Palo-ovet

Tiivin palo-ovi on CE-merkitty, paloluokan EI15 tai EI30 ulko-ovi, jota ei ulkonäöllisesti erota Tiivin tavallisesta ulko-ovesta.

Laadusta kertoo myös se, että jokainen palo-ovi on merkitty yksilöidyllä CE-tarralla, josta käy ilmi muun muassa valmistusvuosi, oven sertifikaattinumero ja erän valmistusnumero.

Laadukas CE-merkitty palo-ovi antaa enemmän aikaa poistua palon tieltä ja estää palon leviämistä.

Paloluokiteltu ovi vaaditaan rakennukseen usein mikäli rakennukset sijaitsevat lähellä toisiaan tai esimerkiksi autokatos ja talon sisäänkäynti ovat lähellä toisiaan. Paloturvallisuuden lisäksi ovi antaa erinomaisen suojan kylmää vastaan. Tiivis ja kestävä ulko-ovi tuo säästöjä energiakustannuksiin ja lisää asumismukavuutta.

Palo-oven minimikoko on 790 * 1790 mm ja maksimikoko 990 * 2290 mm. Muiden Tiivi-ulko-ovien tapaan valmistamme palo-ovet aina mittatilaustyönä minimi- ja maksikoon rajoissa. Palo-ovea ei valmisteta levikkeellisenä eikä pariovena.

Haluatko ulko-oven palo-ovena?

Kaikki Tiivin ulko-ovimalliston umpiovet ja useat lasiaukolliset ovet voidaan valmistaa EI30-luokan palo-ovina. Lisäksi City- ja Klassikko-mallistojen umpiovia on saatavilla EI15-luokan palo-ovina.

Kysy lisää, mikäli haluat ulko-ovesi paloluokiteltuna versiona.