Meillä on useita maksuvaihtoehtoja

Tiivi tarjoaa joustavan ja turvallisen maksutavan ikkunaremontteihisi. Voit maksaa remontin yhdellä kertaa tai voit halutessasi maksaa sen erissä, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Rahoitusta voit saada 2500 – 30 000 € joustavalla, jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Korko on OP Prime + 6,95 %-yksikköä. 


Valitse Tiivin lasku tai joustavat kuukausierät

Voit maksaa koko ikkunaremonttisi kerralla pois ilman korkoja ja kuluja, tai voit myös vaihtoehtoisesti hyödyntää OP:n Tiivin asiakkaille tarjoaman rahoituksen ja maksaa remontin pois sinulle sopivissa kuukausierissä.

Täyttämällä rahoitushakemuksen, saat päätöksen saman tien. Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua nostamaan luottoa.

Lasku – 30 päivän kulutonta ja korotonta maksuaikaa

Lasku lähetetään vasta työn valmistuttua. Laskussa on 30 päivän kuluton ja koroton maksuaika. Voit silloin päättää, maksatko remontin kerralla pois. Laskun lähettää OP.

Joustavat kuukausierät

Vaihtoehtoisesti voit myös hyödyntää OP:n Tiivin asiakkaille tarjoaman joustavan maksuvaihtoehdon ja jakaa laskun sinulle sopiviin kuukausieriin.

Kuukausieriä käyttäessäsi voit maksaa ikkunaremontin juuri sinulle sopivilla kuukausimaksuilla, minimierä 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla.

Tiivin joustavan maksutavan edut

Haluamme tarjota asiakkaillemme turvalliset ja joustavat maksutavat ja tämän vuoksi kaikki laskutuksemme tapahtuu OP:n kautta, maksoitpa ikkunaremontin sitten kerralla tai osamaksulla. Sekä kertamaksua, että osamaksua haetaan samalla OP:n nettilomakkeella. Tiivin joustava maksutapa on perusparannuslaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Luoton perustamisesta ei peritä perustamismaksua.

  • Samalla hakemuksella sekä kertamaksu että osamaksu
  • Voit ensimmäisellä laskulla maksaa kerralla koko summan, ilman kuluja ja korkoa
  • Kun maksat joustavasti kuukausierissä, voit maksaa joko minimisumman tai sitä isomman määrän
  • Voit koska tahansa maksaa laskun kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja

Mistä ikkunaremontin hinta koostuu?

Ikkunaremontin hinta ei koostu pelkästään ikkunoiden kustannuksista. Ikkunoiden lisäksi hinta koostuu asennustyöstä ja -tarvikkeista sekä mahdollisista lisävarusteista.

Varaa maksuton arviokäynti

Asiantuntioiltamme saat apua nykyisten ikkunoidesi kunnon arviointiin, uusien valintaan sekä tarkemman arvion ikkunaremontin kustannuksista.