Terassiovet - Tiivi

Terassiovet

Tiivi Terassi -terassiovet nyt saatavilla!

Tiivi Terassi on ulosaukeava, lasiaukollinen terassiovi, joka on verhoiltu molemmin puolin tiiviillä HDF-puulevyllä. Suomalaisiin sääolosuhteisiin suunnittellut alumiinilevyillä ja liimapuurungolla vahvistetut terassiovet soveltuvat niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin erinomaisesti.

Terassioviin on nyt valittavissa sekä innovatiiviset piilosaranat että oven tiiviisti useammalla teljellä sulkeva pitkäsulkija. Pitkäsulkijaan kuuluu aina aukipitolaite, joka lukitsee avatun oven haluttuun asentoon kahvaa kääntämällä. Lisävarusteisiin kuuluu myös tehdasasenteinen, helppokäyttöinen sälekaihdin pintaan asennettuna sekä kiinteä koristeristikko.

Tiivin terassiovet ovat saatavilla tyylillisesti kolmena erilaisena versiona. Lisäksi terassiovet ovat muokattavissa talon tyyliin värejä ja lasiaukon kokoa vaihtelemalla.

Parvekeovesta alumiiniverhoiltu Terassi Alu

Voit halutessasi valita terassioveksi myös Tiivin alumiinipintaisen parvekeoven. Alumiiniverhoillut lasiaukolliset ovet ovat helppohoitoisia ja kestäviä vaativissakin olosuhteissa.