Meillä on useita maksuvaihtoehtoja

Voit maksaa ikkunaremontin yhdellä kertaa tai voit halutessasi maksaa sen erissä, sinulle sopivalla kuukausierällä.

Rahoitusta voit saada 2500 – 30 000 € joustavalla, jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Korko on OP Prime + 6,95 %-yksikköä. 


Valitse Tiivin lasku tai joustavat kuukausierät

Lasku

Saat yhden laskun pitkällä maksuajalla ja lasku lähetetään vasta työn valmistuttua. Laskussa on 30pv kuluton ja koroton maksuaika. Laskun lähettää OP.

Joustavat kuukausierät

Vaihtoehtoisesti voit myös hyödyntää Tiivin tarjoaman joustavan maksuvaihtoehdon ja jakaa laskun sinulle sopiviin kuukausieriin. Kuukausieriä käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausimaksuilla, minimierä 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla. Tiivin joustava maksutapa on perusparannualaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Luoton perustamisesta ei peritä perustamismaksua.

Varaa maksuton arviokäynti

Asiantuntioiltamme saat apua nykyisten ikkunoidesi kunnon arviointiin, uusien valintaan sekä tarkemman arvion ikkunaremontin kustannuksista.