Ikkunaremontti – Täyden palvelun kokonaisuus Tiiviltä

Ensiluokkaiset tuotteet, alan osaavimmat asiantuntijat, sertifioitu asennus ja markkinoiden kattavimmat takuut varmistavat, että Tiivin ikkunaremontti tarjoaa vain parasta kotiin. Tiiviltä saat kokonaisvaltaisen ikkunaremontin omakotitaloosi, vapaa-ajan asuntoosi tai taloyhtiöösi.

Ikkunaremontti on investointi omaan kotiin

Moni tekee ikkunaremontin vain kerran elämässään. Siksi ikkunoiden ominaisuuksiin ja tyyliin kannattaa tutustua huolella etukäteen. Myös ikkunaremontin toteuttaja on syytä valita huolella, sillä laadukkainkin ikkuna vaatii ammattitaitoisen asennuksen toimiakseen kunnolla.

Tiivi Suunnitteluapu tarjoaa asiantuntijamme käyttöösi veloituksetta kaikissa ikkunaremonttia koskevissa kysymyksissä olipa kyse sitten ikkunoiden mitoituksesta, teknisistä ominaisuuksista, tyylistä tai lisävarusteista.

Varaa maksuton tapaaminen ja hyödynnä Tiivi-asiantuntijan ammattitaitoa ennen kuin teet ikkunaremontin, joka vaikuttaa kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Kattavaa palvelua ja ylivertaisia tuotteita ikkunaremontteihin

  • Apua ikkunoiden ominaisuuksien ja lisävarusteiden valintaan
  • Korkealaatuiset mittatilaustyönä Suomessa valmistetut ikkunat halutuilla lisävarusteilla
  • Sertifioitu asennus 15 vuoden takuulla
  • Halutessa vanhojen ovien ja ikkunoiden kierrätys
  • Asiantunteva projektinjohto ja hyvä tiedotus alusta loppuun

Ikkunaremontin hinta

Hintaan vaikuttaa mm. ikkunoiden määrä ja valittujen ikkunoiden ominaisuudet ja lisävarusteet. Muistathan, että asennuksen kustannuksista on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä!

Ikkunaremontti osamaksulla

Tiivi tarjoaa joustavan ja turvallisen maksutavan. Rahoitusta voit saada 2500 – 30 000 € joustavalla, jopa kymmenen vuoden maksuajalla. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä.

Asiantuntija: Ikkunoiden vaihto talvella kannattaa!

Asennuspäällikkö Hannu Kari Tiiviltä kertoo, että ikkunaremontti on mahdollista toteuttaa ympäri vuoden. Moni seikka jopa puoltaa talvea otollisimmaksi ajankohdaksi.

Onnistunut ikkunaremontti – Kattava opas kaikille ikkunoiden vaihtoa harkitseville

Kokosimme oppaan asioista, jotka on hyvä tietää ennen ikkunaremonttia, jotta lopputulos on varmasti täydellinen niin energiatehokkuuden kuin asumismukavuuden kannalta.

Miksi ikkunaremontti on helpompi kuin putkiremontti? – 10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista


Ikkunaremontti taloyhtiössä herättää kysymyksiä taloyhtiön asukkaissa, päättäjissäkin sekä isännöitsijöissä ja suunnittelijoissa.

Keräsimme asiantuntijamme vastaamaan kymmeneen kysymykseen taloyhtiön ikkunaremonttia koskien.

5 syytä tehdä ikkunaremontti

  • Lämmityskulut pienenevät
  • Asunnon arvo nousee ja ilme raikastuu
  • Käytettävyys ja turvallisuus paranee
  • Äänieristys lisääntyy
  • Kylmä veto loppuu

Tiivin ikkunaremontti –
Referenssejämme

VAPAA-AJAN ASUNTO

Kakkoskotina toimiva pyöröhirsitalo koki aiemmin tehdyn laajennuksen jälkeen toisen suuren uudistuksen ikkuna- ja oviremontissa.

 

TALOYHTIÖ

Vantaalainen taloyhtiö päätti toteuttaa ikkuna- ja oviremontin, minkä ansiosta asuntojen energiatehokkuus ja asumismukavuus paranivat aivan uudelle tasolle.

OMAKOTITALO

Tiivin Kristalli-ikkunat koristavat suuren omakotitalon seiniä. Uudet ikkunat ovat raikastaneet kodin ilmeen ja talon isäntä on oikein tyytyväinen lopputulokseen.

