Terassiovet ja parvekeovet – Kotimaista mittatilaustyötä Tiiviltä

Tiiviltä löydät tyylikkäät ja kestävät terassiovet ja parvekeovet kohteeseen kuin kohteeseen.

Terassiovet ja parvekeovet niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin

Tiivin laadukkaat ja kestävät terassiovet ja parvekeovet sopivat erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin. Kesällä voit tuulettaa helposti ja talvella tiivis ovi pitää paukkuvan pakkasen ulkopuolella. Monikäyttöinen terassin ovi soveltuu erinomaisesti myös takaoveksi.

Tiivin terassiovet ja parvekeovet ovat saatavilla tyylillisesti monena erilaisena versiona. Lisäksi jokainen terassin ovi ja parvekeovi on muokattavissa talon tyyliä vastaavaksi esimerkiksi värejä tai lasiaukon kokoa vaihtelemalla.

Alumiiniverhoillut terassiovet ja parvekeovet

Alumiiniverhoiltu lasiaukollinen terassiovi tai parvekeovi on helppohoitoinen ja kestävä vaativissakin olosuhteissa. Sisäpuolelta puupintainen terassin ovi puolestaan luo sisätiloihin luonnollisen lämpimän ja arvokkaan tunnelman. Ranskalaisen parvekkeen kippiovi soveltuu erinomaisesti pienille parvekkeille, joilla ei ole tilaa avata ovea ulospäin.

Tiivi Terassi ALU oven saa myös EI30 luokiteltuna paloparvekeovena, niin lasiaukollisena kuin kokolasisenakin.

Ainutlaatuinen Kristalli Ikkunaovi

Kristalli-perheen vankka ja kestävä ikkunaovi soveltuu sekä terassioveksi että parvekeoveksi etenkin ranskalaisille parvekkeille ja pienille parvekkeille. Tammikynnyksellä kruunattu kaksilehtinen puu-alumiini-ovi aukeaa sisäänpäin.

Kristalli Ikkunaovi on myös saatavilla pariovena ilman välikarmia.
Pariovellinen Kristalli Ikkunaovi mahdollistaa suuren kulkuaukon ilman ovien välissä olevaa pystyvälikarmia.

Valitse tyyliisi sopiva terassiovi tai parvekeovi

Tiivin terassin ovet ja parvekeovet ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan ensiluokkaisia. Ne kestävät Suomen säätä ja olosuhteita sekä vuosien käyttöä. Tiivin oven ostajan ei tarvitse myöskään tinkiä ovien tyylistä, kun haaveissa on terassin ovi tai parvekeovi.

Tiivin tuotevalikoimat antavat paljon tilaa omalle luovuudelle. Voit valita esimerkiksi oven värin sopimaan hyvin kotisi pintamateriaaleihin ja väreihin. Samoin ikkuna-aukon kokoa voi säädellä pienemmäksi tai suuremmaksi tarpeen mukaan. Näin voit varmistua siitä, että Tiivin terassin ovi tai parvekeovi on aina kotisi tarpeisiin ja tyyliin sopiva.

mökkiovi

Tiivi Oviverkko terassi- ja parvekeoviin pitää hyönteiset loitolla

Tiivin Oviverkko on huomaamaton verkko, joka pitää hyönteiset ulkona. Oviverkko mahdollistaa tuulettamisen kesähelteillä ilman, että hyttyset valtaavat sisätilat. Käyttökohteina on ensisijaisesti joko terassin ovi tai parvekeovi.

Tiivi Oviverkko valmistetaan aina mittatilaustyönä sinun oveesi. Se rullautuu sivulle ja asennetaan terassi- tai parvekeoven sisäpuolelle karmin pintaan. Näin asennettuna Tiivi Oviverkko pienentää mahdollisimman vähän oven kulkuaukkoa.

Oviverkko on helppo avata ja sulkea vahvasta kahvasta, ja se myös rullautuu automaattisesti kotelon sisään, mikäli siihen törmätään. Paikallaan ollessaan Tiivi Oviverkko on lähes huomaamaton.

Löydä lähin Tiivi-asiantuntijasi

Asiantuntijoiltamme saat lisätietoa tuotteidemme ominaisuuksista ja lisävarusteista sekä apua kustannusten arviointiin.