Asuntomessut 2022
Kohde 4: Kannustalo – Auma

Kannustalon messukohde Auma on koti, jossa on paljon avaruutta, valoa ja säilytystilaa. Auma on suunniteltu käytännöllisyys edellä. Auma on upea ja ilmava koti, jossa ei ole hukkatilaa. Jokainen huone avautuu toisiinsa, joten turhia käytäviä ei kotiin ole tarvittu. Aumassa on huima huonekorkeus, jopa 2,8 metriä.

Kun Aumaan astuu sisään, huomio kiinnittyy ensimmäisenä lattiasta kattoon ulottuviin Tiivin kiinteisiin Maisemaikkunoihin. Melkein 3 metriä korkeat ikkunat ovat saaneet rinnalleen upean Profinin liukuseinän, yhdessä muodostaen jopa 6 metriä leveän näyttävän kokonaisuuden. Suoraan liukuseinästä pääsee lasitetulle terassille nauttimaan aurinkoisista kesäilloista.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelyn muodossa

Taloa kiertää kauniit matalat ’nauhaikkunat’, jotka ovat avattavia Tiivin Kristalli -ikkunoita. Tiivin Kristalli -ikkuna on markkinoiden edistyksellisin ja kaunein ikkuna piilosaranoineen, lukitusmekanismeineen sekä viimeisteltyine rakenneratkaisuineen. Matalien Kristalli -ikkunoiden rinnalle makuuhuoneista löytyy myös isoja lattiasta melkein kattoon ulottuvia avattavia Tiivin Kristalli -ikkunoita. Tiivi Kristalli on premium-laatuinen valinta niin teknisten ominaisuuksien, käyttömukavuuden kuin ulkonäkönsäkin puolesta.

Auman ikkunoihin on myös valittu Tiivin Antennilasit mobiilikuuluvuuden varmistamiseksi. Tiivin Antennilasi on ratkaisu kuuluvuusongelmiin, sillä nykyaikaiset ja energiatehokkaat ikkunat sekä rakennusmateriaalit vaimentavat mobiilisignaalia. Tästä syystä netti ja puhelut eivät usein toimi enää sisätiloissa. Tiivin Antennilasi on hiuksenhieno, ikkunan selektiivipintaan laserilla työstetty antennikuvio, joka helpottaa
mobiilisignaalien kulkua signaalia vaimentavien seinärakenteiden läpi. Antennilasi on huoltovapaa, huomaamaton, kaikkialle sopiva, operaattorista riippumaton, patentoitu, palkittu ja kotimainen ratkaisu.

Katso Kannustalo Auman esittelyvideo

Kannustalo Auma

Tiivi -tuotteet: Tiivi Kiinteät Maisemaikkunat, Tiivi Avattavat Kristalli -ikkunat, Profin Lasiliuseinä, Ikkunoissa Tiivi Antennilasit

Hyödynnä Tiivi Suunnitteluapu!

Varaa maksuton tapaaminen ja hyödynnä paikallisen Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin kilpailutat ikkunaremontin tai teet ikkunavalintoja, jotka vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.