomaan ikkunaremonttiin, ole hyvä!

Kokosimme oppaan asioista, jotka on hyvä tietää ennen kuin ryhtyy uusimaan ikkunoita ja ovia. Tutustu oppaaseen ja kerää asiantuntijoidemme laatimat vinkit talteen.

Uudet ikkunat vanhaan taloon – Huomioi nämä!

Kun edessä on vanhan omakotitalon ikkunaremontti, on syytä ottaa huomioon esimerkiksi ilmanvaihto, eristykset karmin ympärillä sekä mahdolliset lupa-asiat ja ikkuna-aukkojen muutokset. Nappaa videolta mukaan 5 asiaa, jotka sinun tulee tietää ikkunoiden vaihdosta vanhaan taloon.

Ikkunaremontti Tiivin tapaan – Referenssejä

Tiivillä on takanaan useampi ikkunaremontti Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa. Pitkä kokemus, mittatilaustyönä valmistetut tuotteet ja ammattitaitoiset tekijät takaavat, että Tiivin ikkunaremontti nostaa asunnon arvoa, parantaa energiatehokkuutta ja tekee kodista mukavamman. Huomaathan, että asiakastarinoihin on valittu erilaisia kohteita ympäri Suomen.