Terassiovet ja parvekeovet

Tiiviltä löydät tyylikkäät ja kestävät terassiovet ja parvekeovet kohteeseen kuin kohteeseen.

Tiivin valikoimista löytyvät terassiovet ja parvekeovet niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin. Monikäyttöiset ovet soveltuvat myös takaoviksi.

Tiivin laadukkaat ja kestävät terassiovet ja parvekeovet sopivat erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin. Kesällä voit tuulettaa helposti ja talvella tiivis ovi pitää paukkuvan pakkasen ulkopuolella.

Tiivin terassiovet ja parvekeovet ovat saatavilla tyylillisesti monena erilaisena versiona. Lisäksi terassiovet ja parvekeovet ovat muokattavissa talon tyyliin värejä ja esimerkiksi lasiaukon kokoa vaihtelemalla.

HDF-pintaiset terassiovet ja parvekeovet

Tiivi Terassi on ulosaukeava lasiaukollinen ovi, joka on verhoiltu molemmin puolin tiiviillä HDF-puulevyllä. Suomalaisiin sääolosuhteisiin suunnittellut alumiinilevyillä ja liimapuurungolla vahvistettu ovi on sopiva terassiovi tai parvekeovi niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin. Iso ikkuna-aukko päästää runsaasti valoa sisään ja tuo pihan tai parvekkeen maiseman kauniisti sisätiloihin.

Alumiiniverhoillut terassiovet ja parvekeovet

Alumiiniverhoiltu lasiaukollinen terassiovi tai parvekeovi on helppohoitoinen ja kestävä vaativissakin olosuhteissa. Sisäpuolelta puupintaisilla ovilla voidaan puolestaan luoda sisätiloihin luonnollisen lämmin ja arvokas tunnelma. Ranskalaisen parvekkeen kippiovi soveltuu erinomaisesti pienille parvekkeille, joilla ei ole tilaa avata ovea ulospäin.

Uusi ainutlaatuinen Kristalli Ikkunaovi

Kristalli-perheen vankka ja kestävä ikkunaovi soveltuu sekä terassioveksi että parvekeoveksi etenkin ranskalaisille parvekkeille ja pienille parvekkeille. Tammikynnyksellä kruunattu kaksilehtinen puu-alumiini-ovi aukeaa sisäänpäin.

Valitse tyyliisi sopiva terassi- tai parvekeovi

Tiivin terassi- ja parvekeovet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ensiluokkaisia. Ne kestävät Suomen säätä ja olosuhteita sekä vuosien käyttöä. Tiivin oven osatajan ei tarvitse myöskään tinkiä ovien tyylistä, kun haaveissa on terassi- tai parvekeovi.

Tiivin tuotevalikoimat antavat paljon tilaa omalle luovuudelle. Voit valita esimerkiksi oven värin sopimaan hyvin kotisi pintamateriaaleihin ja väreihin. Samoin ikkuna-aukon kokoa voi säädellä pienemmäksi tai suuremmaksi tarpeen mukaan. Näin voit varmistua siitä, että Tiivin terassi- tai parvekeovi on aina kotisi tarpeisiin ja tyyliin sopiva.

Tiivi Oviverkko terassi- ja parvekeoviin pitää hyönteiset loitolla.

Tiivi Oviverkko terassi- ja parvekeoviin

Tuuleta kesällä ilman hyönteisiä!

Tiivin Oviverkko on erityisesti terassi- ja parvekeoviin suunniteltu huomaamaton verkko, joka pitää hyönteiset ulkona. Oviverkko mahdollistaa tuulettamisen kesähelteillä ilman, että hyttyset valtaavat sisätilat!

Tiivi Oviverkko valmistetaan aina mittatilaustyönä sinun oveesi. Se rullautuu sivulle ja asennetaan terassi- tai parvekeoven sisäpuolelle karmin pintaan. Näin asennettuna Tiivi Oviverkko pienentää mahdollisimman vähän oven kulkuaukkoa.

Oviverkko on helppo avata ja sulkea vahvasta kahvasta, ja se myös rullautuu automaattisesti kotelon sisään, mikäli siihen törmätään. Paikallaan ollessaan Tiivi Oviverkko on lähes huomaamaton.

Valitse Tiivi Oviverkko parveke- tai terassioveen ja pidä hyönteiset loitolla!

Pyydä tarjous terassi- tai parvekeovesta!

Oven ja asennuksen hinta selviää yksinkertaisimmin pyytämällä tarjous asiantuntijaltamme. Tutustu ja pyydä terassi- tai parvekeovitarjous.