Terassiovet - Tiivi

Terassiovet ja parvekeovet

Tiiviltä löydät tyylikkäät ja kestävät terassiovet ja parvekeovet kohteeseen kuin kohteeseen.

Tiivin valikoimista löytyvät terassiovet ja parvekeovet niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin. Monikäyttöiset ovet soveltuvat myös takaoviksi.

Tiivin laadukkaat ja kestävät terassiovet ja parvekeovet sopivat erinomaisesti suomalaisiin sääolosuhteisiin. Kesällä voit tuulettaa helposti ja talvella tiivis ovi pitää paukkuvan pakkasen ulkopuolella.

Tiivin terassiovet ja parvekeovet ovat saatavilla tyylillisesti monena erilaisena versiona. Lisäksi terassiovet ja parvekeovet ovat muokattavissa talon tyyliin värejä ja esimerkiksi lasiaukon kokoa vaihtelemalla.

HDF-pintaiset terassiovet ja parvekeovet

Tiivi Terassi on ulosaukeava lasiaukollinen ovi, joka on verhoiltu molemmin puolin tiiviillä HDF-puulevyllä. Suomalaisiin sääolosuhteisiin suunnittellut alumiinilevyillä ja liimapuurungolla vahvistettu ovi on sopiva terassiovi tai parvekeovi niin taloyhtiöihin, omakotitaloihin kuin vapaa-ajan asuntoihin.

Alumiiniverhoillut terassiovet ja parvekeovet

Alumiiniverhoillut lasiaukolliset terassiovet ja parvekeovet ovat helppohoitoisia ja kestäviä vaativissakin olosuhteissa. Sisäpuolelta puupintaisilla ovilla voidaan puolestaan luoda sisätiloihin luonnollisen lämmin ja arvokas tunnelma. Ranskalaisen parvekkeen kippiovi soveltuu erinomaisesti pienille parvekkeille, joilla ei ole tilaa avata ovea ulospäin.

Uusi ainutlaatuinen Kristalli Ikkunaovi

Kristalli-perheen vankka ja kestävä ikkunaovi soveltuu sekä terassioveksi että parvekeoveksi etenkin ranskalaisille parvekkeille ja pienille parvekkeille. Tammikynnyksellä kruunattu kaksilehtinen puu-alumiini-ovi aukeaa sisäänpäin.