Laatusertifioitu asennus 15 vuoden takuulla

Kun valitset Tiivi-ikkunat ja -ikkunaremontin, valitset todistetusti ensiluokkaista laatua. Saneerattavien pientalokohteiden asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan tekemillemme saneerattavien pientalokohteiden asennustöille 15 vuoden takuun.

Jokainen asentajamme on koulutettu noudattamaan tarkoin työturvallisuutta ja korkeaa laatua sekä siisteyttä jokaisessa työn vaiheessa. Hyödynnä pitkä kokemuksemme sekä ammattitaitomme ja varmistu uusien ikkunoiden ja ovien toiminnasta vuosikymmeniksi.

Tiesitkö tämän ikkunaremontista?

Tiestitkö, että ikkunaremontilla voi vaikuttaa muuhunkin kuin kodin ilmeeseen tai lämmöneristykseen. Onnistunut ikkunaremontti on talonomistajille huoleton projekti, jolla vaikuttaa niin ekologisuuteen, ilmanvaihtoon ja jopa mobiiliverkon kuuluvuuteen.

Ikkunaremontti on asukkaalle huoleton projekti

Moni mieltää ikkunaremontin herkästi putkiremonttiin verrattavaksi suureksi ja vaivalloiseksi projektiksi. Todellisuudessa ikkunaremontti on kuitenkin huoleton ja vaivaton remontti asukkaan kannalta. Tiivin kanssa ikkunaremontti sujuu nopeasti – yleisesti ikkunaremontti on ohi jo yhdessä päivässä.

Aikatalun lisäksi budjetti saattaaa aiheuttaa kysymyksiä ikkunaremonttia suunnitellessa. Huolet yllättävistä lisäkuluista ovat kuitenkin turhia, kun valitsee osaavan kumppanin suunnittelemaan ja toteuttamaan ikkunaremonttia. Ikkunaremonttia suunnitellessa kannattaa hyödyntää Tiivin maksutonta Suunnitteluapua tai pyytää tarjous ikkunaremontista.

Ikkunaremontti on ympäristöteko

Jo itsessään uudet ikkunat tekevät kodistasi energiatehokkaampia. Tämän lisäksi remontissa voidaan ottaa ympäristöasiat huomioon. Ikkunaremontin ekologisuuteen vaikuttavat esimerkiksi uusien ikkunoiden valmistus ja vanhojen kierrätys. Tiivin tavoite on pienentää hiilijalanjälkeä läpi koko toimitusketjun. Lisäksi kierrätämme ainoana ikkunavalmistajana Suomessa remonttikohteiden vanhojen ikkunoiden jokaisen jakeen teollisuuden raaka-aineeksi.

Ikkunaremontti vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon

Lämmöneristyksen lisäksi ikkunat vaikuttavat ilmanvaihtoon ja sisäilman laatuun, koska uudet ikkunat ovat aina vanhoja tiiviimpiä. Ikkunaremonttia tehdessä on tärkeä varmistua etenkin tuloilman riittävästä määrästä. Tiivi-ikkunoihin on mahdollista saada KLIK-raitisilmaventtiilit. Ne ovat helppokäyttöisiä ja niiden suodattimet saa vaihdettua kätevästi ilman työkaluja. Näin toimiva ilmanvaihto on varmistettu pitkälle tulevaisuuteen asti.

Ikkunoilla voidaan vaikuttaa mobiiliverkon kuuluvuuteen

Ikkunaremontti voi ilmanvaihdon, lämmöneristyksen ja kodin viihtyvyyden lisäksi vaikuttaa mobiiliverkon kuuluvuuteen. Nykyrakentamisessa hyödynnetyt energiatehokkaat rakennusmateriaalit ja ikkunat saattavat vaimentaa mobiilisignaalia. Mobiiliverkon eli netin toimivuus kannattaa siis ottaa huomioon myös ikkunaremonttia suunnitellessa. Varmistaaksemme verkon toimivuuden ikkunaremontin jälkeenkin, olemme yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijoiden kanssa kehittäneet Tiivi Antennilasin. Antennilasissa on lasin pintaan integroitu näkymätön antenni, joka levittää signaalin sisätiloihin ylivoimaisen tehokkaasti verrattuna tavalliseen lasiin.

Tiivin uutiskirje sisältää tärkeää tietoa rakentajille ja remontoijille

Tiivin uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista, apua tuotteiden valintaan sekä muistutuksia arvonnoista ja tarjouksista.

Tiivi-asiantuntijat apunasi kaikkialla Suomessa: