Ikkunaremontti Tiiviltä on helppo ja huoleton valinta.

Ikkunaremontti täyden palvelun kokonaisuutena

Ikkunaremontti on investointi, joka parantaa energiatehokkuutta ja lisää asumismukavuutta.

Tiivin ikkunaremontti on täyden palvelun kokonaisuus, joka koostuu asiantuntijoidemme ammattitaidosta, ensiluokkaisista tuotteista, sertifioidusta asennuksesta ja markkinoiden kattavimmista takuista.

Ikkunaremontti on investointi omaan kotiin

Moni suomalainen tekee ikkunaremontin vain kerran elämässään. Siksi ikkunoiden ominaisuuksiin ja tyyliin kannattaa tutustua huolella etukäteen. Myös ikkunaremontin toteuttaja on syytä valita huolella, sillä laadukkainkin ikkuna vaatii ammattitaitoisen asennuksen toimiakseen kunnolla.

Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta kaikissa ikkunaremonttia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten ikkunoiden mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Varaa maksuton tapaaminen ja hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet ikkunaremontin, jota vaikuttaa kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Kattava ja vaivaton ikkunaremontti Tiiviltä

 • Apua ikkunoiden ominaisuuksien ja lisävarusteiden valintaan
 • Korkealaatuiset Suomessa valmistetut tuotteet
 • Mittatilaustyönä tehdyt ikkunat halutuilla lisävarusteilla
 • Sertifioitu asennus 10 vuoden takuulla
 • Halutessa vanhojen ovien ja ikkunoiden kierrätys
 • Vaivaton ja nopea ikkunaremontti, jonka aikana kodissa voi asua

Omakotitalon ikkunaremontti

Omakotitalon ja vapaa-ajan asunnon ikkunaremontti on helppo toteuttaa Tiivin asiantuntijoiden avustuksella.

Taloyhtiön ikkunaremontti

Tiivin ikkuna- ja oviremontti on tehty isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivattomaksi.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Ikkunaremontin hinta

Hintaan vaikuttaa mm. ikkunoiden määrä ja valittujen ikkunoiden ominaisuudet ja lisävarusteet.

Muistathan, että asennuksen kustannuksista on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä!

Katso mistä kaikista tekijöistä ikkunaremontin hinta muodostuu!

Ikkunaremontti talvella?

Asennuspäällikkö Hannu Kari Tiiviltä kertoo, että ikkunaremontti on mahdollista toteuttaa ympäri vuoden. Moni seikka jopa puoltaa talvea otollisimmaksi ajankohdaksi.

Lue miksi ikkunoiden vaihto talvella kannattaa!

Tiesitkö tämän ikkunaremontista?

Tiestitkö, että ikkunaremontilla voi vaikuttaa muuhunkin kuin kodin ilmeeseen tai lämmöneristykseen. Onnistunut ikkunaremontti on talonomistajille huoleton projekti, jolla vaikuttaa niin ekologisuuteen, ilmanvaihtoon ja jopa mobiiliverkon kuuluvuuteen.

Ikkunaremontti on asuukkaalle huoleton projekti

Moni mieltää ikkunaremontin herkästi putkiremonttiin verrattavaksi suureksi ja vaivalloiseksi projektiksi. Todellisuudessa ikkunaremontti on kuitenkin huoleton ja vaivaton remontti asukkaan kannalta. Tiivin kanssa ikkunaremontti sujuu nopeasti – yleisesti ikkunaremontti on ohi jo yhdessä päivässä.

Aikatalun lisäksi budjetti saattaaa aiheuttaa kysymyksiä ikkunaremonttia suunnitellessa. Huolet yllättävistä lisäkuluista ovat kuitenkin turhia, kun valitsee osaavan kumppanin suunnittelemaan ja toteuttamaan ikkunaremonttia. Ikkunaremonttia suunnitellessa kannattaa hyödyntää Tiivin maksutonta Suunnitteluapua tai pyytää tarjous ikkunaremontista.

Ikkunaremontti on ympäristöteko

Jo itsessään uudet ikkunat tekevät kodistasi energiatehokkaampia. Tämän lisäksi remontissa voidaan ottaa ympäristöasiat huomioon. Ikkunaremontin ekologisuuteen vaikuttavat esimerkiksi uusien ikkunoiden valmistus ja vanhojen kierrätys. Tiivin tavoite on pienentää hiilijalanjälkeä läpi koko toimitusketjun. Lisäksi kierrätämme ainoana ikkunavalmistajana Suomessa remonttikohteiden vanhojen ikkunoiden jokaisen jakeen teollisuuden raaka-aineeksi.

Ikkunaremontti vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon

Lämmöneristyksen lisäksi ikkunat vaikuttavat ilmanvaihtoon ja sisäilman laatuun, koska uudet ikkunat ovat aina vanhoja tiiviimpiä. Ikkunaremonttia tehdessä on tärkeä varmistua etenkin tuloilman riittävästä määrästä. Tiivi-ikkunoihin on mahdollista saada KLIK-raitisilmaventtiilit. Ne ovat helppokäyttöisiä ja niiden suodattimet saa vaihdettua kätevästi ilman työkaluja. Näin toimiva ilmanvaihto on varmistettu pitkälle tulevaisuuteen asti.

Ikkunoilla voidaan vaikuttaa mobiiliverkon kuuluvuuteen

Ikkunaremontti voi ilmanvaihdon, lämmöneristyksen ja kodin viihtyvyyden lisäksi vaikuttaa mobiiliverkon kuuluvuuteen. Nykyrakentamisessa hyödynnetyt energiatehokkaat rakennusmateriaalit ja ikkunat saattavat vaimentaa mobiilisignaalia. Mobiiliverkon eli netin toimivuus kannattaa siis ottaa huomioon myös ikkunaremonttia suunnitellessa. Varmistaaksemme verkon toimivuuden ikkunaremontin jälkeenkin, olemme yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijoiden kanssa kehittäneet Tiivi Antennilasin. Antennilasissa on lasin pintaan integroitu näkymätön antenni, joka levittää signaalin sisätiloihin ylivoimaisen tehokkaasti verrattuna tavalliseen lasiin.

Suunnitelmissa ikkunaremontti taloyhtiössä?

Ikkunaremontti taloyhtiössä herättää kysymyksiä taloyhtiön asukkaissa, päättäjissäkin sekä isännöitsijöissä ja suunnittelijoissa. Siksi keräsimmekin asiantuntijamme vastaamaan kymmeneen kysymykseen taloyhtiön ikkunaremonttia koskien.

Miksi tehdä ikkunaremontti?

On monta hyvää syytä vaihtaa vanhat ikkunat energiatehokkaisiin ja asumismukavuutta parantaviin moderneihin Tiivi-ikkunoihin.

 • Uusi, valoisa ja raikas ilme.
 • Turvallisempi käyttää.
 • Lämmitysenergian säästö.
 • Kylmä veto loppuu.
 • Helpompi pestä ja huoltaa.
 • Asunnon arvo nousee.
 • Äänieristys paranee.
 • Miellyttävämpi sisäilma.

Asiakastarinat

Lue millaisia kokemuksia asiakkaillamme on Tiivin tuotteista ja palveluista.


Katso myös: